Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden met Ideal

Wie weet bij welke online wedaanbieders ik gebruik kan maken van Ideal ?
Ik heb namelijk alleen maar ideal en het is ook nog eens verrekte handig.
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar wedden
Country flagwedden in 16-04-2009 05:47 Storten, inzetten en uitbetalen
in 16-04-2009 05:47 Storten, inzetten en uitbetalen
9 reacties
Ik weet dat je bij bwin.com en bij unibet.com makkelijk kan betalen met ideal. Als je daar dus wilt wedden kan je daar een account aanmaken. Wed aanbieders die geen ideal ondersteunen kan ik niet serieus nemen.
0 Vind ik leuk's
Ik speel mijn weddenschappen bij Unibet. Naast voetbal speel ik heel af en toe een tennis bet maar daar heb ik geen verstand van. Dus, dan moet je dat eigenlijk ook niet doen.
Partybets,Gambookers en Betway kan ook betaald worden met Ideal ben ik nu achter. Misschien wordt het maar eens tijd om van meerdere services gebruik te maken ipv alleen maar Ideal. Anders heb ik beetje een beperkt aantal keuze om weddenschappen te plaatsen. Gberuikt elke bookmaker maar Ideal ;-)
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
Ideal zal in de toekomst wel bij elke onlinebookmaker geintegreerd zijn net zoals bijvoorbeeld bij poker veel pokerrooms hebben Ideal en ik merk dat langzamerhand steeds meer pokerrooms dit krijgen. Ik heb het idee dat het veel tijd kost voor alle online gokaanbieders om dit in hun systeem te intregeren. Iedereen weet dat Ideal het meest populaire betaalmiddel is ,waarom zou elke gokaanbieder dat dan niet direct in het systeem hebben ?
Als ik bijvoorbeeld eigenaar van een onlinegok aanbieder zou zijn zou ik alle betaalservices in het systeem willen hebben, echter in de praktijk duurt het heel lang voordat er nieuwe stortings services togevoegd zijn aan de aanbieder. Bijv Everestpoker heeft nu nog steeds geen Ideal terwijl dat het wel een van de grotere poker aanbieders in Nederland is. Het zal nog wel een tijd duren voordat alle online gokaanbieders in no time alle betaalservices toegankelijk maken voor hun klanten nu lijkt dat technisch nog een groot obstakel. ( de tijd zal het leren)
0 Vind ik leuk's
Unibet
Ik zie nu bij steeds meer gok aanbieders Ideal verschijnen. Vooral Nederlandstalige gok aanbieders hebben vaak Ideal dit komt omdat Ideal het meest populaire betaalmiddel is in Nederland voor online gokspelen.
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
Jah idd Ideal is onder Nederlanders bij online bookmakers zeker het meest populaire betaalmiddel. Ik denk zelfs niet alleen bij online bookmakers maar ook bij andere online diensten :)
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
Ideal is gewoon erg populair onder Nederlanders iedereen heeft volgens mij wel Ideal.
Ideal is makkelijk en snel in ieder geval.
0 Vind ik leuk's
Unibet
ideal is ideaal :P:P
0 Vind ik leuk's
Mijn specialiteit is de first to score bet!
Ideal is het online betalingssysteem van Nederlandse banken, dus als ze hun diensten willen aanbieden aan Nederlanders zouden ze het wel moeten gebruiken.
Daarnaast kan je gewoon kijken bij elke aanbieders bij de stortingopties of het aangeboden wordt. Dan kan je er makkelijk achter komen wie wel en wie niet.
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Moderators

Avatar dionysiou
Country flag
dionysiou
Avatar joevidov
Country flag
joevidov
Avatar datel13
Country flag
datel13
Avatar rutger133
Country flag
rutger133
Avatar rollings
Country flag
rollings
Avatar fr18
Country flag
fr18
Avatar toxar
Country flag
toxar
Avatar jeffrey14g
Country flag
jeffrey14g