Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op Tennis: Australian Open 2023

Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

0
Vind ik leuk
Gestart door
Avatar jay1
Country flagjay1
in 15-01-2023 15:05 Overige sporten en evenementen
2 reacties

Wedtip voor morgen: Kwon vs Eubanks. Kwon heeft deze week het ATP toernooi van Adelaide op zijn naam geschreven. Een knappe prestatie wat hem tevens veel energie heeft gekost. De laatste 2 wedstrijden waren pittig, een fysieke aanslag op zijn lichaam. Hij heeft slechts 1,5 dag om te herstellen voor zijn volgende wedstrijd, een best of 5 wedstrijd wel te verstaan. Daarnaast is het voor toernooiwinnaars soms lastig om een nieuw toernooi met dezelfde intensiteit en kwaliteit te starten. Daarom verwacht ik dat Eubanks een goede kans maakt. Tips: Eubanks +1.5 sets (medium stake) en Eubanks to win (low stake)

1
Vind ik leuk

Probeer in de 1e rondes van een grand slam altijd te gokken op een stunt van de underdog. wedtips voor morgen: Muchova vs Collins. Muchova +1.5 sets (medium stake) en Muchova to win (low stake). Collins moet een finaleplaats verdedigen en maakte geen sterke indruk in de 1e ronde; bibberend naar ronde 2. Muchova won haar 1e ronde gemakkelijk en is klaar om terug te keren in de top 50 na een zware blessure. Korda vs Watanuki: Watanuki + 1.5 sets (medium stake) en Watanuki to win (low stake). Watanuki zet zijn reeks door vanuit de qualli. Overtuigende overwinning op Rinderknech in ronde 1; wellicht klaar om te stunten? Korda is ook in vorm, dit kan een lange, slopende match gaan worden. Evt kan +35.5 games ook een goede play zijn

0
Vind ik leuk
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...
Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 4x €10 free bets te krijgen. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkijgen van de free bets.
Nieuwe spelers, 24+. Speel bewust. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50,-. De minimale storting is €20. De gratis weddenschap kan enkel in één keer worden ingezet. De algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  Oproep: neem jij plaats in het testteam van voetbalwedden.net?

  Hallo allemaal!


  Het is eind 2020 en we knallen 💥💥💥bijna 2021 in. Een jaar waarin er een drukke sportagenda zal zijn (EK, Olympische Spelen en vele andere evenementen) en natuurlijk de legalisering van de kansspelwet in Nederland. Op de achtergrond zijn wij bezig om de website te verbeteren en zijn wij regelmatig in gesprek met nieuwe bookmakers die graag een plekje op voetbalwedden.net willen krijgen. Omdat wij niet over 1 nacht ijs willen gaan, willen wij onze nieuwe/verbeterde website onderdelen en nieuwe bookmakers eerst graag laten testen: wij richten per 2021 een community-testgroep op.  Wat is de testgroep eigenlijk?

  De testgroep is een groep leden uit de voetbalwedden.net community die als klankbord fungeert. Zij krijgen als eerste te horen welke bookmakers mogelijk op voetbalwedden.net komen en zullen worden betrokken om een nieuwe aanbieder te onderwerpen aan een kritische gebruikers test. Hoe bevalt de website, hoe bevalt de support, hoe bevalt het live wedden en is het uitbetalen een beetje makkelijk? Nieuwe website onderdelen worden als eerste voorgelegd aan de testgroep die ongefundeerde kritiek kan leveren en verbeteringen kan voorstellen voordat het zal worden uitgerold naar de gehele community.


  Wil jij in ons testteam? Te gek!

  Laat in een reactie in dit topic weten dat je het leuk vind om voetbalwedden.net naar een 📈hoger plan te tillen. Wij stellen het team, halverwege 🗓️januari 2021, samen uit alle inzendingen.


  Hoeveel testers zoeken wij?

  Wij zijn op zoek naar een testteam van tussen de 15 en 25 leden. Leden die betrokken zijn bij voetbalwedden.net en leden die kritisch en onderbouwd 👍feedback kunnen leveren.


  Vragen?

  Stel ze in dit topic en we geven je zo ⚡snel als mogelijk een antwoord.


  Groetjes,

  Julia

  Oproep: neem jij plaats in het testteam van voetbalwedden.net?
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

  Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023
  Maak favoriet

  Zebet Zeturf paardenraces

  Hi jongens,

  Ik heb een 50 euro bonus bij Zebet en dat kan ik blijkbaar alleen maar gebruiken op Zeturf.nl. Dit zijn allemaal (virtuele) paardenraces en ik snap er maar weinig van.


  Als ik onderstaande paard op ''PLA'' ( komt bij de eerste 3) wat krijg ik dan terug ? Ik zie nergens odds staan.


  Of doe ik iets helemaal verkeerd ?


  Thanks alvast,


  J
  Zebet Zeturf paardenraces
  Maak favoriet

  De TipTopper game: groot succes én meer op komst!


  Beste community leden,

   

  Een tijdje geleden lanceerden we een gloednieuw (dagelijks) spel: de Tiptopper. Deze swipe-to-play game is erg goed ontvangen door de VW community en er spelen al meer dan 100 spelers mee. 

   

  Op dit moment zitten we nog in de testfase. Dit betekent dat er nog een aantal verbeteringen door worden gevoerd. De stand zal straks dan ook gereset worden. Waarom? Omdat we binnenkort, op 15 mei, voor het eggie gaan spelen. Dat wil zeggen, voor de prijzen! 


  Wat verandert er vanaf 15 mei?

  Vanaf 15 mei kan er worden gestreden om de prijzen. Deze prijzen worden uitgedeeld aan de hand van het klassement. Er zal zowel een maand-, als een jaarklassement komen. Eindig je hoog in het maandklassement? Dan kom jij in aanmerking voor waardebonnen en/of freebets. Lukt het je om hoog te eindigen in het jaarklassement? Dan staan er nóg mooiere prijzen op je te wachten. Welke prijzen dit zijn houden we nog even geheim!

   

  Daarnaast gaan we een verandering doorvoeren in het spel. We gaan van 10 vragen per dag terug naar 6 vragen per dag. We merken dat 10 keer swipen op een dag teveel is, vooral op dagen waar weinig wedstrijden in grotere competities gespeeld worden.

   

  Feedback altijd welkom

  Jullie spelen dagelijks de Tiptopper game en daarom vinden we jullie feedback erg belangrijk. We horen graag jullie bevindingen van de game (klachten, verbeterpunten, bugs of nieuwe ideeën). Alle feedback is welkom! 

   

  Dank!! Het VW Team.


  👉 Ga hier naar tiptopper! 👈 

  De TipTopper game: groot succes én meer op komst!
  Maak favoriet

  Het WK - darts competitie

  Beste, ik ben eerste geworden in de WK - darts competitie.

  maar nu hoor ik daar niks van. Hoe gaat dit nu verder?

  Mvg

  Het WK - darts competitie

Moderators