Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Mogelijkheid tot uitbetaling op VISA card

Hoi,

Ik heb Gisteren een account aangemaakt bij Pinnacle. Ik heb een storting gedaan met mijn VISA card en heb een mooie winst. De bookmaker is goed qua hoge odds maar ik vind de interface en de aanbiedingen redelijk beperkt.

Ik zou dus graag een uitbetaling aanvragen maar de opties voor uitbetalen zijn beperkt. Ik gebruik alleen VISA, bancontact, Skrill en Paypal voor betting en van de 4 opgenoemde kan ik enkel VISA kiezen voor een uitbetaling.

Mijn vraag is nu of het mogelijk is om een uitbetaling te laten doen op een Belgische VISA kaart? Ik heb hier geen ervaringen mee.
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar bolleboos83
Country flagbolleboos83 in 9-06-2017 23:12 Storten, inzetten en uitbetalen
in 9-06-2017 23:12 Storten, inzetten en uitbetalen
2 reacties
Ja, waarom zou dat niet kunnen?
0 Vind ik leuk's
https://www.pinnacle.com/en/payment-options/creditcard

Mocht je voorkeur toch naar Skrill uitgaan dan moet je eerst van je Skrill een paar euro overmaken naar je Pinnacle account en daarna kan je geld overmaken naar je Skrill vanaf Pinnacle.

0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...
Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 5 x €10 free bets te krijgen. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkijgen van de free bets.