Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Interview met ras optimist Mauro

Af en toe spreekt voetbalwedden.net één van zijn leden en vraagt diegene het hemd van het lijf. In het laatste interview spraken we onze vrolijke 'clown' Mauro. Vast lid Mauro is al een redelijke tijd bezig met het spelletje voetbalwedden en als wij zijn verhalen mogen geloven ook niet slecht is met kaarten aan de pokertafel. Een jongen met humor die een graag geziene gast is in de chat. Al vragen wij ons af hoeveel toetsenborden hij al heeft aangeschaft na een verloren bet!
Mauro, voor de nieuwe leden: wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Mauro van Dijk en mijn gebruikersnaam op Voetbalwedden is Mauro (niet te verwarren met de Mauro die dag en nacht in het nieuws is). Ik ben 20 jaar, woonachtig in Amsterdam en lid op Voetbalwedden sinds begin dit jaar ongeveer.
Typisch Mauro is?
Vriendelijk, beleefd, maar af en toe ook stressvol haha. Dat heeft vonloite al gemerkt op Voetbalwedden. Ik praat altijd normaal, maar in een spanning van een weddenschap en wanneer het even niet wil zoals ik het wil, kan ik grove taal eruit gooien en ben ik even mezelf niet. Verder heb ik ook een grote fantasie met “wat als ik die klapper maak..”. Maar een echte klapper heb ik eigenlijk nog nooit gehad.
Werk je? Zit je nog op school?
Ik zit sinds dit jaar weer op school. Ik studeer Commerciële Economie op de HES/HVA Fraijlemaborg in Amsterdam.
Naast voetbalwedden houd ik me veel bezig met...
School, fitness en vaak naar de bioscoop (heb een Pathe Unlimited pasje voor wie Pathe kent). Op internet zit ik op Hattrick (heel leuk voetbalspel wat ik al 7 jaar speel ofzo) en facebook, MSN of Bwin. Bij de laatst genoemde poker ik veel en dat is echt een nieuwe hobby van me geworden sinds ik even gestopt was met school. Met poker heb ik binnen een jaar spelen ongeveer toch al twee keer mooi gecasht. 1x 4e van ongeveer 900 mensen (202 euro) en 1x 7e met een marktpuntentoernooi op zondag dat leverde mij zo een 120 euro op. En af en toe op Betclic een weddenschapje en dat is het wel.
Favoriete club?
Ik ben mijn hele leven al Ajacied, en dat blijf ik ook. Ik ging vroeger er af en toe heen, met play-off wedstrijden etc. Laatste keren dat ik naar de ArenA ben gegaan was met Ajax – Veendam voor de beker. En als hoogtepunt toch wel Ajax – Auxerre (CL). Ik kreeg een kaartje van een vriend van mij die voor Feyenoord en Real Madrid is, dus die kocht een passé partout speciaal voor Real Madrid en AC Milan wat ook leuk om te zien. Hij vroeg mij ooit me adres op msn, ik wist niet precies waarom maar ik dacht voor de toekomst ooit. Kreeg ik een paar dagen later een kaartje binnen voor Ajax – Auxerre! Dat was een hele leuk verrassing.
Kampioen eredivisie 2011/2012 wordt..en waarom?
Vooraf was Ajax zeker favoriet, alleen het spel valt erg tegen. Gelukkig is Ajax op de goede weg terug, maar met de achterstand wordt het lastig. Ik nijg uit te gaan naar Ajax of PSV, want ik verwacht dat AZ op een gegeven moment afhaakt.
Je zit al aardig lang op vw! Verveelt het nooit?
Ach nee hoor.. de chat is altijd reuze gezellig, mits iedereen tevreden is over standen natuurlijk en als er geen wedstrijd gespeeld wordt is iedereen ook meestal vriendelijk en vrolijk. Verder zijn de acties erg aantrekkelijk, zo heb ik al eens een horloge gewonnen via Voetbalwedden. Naast deze prijs ook nog allemaal top bonussen! En sommige forum berichten zijn erg leuk om te lezen. Ik vind het ook vrij hilarisch om te lezen hoe sommige mensen gewoon maar wat gegevens invullen bij bookmakers, en later gaan zeuren dat ze het geld niet hebben gekregen.
Wanneer je inlogt waar kijk je dan als eerste?
Ik denk dat de chat is haha! Dat is toch het eerste wat je opvalt als je deze mooie site betreedt. (Oke, ik zal eerlijk zijn, stiekem kijk ik naar die lekkere wijven naast de chat!)
En wat op vw.net kan je gestolen worden....
Ik zou het niet weten eerlijk gezegd, misschien mensen die er alleen op zitten voor de acties. Alhoewel dat was denk ik ook mijn 1e reden. Alhoewel 'de tips van leden' hoe zij spelen vond ik ook interessant. Ik kan me herinneren dat ik de reeks bets van Raymann of juist zag en dacht: "zo hee dat is pas winst!"
Wed je vaak op voetbal en hoe gaat dat?
Vroeger toen ik nog een kleine jongen was, speelde ik altijd 5 euro op 6 wedstrijden ofzo. De kans is zo klein dat zo’n weddenschap winstgevend is. Nu speel ik meestal alleen nog maar single, maar wel met een veel hogere inzet. Opzich levert het veel op, maar als Ajax even z’n thuiswedstrijden niet wint, dan ben je al vrij snel veel geld kwijt. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het vroeger leuker vond om te wedden! Altijd met een blocknote, lijstjes maken etc. Daar genoot ik echt van. Nu heb ik soms 100 euro op Bwin, en vind ik die winst wel leuk, maar geniet ik er wel minder van. Toch blijft het altijd knagen als ik even niet meer gespeeld heb.
Een 'bet' plaats je niet zo maar! Waar zou jij je kunnen verbeteren?
Soms ga ik alleen uit van de historie en totaal niet van de blessures of andere statistieken.
Ooit een onmogelijke weddenschap gewonnen?
Nee dat heb ik nooit meegemaakt! Ik had wel ooit als 16-jarige, totaal illegaal bezig, een keer een weddenschap via de Toto. Even later zag ik dat ik maar eentje fout had (PSG speelde gelijk i.p.v. winnen als ik het goed terug haal) en anders had ik toch maar mooi 275 euro gewonnen (kleine inzet, en toto qouteringen).
En bij welke weddenschap ging de computer bijna het raam uit?
Dat weet ik maar al te goed, daarvan was ik het hele weekend ziek. Jo-Wilfried Tsonga vs Stanislas Wrawinka (tennis). Tsonga begon goed en ik had 35 euro tijdens de wedstrijd gezet. Uiteindelijk besloot ik mijn andere laatste 35 euro ook erbij te knallen, en het ging heel voorspoedig. Ik was blij met mijn beslissing om all in te gaan, en het kon eigenlijk niet meer fout. Tsonga kreeg 1,01, en stond op een gegeven moment 2-0 voor in sets en 4-1 voor in games. Ik keek die wedstrijd live via Eurosport, maar met zo’n stand, dacht ik het zal allemaal wel, die bet is binnen ik ga wat anders kijken. Even later keek ik op Livescore en zag ik dat het ineens 4-4 stond, en dat vond ik al apart.
Daarna won Wrawinka ook nog de 3e set, en toen begon het zweet ineens te gonzen. Ik had al een heel slecht gevoel, en het is dat ik niet op Unibet speelde, anders had ik 100% eieren voor mijn geld gekozen en uitgecasht. Nu moest ik hopen op Tsonga, maar Wrawinka speelde ineens superieur en won uiteindelijk vrij eenvoudig de andere 2 sets. Wat was ik er ziek van toen! Ik had die dag al lullig 46 euro verloren met tennis en dit ook nog erbij was echt even niet normaal. Dit was op vrijdag (Roland Garros) en het hele weekend was ik er gewoon letterlijk ziek van geworden.
Heeft die negatieve stemming invloed op je dagelijkse leven?
Zoals ik hierboven aangaf, was ik er letterlijk ziek van geworden ja. Ik denk dat het nu minder is ben al vaker grote bedragen verloren, maar die wedstrijd was zo ongelofelijk vreemd, dat je denkt hoe kan dit ooit gebeuren zijn. En maar de hele tijd in als, als en had denken, maar dat doe ik bijna elke dag haha.
Stel je maakt die klapper, wat gaat Mauro er mee doen?
Wat is een klapper he? Zo’n klapper die Marciano Vink maakte in het Holland Casino of 500 euro?
Met 1 miljoen ga ik zeker tijdje op vakantie. Een mooie auto kopen, familie cadeautjes geven en ga zo maar door. Misschien begin ik wel een eigen bedrijfje (CE opleiding). Met 500 euro dan uhh.. neem ik Vonloite mee op reis naar Rome of Parijs! :D
Nog een mooie tip voor aankomende weken?
Groningen uit bij RKC, voor het seizoen zei ik beetje als bluf RKC wordt de verrassing van het seizoen, en dat bleek ook wel, maar de laatste weken is het de vorm weer kwijt. Plus Groningen is in een hele goede vorm.
Met wie zie je graag binnenkort een interview en waarom?
Lastig om iemand op te noemen, misschien met hooliesee, die speelt met super grote inzetten, ben benieuwd wie deze persoon is (misschien Abramovich of Bill Gates). Of leonardo1965 is ook een geschikte kandidaat. Of vw-crew, Dat is ook een mooie kerel!
Heb je nog een vraag voor diegene(n)?
- Maak je veel winst op die manier? (hooliesee)
- Is het leuk om als iets oudere met jongeren over gokken te praten? (leonardo1965)
- Hoe ben je op het idee gekomen om samen met vonloite (en andere?) voetbalwedden op te richten, en kost het veel tijd om het allemaal bij te houden? (vwcrew)
Tot slot de wijze raad van Mauro in het wereldje van het voetbalwedden is....
Keep it real..
Wil je verder nog wat kwijt?
Voetbalwedden for life.
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar vonloite
Country flagvonloite in 4-11-2011 20:28 Interviews
in 4-11-2011 20:28 Interviews
14 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Leuk interview Mauro. Ik zie aan de zijkant ook dat het aardig leeft op twitter. Leuk om te lezen wie er af en toe achter die grote mond zit :)! Hoop je hier nog vaak te zien topper!
0 Vind ik leuk's
Onze laatste updates ontvang je via onze Twitter pagina: twitter.com/NLVoetbalWedden
Ik heb mijn interview al gehad Mauro. Ik praat met iedereen over voetbal Mauro,jongeren ,ouderen dat maakt mij echt niets uit.Zolang het met wederzijds respect is voor elkaar is er toch geen sprake van een generatiekloof ofzo.
Dat is juist ook de kracht van deze site vind ik dat iedereen welkom is. Ook zo een oude knar als ik.ha ha ha ha ;-) ;-) ;-) ;-) (y)
0 Vind ik leuk's
leuk interview Mauro! (y)
Toch wel lol van voetbalwedden om juist deze week Mauro te interviewen :P en schitterend die Twitterberichten ernaast die er niets mee te maken hebben :P
0 Vind ik leuk's
He Mauro, ben geen gates ofzo hahaha maar ben 36 en kom uit nijmegen, speel inderdaad vrij grof maar dat bouw ik meestal eerst op , bv vorige week , van 100 naar 1100 gelopen in 1 week, met bv eerst 100 zetten op quote 2 en zo door , meestal maak ik 1 klapper door bv 450 te zetten op een quote van ongeveer 2,0 en dan zit je goed , dat gaat me meestal goed af , zoals toen utrecht thuis tegen rkc een quote van 2,3 ... helaas heeft het ook veel negatieve kanten want el afgelopen week ging mis, eerst 400 op psv gezet, ging dus mis en cashte 50 uit waarna ik me verlies wilde goed maken door 750 op az te zetten bij een stand van 0-1 ...helaas weten we hoe dat is afgelopen , en ben ik paar dagen ziek ervan tsja ...soms denk ik vn speel wat behoudender maar vindt het toch wel leuker om snel te winnen .... speel zo vanaf augustus ongeveer en zit nog aan de goede kant van de score .... leer wel van me verliezen , bedankt voor ie interesse Mauro ,,, we spreken elkaar nog
groetjes Hooliesee
0 Vind ik leuk's
Leuk interview mauro :-) Leuk dat je commerciele economie doet. Hoe vergaat het je? Wanneer ben er er klaar mee? Mocht je ooit nog eens een toetsenbord het raam uitgooien dan mag je altijd aan de deur kloppen, heb er nog wel één liggen :-)
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Waar is je profiel afbeelding eigenlijk? Ook uit het raam gegooid?
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
hehehehe. (y)
0 Vind ik leuk's
-
Altijd leuk die interviews! :)
Zeker blijven doen ook, er zijn nog heel wat mensen waar ik graag meer had over geweten haha :-)
0 Vind ik leuk's
Altijd leuk die interviews! :)
Zeker blijven doen ook, er zijn nog heel wat mensen waar ik graag meer had over geweten haha :-)
0 Vind ik leuk's
leuk interview mauro
0 Vind ik leuk's
Eeuwig trouw aan onze liefde FC Groningen. 03/05/2015 mooiste dag in de historie, Winst KNVB Beker

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.