Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Problemen bij skrill/moneybookers (overmaken)

Beste mensen,
Ik heb een probleem bij skrill/moneybookers. Hopelijk kunnen jullie mij helpen.
Wat is het probleem:
Ik wil 30 euro overmaken naar Bwin, maar dan geeft skrill dit:
Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must upload funds into your Skrill (Moneybookers) account via bank transfer.
Aangezien engels niet mijn beste kant is, heb ik dit door de vertaal machine gegooit:
Uw account is vergrendeld voor uitgaande transfers en credit/debit card betalingen dus we deze transactie niet voltooien.
Om te ontgrendelen uw account, moet u fondsen op uw rekening Skrill (Moneybookers) via bankoverschrijving uploaden.
In het verleden heb ik nog geld overgemaakt naar tipico, en gister nog van tipico terug naar mijn account. Ik kan wel gewoon inloggen op skrill, en hier staat dan ook gewoon nog 80 euro klaar. Hier zal het dus niet aan moeten kunnen liggen. Aan de bovenstaande tekst maak ik op dat ik geld (funds) moet storten op mijn skrill account, of heb ik dit fout?
Hopelijk kan iemand helpen met het ontdekken van dit probleem.
Gr. Jeroen.
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar zeiksnor
Country flagzeiksnor in 2-03-2012 13:56 Storten, inzetten en uitbetalen
in 2-03-2012 13:56 Storten, inzetten en uitbetalen
31 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Hoi, Zeiksnor.
zeiksnor:
Aan de bovenstaande tekst maak ik op dat ik geld (funds) moet storten op mijn skrill account, of heb ik dit fout?
Er staat inderdaad dat je geld moet storten op je Moneybookers-account, via je bank. Het is ze waarschijnlijk om verificatie van je identiteit te doen, dus het minimale bedrag moet voldoende zijn om je account te unlocken.
0 Vind ik leuk's
Never bet the Devil your head ...
Uit de tekst van Skrill kan ik opmaken dat jij eerst geld moet overmaken van jouw eigen bankrekening naar je account bij Skrill ...dan gaan ze je account weer unlocken en kun je doen wat je wilt.
Een soort van veiligheidscheck met betrekking tot je identiteitsgegevens. Hoop je hiermee voldoende te hebben geholpen. Succes!
0 Vind ik leuk's
kiki:
Uit de tekst van Skrill kan ik opmaken dat jij eerst geld moet overmaken van jouw eigen bankrekening naar je account bij Skrill ...dan gaan ze je account weer unlocken en kun je doen wat je wilt.
Een soort van veiligheidscheck met betrekking tot je identiteitsgegevens. Hoop je hiermee voldoende te hebben geholpen. Succes!

Dank je! Dit klopt wel. Ben ook gaan zoeken op internet en ben ik ook op deze dingen terecht gekomen.
Dank u beiden!
0 Vind ik leuk's
Ik heb nu ook problemen en ik word er echt gek van nu.
Mijn account is ook gelocked om een of andere reden. Ik moest mn wachtwoord en email veranderen. Waarom ik mn email moet veranderen snap ik totaal niet. maargoed dat heb ik beide gedaan. Vervolgens moest je een emailtje sturen naar ze, dus gedaan. 4 dagen later nog steeds geen antwoord. Heb 2 dagen geleden ook maar een kopie van mn ID-kaart gestuurd.. maar ook nog geen reactie op gehad. Ik word er nu echt gek van, vooral ook omdat ze geen NL telefoonnummer hebben. Je kunt ze alleen mailen eigenlijk maar daar reageren ze blijkbaar niet op.
Mijn bankgegevens zijn bij hun geverifieerd en had ook al een week lang gewoon betalingen kunnen uitvoeren.
Iemand anders ervaringen mee of enig idee wat ik nu nog kan doen ? Het probleem is dat ik er wel gewoon geld op kon uploaden, nu staat er dus 70 euro op vast
0 Vind ik leuk's
Kan het zijn dat het e-mailadres dat je gebruikt bij Moneybookers niet hetzelfde is als die je gebruikt bij de bookmakers? Van sommige bookmakers weet ik in elk geval dat ze verlangen dat dit hetzelfde e-mailadres is.
Maar het is een beetje lastig inschatten wat er precies aan de hand is zo. Kan je de foutmelding hier niet neerzetten?
0 Vind ik leuk's
Never bet the Devil your head ...
Vandaag eindelijk een respons gehad, op de mail die ik maandag verstuurd had. Wat een drama is dit zeg! Ik moet een bankafschrift + copy van mn id kaart , anders dan die ik al had gestuurd sturen. Ik ontvang al jaren geen afschriften meer, dus moet deze eerst opvragen bij de bank en ik moet een nieuwe scan maken van mijn id kaart. Wat een raar verhaal. Ze hebben al een kopie gehad van mn id kaart. maar ik moet toch een nieuwe sturen en het mag niet dezelfde zijn waarom is mij niet bekend, want de scan die ik stuurde van de voor+ achterkant was gewoon goed leesbaar.
Erg jammer dat ze me wel lekker geld laten storten op het account maar het er vervolgens niet door kan sturen of eraf kan halen. Ben er helemaal klaar mee, communicatie van 0.0 en je kunt verder nauwelijks via een andere weg contact zoeken. Bovendien vind ik het wazig dat ik ineens mijn moneybookers mail moet veranderen terwijl dat gewoon mijn mail adres is, alsof iedereen 10 verschillende email adressen heeft :-| .Gevolg hiervan is dat ik mijn mail adres bij alle bookies ook nog eens moet gaan wijzigen.
0 Vind ik leuk's
sjabab:
Vandaag eindelijk een respons gehad, op de mail die ik maandag verstuurd had.

Contact krijgen is inderdaad erg lastig met moneybookers. Maar op deze manier komt alles goed. Bekend probleem die waarschijnlijk snel wordt opgelost.
0 Vind ik leuk's
Onze laatste updates ontvang je via onze Twitter pagina: twitter.com/NLVoetbalWedden
Mensen is er iemand die mij kan helpen met het volgende probleem....
Ik heb zojuist 45 euro overgemaakt naar moneybookers via rabobank, alleen toen ik het betaalvenster afsloot werd de nieuwe pagina niet geladen, vervolgens heb ik hem afgesloten en ben ik opnieuw naar moneybookers.com gegaan. Alleen stond daar mijn 45 euro niet bij terwijl het wel afgeschreven is bij de bank...
Daarnet nog een kleine overboeking van 2 euro van rabobank naar moneybookers gedaan en geen problemen gehad, dit stond er namelijk gelijk op.
Maar nu ben ik nog steeds mijn 45 euro kwijt, het bedrag staat namelijk niet op een van de 2 rekeningen.
Iemand hier ervaring mee, of enig idee waar het geld gebleven kan zijn??
Gr, Jason
0 Vind ik leuk's
Waarschijnlijk zweeft je geld nog ergens :)
Ik heb dit ook wel eens ooit gehad dacht ik. Beste is om even een mailtje te sturen naar moneybookers met een printscreen van je transactie van de rabobank. Aangezien dat het al afgeschreven is daar, moet Moneybookers dit nog even toevoegen :)
0 Vind ik leuk's
Toch ook even melden dat Belgische spelers vanaf nu via SKRILL geen geld meer kunnen storten naar bookmakers die in België geen licentie hebben.
Bij mijn weten kan je enkel nog bij Unibet met SKRILL betalen als Belg. Normaal zijn alle Belgen die daar een rekening hebben bij SKRILl hiervan via een e-mail op de hoogte gebracht.
Je weet immers nooit of er mensen zijn die hiervan nog niet op de hoogte zijn!!
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.