Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Problemen betaling unibet

Hallo allemaal,

Ik heb een probleem met betrekking tot de uitbetaling van geld bij unibet. Ik heb in de voorgaande jaren 1 dubbel-account gehad, en nadat ik erachter kwam dat dit strikt tegen de regels is heb ik dit account jongstleden laten blokkeren door contact op te nemen met de live-chat van unibet. Hierbij hebben ze ervoor gekozen het account: sittardheer te verwijderen, en sittardstudent te behouden.

Op het account sittardstudent is de naam foutief, dit heb ik hierna aangegeven en ze gaven aan dat als ik met hetzelfde rekeningnummer als dat ik stort zou willen uitbetalen zou dit geen problemen opleveren. Tot het moment(gister) dat ik uiteindelijk wil uitbetalen. Ik heb na een aantal x mijn inleg verloren te hebben, een stack opgebouwd van in totaal 830 euro. Aangezien ik een deel wou uitbetalen heb ik ervoor gekozen 160 euro uit te betalen.

Vandaag kreeg ik echter bericht dat mijn uitbetaling is teruggedraaid, omdat het account op een foutieve naam staat ingeschreven. Nadat ik de chat heb geconfronteerd met de eerdere gesprekswisseling, reageerden ze een beetje vaag, maar als ik de gegevens zou opsturen van mijn echte naam, hadden ze een goed gevoel over de afloop.

Ik sluit de chat, en zou een e-mail krijgen. De e-mail kreeg ik binnen, maar tegelijkertijd werd het account gelijk geblokkeerd(kan niet meer inloggen) Hierbij kreeg ik deze text toegestuurd:

Hartelijk dank voor het contacteren van Unibet’s klanten service.

Het is niet toegestaan om op een account te spelen die niet op uw naam staat.

Wanneer u beweert dat deze account toch van u is hebben wij het volgende van u nodig zodat de financiële afdeling kan bepalen of dit werkelijk uw rekening is. Wij kunnen u niet garanderen dat uw gegevens aangepast kunnen worden. Dit wegens het feit dat u onze regels heeft overtreden.


Hierbij dekken ze zich dus al erg in, hebben jullie eventueel ervaring met dit soort voorbeelden of tips voor mij? En ik heb ergens gelezen dat bij enige uitzondering hier iemand een contactpersoon heeft bij unibet, misschien kom ik hiervoor in aanmerking.
Ik hoop dat ik de chatlogs van afgelopen oktober kan bemachtigen, want dan sta ik iets sterker in deze zaak.

Bij voorbaat dank,

Luc Spruit (Sittardstudent)
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar sittardstudent
Country flagsittardstudent in 17-12-2014 16:50 Storten, inzetten en uitbetalen
in 17-12-2014 16:50 Storten, inzetten en uitbetalen
2 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Klinkt misschien hard maar eigen bult dikke schuld. Je hebt niet veel in te brengen. Dubbel accounts zijn logischerwijs verboden en aangezien dit nadrukkelijk in de algemene voorwaarden staat vermeld, kunnen ze dit simpelweg met terugwerkende kracht allemaal doen.
0 Vind ik leuk's
Eerst uitcashen, dan pas melden...maar achteraf is natuurlijk makkelijk vertoeven
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.