Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Eurovisie Songfestival Finale - de laatste voorspellingen & wedtips

Finale Eurovisie Songfestival; voorspellingen en wedtips van de expert @ThePostman


Op zaterdag 22 mei vindt de finale plaats van het 65e Eurovisie Songfestival. Na twee spectaculaire halve finales hebben twintig landen zich gekwalificeerd om samen met de Big 5 én Nederland te gaan bepalen wie deze editie zal gaan winnen. Dat het Nederland niet zal zijn staat vast. Maar welk land dan wel? En hoe ziet de rest van de top 10 eruit? En wie wordt het beste land van Scandinavië?

 

In onderstaande analyse lopen we alle 26 landen kort bij langs, duiden we hun kansen en wijzen we je op mogelijk interessante wedtips.


 

1.  Cyprus

Elena Tsagrinou – El Diablo

 

De boze Cypriotische christenen die eerder dit jaar protesteerden tegen de deelname van dit lied aan het Songfestival, zullen dinsdag flink gebaald hebben. De Heer greep niet in om haar ketterse lied te doen falen en dus behaalde Elena met speels gemak de finale. El Diablo zal niet de prijs winnen voor het meest originele Songfestival lied in de geschiedenis, we hebben dit soort powerboosterdansplaten wel vaker gehoord. Sterker nog, we hebben dit soort powerboosterdansplaten van Cyprus zelf de laatste drie zelfs steeds gehoord. De formule werkt echter nog steeds: goede zangeres, glitterjurkje, wulpse danseressen en voor de lokale pyromaan ook nog een pleziertje.

 

Voorspelling: Top 10

Cyprus Top 10 @1.67 (Betsson) (6/10)

 

2.  Albanië

AnxhelaPeristeri - Karma

 

Als je ooit in een televisiequiz zou zitten en zonder enige verdere informatie het optreden van Anxhela te zien krijgt, en je voor 1 miljoen euro moet zeggen welk land dit is, dan is dan eigenlijk een makkie. Albanië zou voor veel klagende Nederlanders een hemelse plek zijn, want men is er uiterst conservatief en loopt in Eurovisieland doorgaans vele jaren achter op alle trends. Lekker ouderwets gaan we mee in de heftige emoties van Anxhela, die eruit ziet alsof in haar badpak een juwelier is gaan beroven. Ze kan echter wel zingen en dus is het grote Balkandrama, waarin rotsen, vuur en wolken een essentiële rol spelen, gewoon vertegenwoordigd in deze finale.

 

Voorspelling: Plaats 16-23

 

3.  Israël

Eden Alene – Set Me Free

 

Net als in de halve finale mag Israël aantreden nadat de duisternis van de vorige act is opgetrokken. Eden maakte dinsdag indruk met haar lied (extreem vrolijk en uptempo), haar stem (orkaankracht en een bizar bereik), haar lingerie (men kijkt nu al uit naar de Christine le Duc gids van 2021) en haar kapsel (hoe dan?!), oftewel alle belangrijke elementen waaraan een succesvol Songfestivalliedje moet voldoen. Komt ondertussen ook nog op voor Ethiopische joden in haar thuisland, maar in al het geweld vervliegt dat deel van de boodschap mogelijk een beetje.

 

Voorspelling: Plaats 12-20

 

4.  België

Hooverphonic – The Wrong Place

 

We gaan weer terug naar kommer en kwel, wanhoop en ellende, moordzucht en wraak. The Wrong Place is een soort creepy versie van Calm After the Storm, waarvan de staging door dezelfde persoon werd bedacht. Van de afgelopen 15 edities haalde het land slechts vijf keer de finale, maar daarvan dan wel vier keer de top 10. Hooverphonic, met zangeres Geike die we kennen van Zoutelande, past ook uitstekend in deze traditie en komt met iets dat allesbehalve een Songfestivallied is. De top 10 lijkt dit jaar te hoog gegrepen voor België, want de punten zullen met name van de vakjuries moeten komen. De mensen thuis zullen voor een deel blij zijn als die enge mevrouw met haar rare vriendjes weer weg gaan, zodat ze hun geschrokken kinderen weer tot bedaren kunnen brengen.

 

Voorspelling: Plaats 14-21

 

5.  Rusland

Manizja – Russian Woman

 

Rusland dingt zonder twijfel mee naar de prijs voor het meest malle attribuut gebruikt op het podium van dit jaar. Als een soort sumo-matroesjkapop komt Manizja na een kleine komedieshow uit een rollend pak stappen en ontpopt zich vervolgens als de Russische Missy Elliott. Was dinsdag voor velen een verrassing door de intensiteit waarmee het lied gezongen wordt en het scherm achter haar, waar honderden vrouwen mee-playbacken op haar hypnotiserende lofzang. Je moet er wel een open geest voor hebben (of in een voormalige Sovjetstaat wonen) om dit te waarderen, er zullen in Europa ook huiskamers zijn waar het volume even wat lager gezet zal worden.

 

Voorspelling: Plaats 9-16

Russia Top 10 @2.90 (Betsson) (3/10)

 

6.  Malta

Destiny – Je Me Casse

 

Tijd voor toeters en malle handdansjes in een flamingo-roze wereld. Malta stond lange tijd op 1 bij de bookmakers, maar is inmiddels een beetje glans kwijt geraakt. Het lied blijft nog steeds ijzersterk, de boodschap (sterke vrouwen laten zich niet intimideren) en de act is geregisseerd als een muziekclip. Een beetje hysterisch is het af en toe wel, maar bij het Songfestival is dat zelden een minpunt. Wat wel een minpunt is, zijn de afzichtelijke kostuums van Destiny en haar meiden die het geheel onbedoeld een soort amateuristische bonte-avond-gevoel geven. De vakjuries kijken verder dan dat, kijkers op de bank doorgaans niet. Blijft desalniettemin een lied dat flink opvalt in de recap wanneer er gestemd moet worden.

 

Voorspelling: Top 4

Malta Winner Eurovision Song Contest @7.00 (Betsson) (3/10)

Malta Top 10 @1.08 (Betsson) (10/10)

Malta Top 4 @1.90 (Betsson) (8/10)

 

7.  Portugal

The Black Mamba – Love Is On My Side

 

We zijn weer in de jaren 30 van de vorige eeuw, in dat rokerige jazzkroegje waar dat nog altijd een beetje vreemd ogende bandje in een hoek voor de live muziek zorgt. Wederom raak je zonder dat je het zelf merkt steeds meer aangetrokken door het lied dat zij spelen tot je op een gegeven moment merkt je dat je niet meer aan het praten bent en enkel luistert naar de zanger die beter blijkt dan je vooraf dacht. Zijn tekenfilmstem maakt het misschien nog wel knapper als je luistert hoe toonvast hij zingt. Portugal is op weg om de grote verrassing van dit Songfestival te worden, authenticiteit is daarbij het sleutelwoord. Bijna dan, de gitaarsolo op het einde die wordt uitgevoerd zoals een 6 jarige Bon Jovi imiteert is een klein deukje in het imago. Zou zomaar top 10 kunnen eindigen, in dat geval hoop ik dat je de tip van vorige week gepakt hebt toen je die voor @6.00 kon spelen.

 

Voorspelling: Plaats 8-15

Portugal Top 10 @1.80 (Betsson) (5/10)


8.  Servië

Hurricane – Loco Loco

 

Voor echte Songfestivalliefhebbers is Loco Loco het absolute summum. Servië serveert alle ingrediënten die behoren tot het smakelijke recept van het ultieme traditionele Eurovisie lied: Een rijk belegde bodem van nooit eindigende energie, enkele flinke scheppen make-up en botox, een heel pakje schreeuwerige visuals, drie grote cuppen D, en een snufje zangtalent, maar zeker niet teveel. Voorgerecht, diner en toetje in één, Hurricane is overweldigend, meeslepend en kitsch. Dus kijk niet gek op als je na anderhalve minuut jezelf ineens hoort neuriën: “Ram Ba Ba Bam I Ja Sam SamSamBudi Loco Loco”.

 

Voorspelling: Plaats 12-18

Serbia Top Balkan @3.75(Betsson) (2/10)


9.  Verenigd Koninkrijk

James Newman - Embers

 

James uit Engeland zingt in een zomers lied over zijn barbecue waar de kooltjes al lekker liggen de gloeien en al likkebaardend uitkijkt naar de kipspiezen en hamlappen die nu nog in de marinade zwemmen. Althans, dat denken we. Hoewel hij namens het VK optreedt, is zijn Engels slechter de verstaan dan dat van minstens de helft van de Oost Europese delegaties. Om zijn vrolijke boodschap kracht bij te zetten heeft hij een aantal vrienden uitgenodigd die af en toe met een trombone in de lucht zwaaien. Er is geen vuiltje aan de lucht, hooguit dat niemand hier op gaat stemmen. En dat is zonde, want James verdient meer punten dan dat ie gaat krijgen. Het is nu eenmaal allemaal net te veilig en binnen de lijntjes, wat extra opvalt tussen twee acts in die alles uit de kast trekken.


Voorspelling: Plaats 22-26


10.  Griekenland

Stefania – Last Dance

 

Utrechtse Stefania vliegt door een stad heen en danst met onzichtbare mannen in witte pakken, die aan het einde toch echte mensen blijken te zijn. Wat een climax! Zelden is het green screen zo goed gebruikt als bij deze act. Een beetje kolderiek is het wel, maar op de nietsvermoedende kijker maakt dit zeker indruk, mocht de paarse turnoutfit dat niet in een eerder stadium al gedaan hebben. Griekenland zal hier niet mee winnen, maar een hekel kan je er ook niet aan hebben.

 

Voorspelling: Plaats 11-17

 

11.  Zwitserland

Gjon’sTears – Toutl’Univers

 

Van alle landen die tot nu toe zijn geweest, oogstte Zwitserland misschien wel de meeste bewondering. In deze buitengewoon intense ballad bezingt Gjon een verdriet dat zo groot is als de oceaan druppels telt en speelt stoelendans op een modern hunebed om zijn punt extra kracht bij te zetten. Wie met kritische blik kijkt zou kunnen oordelen dat het ergens een beetje lijkt op de winnende performance van onze eigen Duncan Lawrence in 2019, het is dan ook door dezelfde persoon geschreven. Het vreemde is dat Zwitserland struikelt op hetzelfde punt als andere favoriet Malta: de kleding is enigszins bijzonder. Alsof Gjon uit de Humanabak het eerste shirtje en broek heeft getrokken dat een glittertje had. Leuk, maar twee maten te groot.

 

Voorspelling: Top 4

Switzerland Jury Vote Winner @5.25 (Betsson) (2/10)

Switzerland Top 10 @1.08 (Betsson) (10/10)

 

12.  IJsland

Daði&Gagnamagnið – 10 Years

 

Arme Dadi. Voor 2020 leek hij met zijn nerd-band de favoriet om het Songfestival te gaan winnen en nu ze op nieuw hoge ogen gooien worden ze getroffen door corona en zijn ze afhankelijk van hun eerdere repetitie-opname. De televisiekijker zal echter nauwelijks verschil merken, want er wordt aan alle kanten vermaak geboden. In hun groene truien met pixel-afbeeldingen van hun eigen hoofden gaan ze volledig voor het retro-gevoel. Alle danspasjes zijn van een heerlijk bewust-sneu niveau en de keyboards maken geen muziek. Het festival serieus nemen, maar jezelf niet. IJsland verdient een hoge klassering.

 

Voorspelling: Plaats 3-8

Switzerland Televote Winner @7.00 (Betsson) (2/10)

Switzerland Top 10 @1.35 (Betsson) (8/10)

 

13.  Spanje

Blas Canto – Voy A Quardarme

 

Dromerige mooiboy met weerwolf-appeal zingt onder de volle maan verdrietig lied over zijn oma die overleed aan corona. Heel zielig allemaal.

 

Voorspelling: Plaats 22-26

 

14.  Moldavië

Natalia Gordienko - Sugar

 

Yes! Suikerspinbarbie heeft de finale gehaald en dat is geweldig nieuws voor alle liefhebbers van het Foute Uur. Ook Moldavië brengt precies wat het Songfestival hoort te zijn: half naakte vrouw, half naakte mannen, foute danspasjes, gebrekkig Engels, vuile beat en dreigende toeters. En dat alles op een ronddraaiend podium! Buitengewoon vermakelijk, vooral als je de zangkwaliteiten even buiten beschouwing laat. Sugar is zo’n act waarvan Gerard Joling en die dikke nijdige zangeres bij Op1 eruit gaan pikken om te bashen dat het hoger eindigt dan Nederland. En dat gaat het zeker doen, want het Songfestival draait om vermaak. Dus: klep dicht Joling, hup Natalia! Moldavië doet het bovendien altijd beter dan veel mensen verwachten, met een rare speling van het lot zou Top 10 zelfs kunnen.

 

Voorspelling: Plaats 13-20

Moldova Top 10 @15.00 (Betsson) (1/10)

 

15.  Duitsland

Jendrik – I Don’t Feel Hate

 

Maak u klaar voor drie minuten totale chaos. Zeer waarschijnlijk is dit de eerste keer in de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat er op het podium iemand staat in een enorm hand-pak. Twee opgestoken vingers maken het victorie-symbool, maar wanneer er gedanst gaat worden zakt - zeker niet toevallig - één van de vingers wat in. Wordt er ukele gespeeld, gevochten, raar in de camera gekeken zonder dat iemand snapt wat de bedoeling is. Gelukkig zal Jendrik het Europa vergeven dat de muziekjuriesniet op hem gaan stemmen, thuis zitten genoeg mensen die op deze clowsshow zaten te wachten die dat wel gaan doen.

 

Voorspelling: Plaats 17-23

Head to head Germany over UK @1.55 (Betsson) (8/10)

 

16.  Finland

Blind Channel – Dark Side

 

De onbezorgde vrolijkheid is van korte duur, want boze gefrustreerde Finnen nemen het podium nu over. Ze verspillen geen tijd aan gezapige intro’tjes, vanaf seconde één is het rammen op de gitaren en gaan. Met een boosheid die LimpBizkit vroeger ook op de mat kon leggen, gaat Blind Channel lekker recalcitrant aan de slag. Ook zij mogen geen middelvingers opsteken op het podium, maar zingen melancholisch over het diepe verlangen dat wel te doen. Het leven is immers zwaar. Al met al een stevige bak lawaai, en het perfecte middel om gehate buren even stevig tegen je in het harnas te jagen. Toch is het technisch allemaal zo gek nog niet, en wie heel goed luistert zou het bijna melodieus noemen.

 

Voorspelling: Plaats 5-11

Finland Top Scandinavian Country @2.00 (Betsson) (4/10)

 

17.  Bulgarije

Victoria – Growing Up Is Getting Old

 

Van opstandige pubers door naar de kleutertijd en in de pyjama nog even mogen spelen in de zandbak. Het komt een beetje sloom op gang met Victoria, maar al snel neemt ze de kijker mee in een breekbaar en intens verhaal over haar jeugd. Het is mooi en subtiel, maar mist ook een beetje spanning. Is de absolute tegenhanger van alle hupserige en hijgerige popzangeressen deze avond en moet de strijd aan gaan met Zwitserland en Frankrijk voor de punten van vakjuries.

 

Voorspelling: Plaats 8-15

Bulgaria Top10 @2.65 (Betsson) (3/10)

 

18.  Litouwen

The Roop - Discoteque

 

Het is tijd voor de finale van de finale. Vanaf nu komen er alleen nog maar geweldige bijdragen die stuk voor stuk in hun genre voor vermaak gaan zorgen. Behalve Nederland uiteraard. Litouwen mocht dinsdag openen met hun hyperactieve dansshow. Gele pakken, roze lampen en blije koppen, hier gaat iedereen gegarandeerd van glimlachen. Voor de echte beleving raden we aan om ruim zittende kleding aan te trekken, alle breekbare spullen even aan de kant te zetten en mee te dansen met de kale instructeur. Dagelijks drie minuten herhalen, fit in twee weken!

 

Voorspelling: Plaats 8-12

Lithuania Top 10 @1.52 (Betsson) (6/10)

 

19.   Oekraïne

Go_A - Shum

 

Stel, je bent ontvoerd en bent daarbij buiten westen geraakt. Op een gegeven moment kom je bij en voelt dat je vastgebonden bent en je in een bos bevind. Een fel wit licht flikkert steeds door de bomen. Om je heen hoor je dystopische muziek in een driegend, steeds sneller ritme en zie je tamboerijn- en fluitspelers in totale extase tekeer gaan. Dan komt de hogepriesteres, haar groene gewaad gemaakt van papegaaien die zij gedood heeft door hun keel door te bijten. In een onverstaanbare taal krijst zij in rap tempo een aantal spreuken en gebeden uit, waardoor het leven al haar kleur verliest. Je weet een ding zeker: je zult binnen enkele minuten sterven of je kijkt naar de Oekraïense inzending van dit jaar. Het is nog steeds dat tweede en stiekem vond je het geweldig.

 

Voorspelling: Plaats 7-14

 

20.   Frankrijk

Barbara Pravi - Voilà

 

Frankrijk brengt dat liedje waarvan zelfs tante Anneke, de zus van je moeder die eigenlijk niet zo vaak voor sociale activiteiten wordt uitgenodigd - maar vanavond wel - zou kunnen zeggen: “ik vond het allemaal niks vanavond, maar dat meiske van Frankrijk deed het nog wel aardig. Maar zou ze het niet koud krijgen in dat hemdje?”. Voilà is een tijdloos lied en uiteraard gezongen in het Frans, dat somber begint, maar naarmate de Oekraïense demonen worden weggeduwd, keert het licht terug in de wereld en uiteindelijk dansen we weer vrolijk in de bloemenweide. Het goede heeft overwonnen!

 

Voorspelling: top 2

France Winner @4.25 (Betsson) (5/10)

France Jury Vote Winner @2.45 (Betsson) (6/10)

 

21.  Azerbeidzjan

Efendi – Mata Hari

 

Nu de balans op aarde weer hersteld is, kunnen we weer nadenken over luchtiger zaken. Het gaat dan over vragen als ‘wat zou dit jaar de spannende nachtmode worden?’ of ‘wat zijn leuke dingen om te doen tijdens een slaapfeestje met vriendinnen?’. Gelukkig heeft Efendi antwoord op dit soort zaken en in deze grote Hunkemöllershow wil zij haar kennis wel met ons delen. Schappelijke meid. Azerbeidzjan pakt zoals altijd enorm uit om er een flinke show van te maken. Een happy ending lijkt echter te hoog gegrepen.

 

Voorspelling: Plaats 14-20

 

22.  Noorwegen

TIX – Fallen Angel

 

Volwassen man in engelenpak zoekt acceptatie voor zijn handicap. Deze uit de kluiten gewassen engel met haarband is getekend is aan 4 duivelse figuren. Deze theatrale scène speelt zich af in een wolkenlandschap waar af en toe vuur de lucht in schiet. TIX heet in het echt Andreas Haukeland, en koos zijn artiestennaam als een verwijzing naar de tics die hij heeft als gevolg van het Gilles de la Tourette syndroom waar hij aan leidt. En dat is wel prettige achtergrondinformatie, anders denk je misschien dat dit een vreemde act is. De zonnebril blijft op, want TIX heeft ook nog eens een lichtallergie.

 

Voorspelling: Plaats 13-18

Head to head Norway over Sweden @2.25 (Betsson) (5/10)

 

23.  Nederland

JeanguMacrooy – The Birth Of A New Age

 

Wat kunnen we zeggen over onze eigen bijdrage dit jaar? Het is de eerste keer dat er Surinaams wordt gezongen. En we doen iets met onze koloniale roots en daarom zit er een beetje enge danser in met grote piercings. Ondanks het Caraïbische randje swingt Jeangu toch niet echt en dat is een gemiste kans. En laten we eerlijk zijn, je mag realistisch gezien niet verwachten dat er iemand uit Georgië, Malta of Estland een intense connectie met dit lied voelt. Eerzame poging, kansloze missie.

 

Voorspelling: Plaats 25-26

Netherlands to finish last @10.00 (Betsson) (6/10)

 

24.   Italië

Maneskin – Zitti E Buoni

 

Maneskin is een onvervalste rockband en gaat zoveel lawaai produceren dat je bijna vreest of de graatmagere Italianen zichzelf er niet mee van het podium blazen. Ook bij deze band zit wat opgekropte woede zou je zo zeggen, maar doen dat iets subtieler en toegankelijker dan de Finnen. Maar vergis je niet, muzikaal is dit een van de betere liedjes van dit jaar en heeft met 24 de ideale startplek in deze finale.En ook nog na Nederland, waarna alles een enorme verademing is. Toch lijkt de winst die de bookmakers voorspellen wel erg hoog gegrepen. Het zou niet voor de eerste keer zijn dat een land dat pas in de finale voor het eerst te zien is daar toch een beetje tegenvalt.

 

Voorspelling: Plaats 3-8

 

25.  Zweden

Tusse - Voices

 

De bijdrage van Zweden dit jaar is niet zo denderend als het meestal is. Sterker nog, als Voices de bijdrage van Albanië was geweest, zou het waarschijnlijk de finale niet gehaald hebben. Tusse barst van het enthousiasme, maar ziet er ook constant uit alsof zijn blaas op knappen staat, en soms schiet zijn stem nog wat verder omhoog wanneer hij kennelijk toch iets laat lopen. Al met al nogal hysterisch en niet geschikt voor de kijker met epilepsie. Gelukkig zwijgen de stemmen na drie minuten weer en dan mag Tusse eindelijk naar het toilet. Hopelijk heeft ie zijn mooie zijden pak niet teveel bevuild.

 

Voorspelling: Plaats 13-20

 

26.   San Marino

Senhit - Adrenalina

 

Hij stond er echt, de grote FloRida rapt mee voor het nietige San Marino. Voordat we hem zien, kijken we eerst naar Senhit die verstopt zit achter een houten bord en daarna gaat dansen. Ze ziet er een beetje uit als een verwarde dame die net in haar kamerjas door een kippenhok is gerend, een kamerjas die overigens vrij wijd open fladdert. Dat heeft zeker ook te maken met het feit dat het moeilijk stil zitten is op Adrenalina. Het lied is te simpel en rommelig om voor een absolute sensatie te gaan zorgen, maar de hoogste klassering ooit lijkt binnen handbereik. Daarvoor moet San Marino top 18 scoren en dat zou moeten lukken.

 

Voorspelling: Plaats 10-17

 


 

3
1
3 likes
Gestart door
Avatar Support
Country flagSupport
21-05-2021 21:56 in Overige sporten en evenementen
19 reacties

Super dit, bedankt weer!


Als ik dit zo lees heeft Moldavië > Nederland H2H @ 2.11 dan niet onwijs veel value?

1
0
1 likes

Waar kan je deze vinden?

0
0
0 likes

Press poll voor de finale

1
0
1 likes

Mooi hoor! San Marino bijvoorbeeld nog op @2.40 . Ik speel die 10/10 nu!

Andere tips nog ?


0
0
0 likes

Die had ik gisteren nog niet gezien, maar dat zou zeker een mooie kunnen zijn. Moldavië haalt altijd een flinke bak aan burenpunten binnen, zelfs met matige zang. Dus ik ben het geheel met je eens, Moldavië over NL lijkt een erg goede bet.

0
0
0 likes
Als fervent volger van het Eurovisie Songfestival, weet ThePostman iedere noot te raken.

Om een volledige out of the box bet nog te geven: Portugal Winner Televote @80.00 op Betsson. Hoewel dit onmogelijk lijkt, was in ieder geval zowel het publiek in de zaal als de Nederlanders die de Songfestival app gebruikten zeer onder de indruk van dit lied. In 2019 zag ook niemand het succes van KEiiNO aankomen, dus voor een eurotje kan je de gok altijd nemen toch?

Bericht gewijzigd door ThePostman op Sat 22 May 2021, 12:39.
0
0
0 likes
Als fervent volger van het Eurovisie Songfestival, weet ThePostman iedere noot te raken.

Hoe betrouwbaar is de presspoll @ThePostman? Zie nu namelijk nog Oekraïne x30 staan bij winnaar jury vote. Is dat wat?

0
0
0 likes

Voor het bepalen van de landen die doorgingen uit de halve finales was deze vrij betrouwbaar. Echter is dat ook makkelijker te voorspellen denk ik. Voor de uitslag van vanavond is het als indicatie iets minder sterk, ook omdat er veel minder punten worden verdeeld dan er vanavond zijn vergeven worden. San Marino lijkt me hoog, net als Nederland, en Zweden gaat het helaas wel beter doen dan 24e. In grote lijnen echter zou de uitslag er met een marge van + of - 5 plekken per land wel ongeveer zo uit kunnen zien.


Oekraïne zie ik als een kanshebber voor de televote, maar de juryvote zie ik niet gebeuren. Daar wordt vaak wat meer traditioneel en radiovriendelijk gestemd, denk aan Frankrijk, Malta, Zwitserland en Bulgarije en in een gekke bui IJsland.

2
0
2 likes
Als fervent volger van het Eurovisie Songfestival, weet ThePostman iedere noot te raken.

25.  Zweden

Tusse - Voices

 Tusse barst van het enthousiasme, maar ziet er ook constant uit alsof zijn blaas op knappen staat, en soms schiet zijn stem nog wat verder omhoog wanneer hij kennelijk toch iets laat lopen. Al met al nogal hysterisch en niet geschikt voor de kijker met epilepsie. Gelukkig zwijgen de stemmen na drie minuten weer en dan mag Tusse eindelijk naar het toilet. Hopelijk heeft ie zijn mooie zijden pak niet teveel bevuild.

SCHITTEREND .Hilarisch.Zweden 11-26@1.50 UB

Betsson niet voor belgen en bij UB geen h2h noch top10

Wel en dit is mijn bet:

Frankrijk 1-4@1.33 en Bulgarije 11-26@1.50

Bericht gewijzigd door boempatat op Sat 22 May 2021, 14:33.
0
1
0 likes
De jager vond een konijn, maar het konijn vond van niet

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators