Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voetbalspel Super 11

Bij onze voetbalvereniging wordt elk jaar een voetbalspel georganiseerd voor om en nabij 400 deelnemers. Dit begint zaterdag om 18:00 en er is hier de mogelijkheid om ook een subpoule te doen. Misschien leuk om hier aan mee te doen met leden van VW?

Hieronder een uitleg van het spel:

De Vleutense Superelf wordt dit seizoen voor de éénentwintigste keer georganiseerd, voor iedereen uit Vleuten en ver daarbuiten. Bij de Superelf stellen deelnemers een team samen uit spelers die actief zijn in de Eredivisie. Het staat iedereen - inclusief de organisatoren - vrij deel te nemen aan de Superelf met één of meerdere teams.. De kosten per ingeschreven team bedragen 10 euro, in zijn geheel uit te keren als prijzengeld, met een minimaal gegarandeerde hoofdprijs van 400 euro. In gevallen waarin de volgende spelregels niet voorzien, is het oordeel van de organisatie beslissend.In de Vleutense Superelf is het de bedoeling om met een door u samengesteld team zoveel mogelijk punten te halen. Bij het samenstellen van uw team dient u allereerst te kiezen voor één van de volgende formaties:
?3-4-3 (1 keeper, 3 verdedigers, 4 middenvelders, 3 aanvallers)
?4-4-2 (1 keeper, 4 verdedigers, 4 middenvelders, 2 aanvallers)
?4-3-3 (1 keeper, 4 verdedigers, 3 middenvelders, 3 aanvallers)

Uw team dient samengesteld te worden uit 18 spelers (11 basisspelers en 7 wisselspelers) die actief zijn in de Eredivise. De 18 gekozen spelers moeten elk van een verschillende Erediviseclub afkomstig zijn. De bijgevoegde spelerslijst is leidend, dit wil zeggen dat een speler die als middenvelder op de spelerslijst staat niet als verdediger kan worden ingevuld. Hoewel er ook transferbedragen op de spelerslijst staan, kent de Vleutense Superelf geen teambudget, u kunt dus naar gelieven spelers selecteren: Spelers die niet op de spelerslijst staan, maar wel voor een Erediviseclub spelen, kunnen na goedkeuring van de organisatie toch worden opgesteld.

Website : http://www.superelfvleuten.nl/
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar brojkovic
Country flagbrojkovic in 8-09-2015 13:46 Voetbal
in 8-09-2015 13:46 Voetbal
4 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Is dit niet hetzelfde als www.coachvanhetjaar.nl ?
0 Vind ik leuk's
Dance like you never danced before.
Soort variant. Alleen hier kan je niet wissels tijdens het seizoen verwisselen met basis 11. En het mooie is dat het niveau niet zo hoog ligt.

Daarnaast tellen assist niet mee en moet je toch anders selecteren ...
0 Vind ik leuk's
.
Het principe is dat je 10 euro het spel meedoet. En daarnaast kan je subpoules maken, is er een ranglijst op de site met jouw subpoule daar kan je onderling afspraken over maken over hoogte van inleg. Dus dubbel prijs...

Ik weet niet hoe het is gegaan met het playstation evenement met het betalen? Misschien wil Denise het oppakken als er genoeg animo is? Anders bied ik me aan..
0 Vind ik leuk's
.
Ik ga mij ook wel even inschrijven, ziet er leuk uit!
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.