Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Strijd tussen Verstappen en Hamilton barst los op Circuit Zandvoort!

Legendarische coureurs als Niki Lauda, James Hunt en Jim Clark wonnen allemaal al races op Circuit Zandvoort, maar de Formule 1 keert terug! Dit weekend staat heel Nederland in het teken van de eerste thuisrace van Verstappen. Wat kunnen we verwachten?



Zandvoort is terug

Vroeger werd er al vaak geracet op het circuit van Zandvoort en het circuit stond tussen 1952 en 1985 jaarlijks op de Formule 1-kalender. Na ruim 35 jaar afwezigheid keert het evenement in Nederland terug, want komend weekend wordt er geracet op het Circuit van Zandvoort! De timing kon eigenlijk ook niet beter, want juist dit seizoen lijkt Max Verstappen eindelijk het tempo te bepalen. Max Verstappen won namelijk vier van de laatste zes races en ligt daardoor nagenoeg gelijk met Lewis Hamilton. Bovendien heft Verstappen al zes overwinningen bemachtigd, terwijl het aantal van de Britse wereldkampioen slechts op vier staat.


Het belang van de kwalificatie

De kwalificatie is bij Zandvoort allesbepalend. Het circuit van Zandvoort is een smal circuit, wat volgens Formule 1-kenner Robert Doornbos zelfs wordt vergeleken met een stratenciricuit. Het is er lastig om in te halen, dus als je de kwalificatie niet top rijdt dan krijg je zondag een hele lastige race.


De voorsprong van Verstappen

In de Formule 1 heeft niemand nog op dit circuit geracet, maar toch zullen de coureurs wel bekend zijn met het circuit. In de jeugd werd het circuit wel gebruikt, terwijl ook de simulatoren tegenwoordig genoeg inzicht geven. Toch kent niemand het circuit zo goed als Max Verstappen. Ruim zeven jaar geleden won hij hier de Masters of Formula 3, terwijl hij ieder jaar tijdens de Jumbo Racedagen ook naar Zandvoort komt. In 2017 wist hij het baanrecord te verbreken. Alles wijst er dus op dat Max Verstappen voor de oranjefans wel eens succes zou kunnen gaan boeken.


Wedtips & hoe te volgen?

Op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag worden de vrije trainingen afgewerkt, waar elke coureur zich steeds bekender maakt met het circuit. Vervolgens wordt zaterdag om 15:00 de kwalificatie verreden, waarna de race zondagmiddag om hetzelfde tijdstip is. Voor de Nederlanders zonder Ziggo-abonnement is de race ook te volgen. Speciaal voor de race in Nederland is heel dit weekend op Ziggo Sport Select de Formule 1 vrijblijvend te volgen. Wij wensen je een fantastisch raceweekend toe en hou zeker de Voetbalwedden voorbeschouwingen-pagina in de gaten voor de wedtips aankomende zondag! Heb jij zelf goede wedtips gevonden? Vergeet ze dan niet te delen in dit forumtopic door een reactie te plaatsen!


0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar Support
Country flagSupport in 3-09-2021 10:51 Overige sporten en evenementen
in 3-09-2021 10:51 Overige sporten en evenementen
2 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50

Zin in! In de eerste vrije training zie meteen dat het spannend wordt tussen Lewis en Max

0 Vind ik leuk's
Kan je het zien?

Erg benieuwd naar jullie wedtips! Vertrouwen in een overwinning van Verstappen? TOTO biedt een hoop specials aan, dus vergeet die niet te checken.


0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.