Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op de Italiaanse Serie A 2017-2018

Komend weekend gaat het voetbal in Italië weer van start. Juventus zal het op gaan nemen tegen Lazio Roma in de Super Cup. De Serie A zal komend seizoen weer bol staan van drama en mogelijk spektakel. Slaagt Juventus er voor de zevende keer op rij in om kampioen te worden? Gaan Napoli en AS Roma nu eindelijk eens over de Oude Dame heen? Hoe gaat het versterkte AC Milan voor de dag komen? Gaat het verrassende SPAL overleven? Voetbalwedden blikt vooruit.

 

Atalanta Bergamo

Eindklassering 2016/2017: 4e

Selectie: Atalanta Bergamo was vorig seizoen een van de revelaties in de Serie A. De mannen van Gian Piero Gasperini meldden zich al vroeg in de bovenste regionen van de ranglijst en hielden de goede vorm het hele seizoen vast. De vierde plaats heeft erin geresulteerd dat Atalanta Bergamo deel mag nemen aan de Europa League en dat mag met recht een topprestatie worden genoemd. Door de successen raakte Atalanta Bergamo wel enkele spelers kwijt. De belangrijkste daarvan is Franck Kessie. De Ivoriaan, een van de grootste talenten van de Serie A, stapte over naar AC Milan. Atalanta Bergamo shopte zelf onder andere in de Benelux. Robin Gosens kwam over van Heracles Almelo en van Racing Genk kwam Timoty Castagne. Misschien wel de meest opvallende aankoop is die van Marten de Roon. De Nederlander keert weer terug naar zijn voormalige cub. 

Prognose: Afgelopen seizoen viel alles op de juiste plaats en Atalanta Bergamo moet nu zien te bewijzen dat dit geen incident was. Het zal extreem moeilijk worden om de vierde plaats van vorig jaar te herhalen en ik acht ze daarin niet toe in staat. Ploegen als Lazio Roma, AC Milan en Internazionale hebben simpelweg betere selecties.

 

Benevento

Eindklassering 2016/2017: 5e in de Serie B, promotie na play-offs.

Selectie: Benevento is dit seizoen de grootste verrassing in de Serie A. De relatief kleine club dwong in 2016 promotie af naar de Serie B en een jaar later werd er dus een klein wonder verricht toen de club wederom promoveerde. In een bloedstollende play-off finale werd er afgerekend met Carpi. Benevento is nu een van de kandidaten voor degradatie, maar Crotone bewees vorig seizoen dat dat niet alles wil zeggen. De promovendus winkelde vooral bij wat kleine clubs en tevens werden er al enkele spelers gehuurd. De meest in het oog springende namen zijn die van Marco D'Alessandro (Atalanta Bergamo) en Danilo Cataldi (Lazio Roma).

Prognose: Benevento heeft maar een doel dit seizoen en dat is het voorkomen van degradatie naar de Serie B. Dit zal een enorm lastige klus gaan worden en elke eindpositie boven de achttiende plaats zal als een wonder worden gezien.

 

Bologna

Eindklassering 2016/2017: 15e

Selectie: Bologna promoveerde in 2015 terug naar de Serie A, maar slaagde er in de twee jaren daarna niet echt in om potten te breken. Afgelopen seizoen had Bologna het geluk dat er een paar ploegen waren die extreem slecht presteerden waardoor er van degradatiedruk eigenlijk nooit sprake was. Het zal komend seizoen moeilijk worden voor Bologna om de stap te zetten naar de top twaalf van de Serie A want echte topaankopen hebben er vooralsnog niet plaatsgevonden. Andrea Poli kwam transfervrij over van AC Milan, maar dat is meteen ook een van de weinig spelers van naam.

Prognose: Bologna zal wellicht weer sterk genoeg gaan zijn om uit de problemen te blijven, maar de kwaliteit binnen de selectie lijkt op dit moment niet voldoende te zijn om mee strijden voor een plaats in het linkerrijtje.

 

Cagliari

Eindklassering 2016/2017: 12e

Selectie: Cagliari promoveerde in 2016 weer eens naar de Serie A en daarom was de 12e plaats afgelopen seizoen best een goed prestatie. De mannen van Massimo Rastelli hadden dat vooral te danken aan de goede vorm voor eigen publiek. Op het eigen Sardinië werden elf van de negentien wedstrijden in winst omgezet. Komend jaar zal Cagliari weer proberen om van het eigen stadion een onneembare vesting te maken om zo uit de problemen te blijven. Dit zal gaan gebeuren zonder Nicola Murru. De verdediger stapte onlangs over naar Sampdoria. Qua aankopen zette Cagliari vooral in op transfervrije spelers en spelers die nog relatief onbekend zijn.

Prognose: De twaalfde plaats van vorig seizoen zat dicht tegen het maximaal haalbare aan en het zal moeilijk worden om dit te overtreffen. Feit blijft wel dat Cagliari thuis enorm sterk voor de dag komt en mede door die thuisbalans is er wellicht veel mogelijk.

 

Chievo Verona

Eindklassering 2016/2017: 14e

Selectie: Chievo Verona is sinds de promotie naar de Serie A in 2008 een vaste waarde in de lage middenmoot van de Serie A. In 2016 werd er zowaar beslag gelegd op de negende positie, maar afgelopen seizoen slaagde Chievo Verona er eigenlijk niet in om te imponeren. De formatie van Rolando Maran hobbelde vrij anoniem mee en pakte genoeg punten om uit de zorgen te blijven. Komend seizoen zal het waarschijnlijk niet veel anders zijn want op transfergebied gebeurden er weinig verrassende dingen. Opvallend is overigens wel dat Chievo Verona drie spelers overnam van Cesena, maar de vraag is nu of dat echte versterkingen gaan zijn. Gianluca Gaudino, afkomstig uit de jeugd van Bayern Munchen en afgelopen seizoen spelend bij Sankt Gallen, maakte eveneens de overstap naar Chievo.

Prognose: Chievo Verona heeft nu eenmaal niet het budget om zich te meten met de beste acht ploegen in de Serie A en daarom lijkt een plaats zo rond plek tien wederom het maximaal haalbare.

 

Crotone

Eindklassering 2016/2017: 17e

Selectie: Het eerste seizoen van Crotone in de Serie A in de clubgeschiedenis leek al snel uit te lopen op een drama, maar een ongekende opmars richting het einde van de competitie kwam precies op tijd om degradatie naar de Serie B af te wenden. De promovendus boekte zes zeges in de laatste negen wedstrijden en op de laatste dag wipte Crotone middels een 3-1 zege op Lazio Roma nog over Empoli heen. Trainer Davide Nicola zal dit seizoen weer voor een moeilijke missie komen te staan want Crotone zal weer een van de ploegen zijn die tegen degradatie zal moeten vechten. Diego Falcinelli, die vorig seizoen dertien keer doel trof en een enorm aandeel had in de opmars, is weer terug naar Sassuolo. Crotone zal creatief moeten zijn om een sterke selectie te vormen want veel geld is er niet beschikbaar. De Duitser Oliver Kragl, die overkwam van Frosinone, is tot op heden de enige speler waarvoor een transfersom werd betaald.

Prognose: Het sprookje van Crotone leek vorig seizoen te mooi om waar te zijn, maar aan het eind van de rit was de club terug te vinden boven de degradatiestreep. Het voorkomen van degradatie is dit jaar weer het doel en dat zal zeker niet makkelijk worden.

 

Fiorentina

Eindklassering 2016/2017: 8e

Selectie: Fiorentina slaagde er vier jaar achter elkaar knap in om bij de beste vijf te eindigen (drie keer vierde en een keer vijfde), maar afgelopen seizoen was het allemaal wat minder. De club uit Florence had clubs als AC Milan en Internazionale steeds in het vizier, maar het gat werd nooit gedicht. Toch vielen de prestaties van Fiorentina bij enkele clubs in de smaak want meteen na het seizoen vond er een flinke leegloop plaats waardoor de kas werd gespekt. Federico Bernardeschi verkaste voor naar verluidt 40 miljoen euro naar Juventus en spelers als Borja Valero (Internazionale), Matias Vecino (Internazionale) en Josip Ilicic (Atalanta Bergamo) hebben de club inmiddels verlaten. Fiorentina moest zodoende reageren op de transfermarkt en deed dat ook. Marco Benassi (Torino) en Jordan Veretout (Aston Villa) zijn tot op heden de duurste aankopen.

Prognose: Een plaats veroveren in de top vijf van de Serie A zal wederom lastig gaan worden. Enkele basisspelers hebben de club zoals gezegd verlaten en het is nu maar afwachten of de nieuwe aanwas zich meteen aanpast aan het niveau. Feit is dat trainer Stefano Pioli een nieuw team moet vormen en dat is altijd een lastige klus.

 

Genoa

Eindklassering 2016/2017: 16e

Selectie: Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Dit gold vorig seizoen zeker voor Genoa. De start van de ploeg van Ivan Juric was nog wel aardig, maar na de winterstop sprokkelden zijn mannen nauwelijks punten wat uiteindelijk in het ontslag van de oefenmeester resulteerde. Andrea Mandorlini slaagde er vervolgens ook niet in om Genoa aan het voetballen te krijgen en zes wedstrijden later werd Juric opnieuw aangesteld. Genoa voorkwam degradatie naar de Serie B, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Gianluca Lapadula, die overkwam van AC Milan, en Ricardo Centurion (Sao Paulo) zijn de nieuwe gezichten en zij moeten onder andere voor betere resultaten gaan zorgen.

Prognose: Veel slechter dan vorig jaar kan het eigenlijk niet gaan en de fans hopen er dan ook op dat de aansluiting met het linkerrijtje wordt gevonden. Juric zal de slechte vorm van de laatste maanden van het afgelopen seizoen om moeten zetten in iets positiefs en dat kan nog weleens moeilijk worden.

 

Hellas Verona

Eindklassering 2016/2017: 2e in de Serie B

Selectie: Hellas Verona kon vorig seizoen aan het einde van de rit een beter doelsaldo overleggen dan Frosinone en daardoor werd er rechtstreekse promotie naar de Serie A afgedwongen. Hierdoor zal Hellas Verona komend seizoen na een jaar afwezigheid weer op het hoogste niveau te bewonderen zijn. Om komend jaar boven de streep te eindigen heeft deze ploeg uiteraard een kwaliteitsimpuls nodig. Ervaren spelers als Martin Caceres (Southampton), Alessio Cerci (Atletico Madrid) en Marco Fossatti (Cagliari) hebben de overstap naar de promovendus inmiddels gemaakt en verder werden er al enkele huurlingen aan de selectie toegevoegd.

Prognose: Het zal geen makkelijk seizoen gaan worden voor Hellas Verona, maar het is niet zo dat dit nieuwe avontuur gedoemd is om te mislukken. Op het eerste oog lijkt de selectie in orde te zijn en daarom zal handhaving een realistische doelstelling zijn.

 

Internazionale

Eindklassering 2016/2017: 7e

Selectie: Van 2006 tot en met 2010 werd Internazionale vijf keer op rij kampioen van Italië, maar daarna brak er een periode van instabiliteit aan. De Milanezen werden zelfs een keer negende en afgelopen seizoen eindigde eveneens in een fikse teleurstelling, waardoor Internazionale geen Europees voetbal zal spelen. Met de komst van trainer Luciano Spalletti, die zelf opstapte bij AS Roma, hoopt Internazionale de weg omhoog weer in te slaan. Inmiddels werd er al flink met geld gestrooid en kwamen er spelers als Matias Vecino, Milan Skriniar en Borja Valero naar Milaan.

Prognose: Spalletti heeft afgelopen seizoen bewezen dat hij het maximale uit een groep kan halen. De vraag is nu of hem dat bij Internazionale ook gaat lukken. De achterban zal minimaal een top vijf klassering verwachten waardoor de druk enorm zal zijn.

 

Juventus

Eindklassering 2016/2017: 1e

Selectie: Aan de hegemonie van Juventus kwam afgelopen seizoen nog geen eind. De Oude Dame won de zesde Scudetto op rij, veroverde de Coppa Italia en reikte tot de finale van de Champions League. Een succesvol seizoen dus en voor trainer Massimiliano Allegri is het nu zaak om te zorgen dat de honger naar succes er nog steeds is. Tijdens de voetballoze periode werd er vooral in Italië gewinkeld. Mattia De Sciglio kwam over van AC Milan en Federico Bernardeschi werd losgeweekt bij Fiorentina. Misschien wel de opvallendste transfer in Italië is die van Leonardo Bonucci. De Italiaans international trok de deur in Turijn achter zicht dicht en tekende bij AC Milan.

Prognose: Handhaving aan de top is vaak lastiger dan de weg er naartoe, maar Juventus bewijst nu al heel wat jaar dat het om kan gaan met die druk. Dat heeft de ploeg vooral te danken aan de indrukwekkende vorm in thuiswedstrijden. Zo liet Juventus afgelopen jaar alleen twee punten liggen tegen stadgenoot Torino. Mede hierdoor is Juventus kandidaat nummer één voor de titel.

 

Lazio Roma

Eindklassering 2016/2017: 5e

Selectie: Lazio Roma leek lange tijd op weg om de titel 'best of the rest' voor zich op te eisen afgelopen seizoen, maar vlak voor het einde kwam Atalanta Bergamo nog voorbij. De Romeinen eindigden 21 punten achter Juventus en dat laat zien dat Lazio nooit echt meespeelde om de titel. Om de laatste stap richting de top te maken zal Lazio Roma diep in de buidel moeten tasten, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. Adam Marusic kwam over van KV Oostende en Lucas Leiva werd opgehaald bij Liverpool. Dit zijn op het eerste oog niet echt aankopen die het niveau op gaan krikken. Zelf nam Lazio Roma afscheid van Lucas Biglia. De ervaren Argentijn voegde zich bij AC Milan. Stefan de Vrij werd de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan een transfer, maar voorlopig draagt de centrale verdediger nog steeds het shirt van Lazio Roma.

Prognose: De achterban zal wederom hopen dat Lazio Roma gelijke tred kan houden met ploegen als Juventus, Napoli en AS Roma, maar dit zal heel lastig worden. Om dit te bewerkstelligen moet er echt nog wat kwaliteit bij.

 

AC Milan

Eindklassering 2016/2017: 6e

Selectie: Het seizoen van AC Milan draaide vorig jaar uit op een fikse teleurstelling en dat heeft de clubleiding ertoe doen besluiten om de portemonnee te trekken. De Milanezen zijn vastberaden om terug te keren naar de top en dat zal moeten gaan gebeuren met een contingent nieuwe spelers die de prestaties moeten verbeteren. Veruit de meest opvallende transfer tot dusver is die van Leonardo Bonucci. De verdediger leek voorbestemd te zijn voor een lange carrière bij Juventus, maar hij verliet de Oude Dame recent en tekende een contract bij AC Milan. Daar stopte het overigens nog niet. Franck Kessie (Atalanta Bergamo), André Silva (FC Porto), Andrea Conti (Atalanta Bergamo) en Lucas Biglia (Lazio Roma) is een greep uit de namen die in Milaan voor betere tijden moeten gaan zorgen.

Prognose: AC Milan lijkt de club te zijn die de beste zaken heeft gedaan op de transfermarkt. Met dit materiaal moet Vincenzo Montella in staat zijn om een betere klassering af te dwingen dan vorig jaar. Het is echter maar de vraag of dit genoeg is om het Juventus ook moeilijk te maken.

 

Napoli

Eindklassering 2016/2017: 3e

Selectie: Napoli produceerde zeventien doelpunten meer dan Juventus, maar eindigde uiteindelijk 'slechts' derde. De ploeg uit Napels maakte her en der een misstap en dat werd keihard afgestraft door Juventus. Het gaatje dichten met Juventus gaat ook dit seizoen weer enorm lastig worden. Feit is overigens wel dat Napoli er tot op heden in is geslaagd om de beste spelers in Zuid-Italië te houden. Zelf weekte de club Nikola Maksimovic los bij Torino, veruit de duurste aankoop tot nu toe.

Prognose: Napoli zal dit seizoen nog beter ingespeeld zijn, maar om Juventus van de troon te stoten zal deze ploeg echt boven zichzelf uit moeten stijgen. Napoli rijgt de goals aaneen, maar alleen dat is niet genoeg. Om kampioen te worden morgen er geen punten verspeeld worden tegen ploegen zoals Palermo en Sassuolo zoals dat vorig jaar wel gebeurde.

 

AS Roma

Eindklassering 2016/2017: 2e

Selectie: AS Roma had Juventus vrijwel het hele seizoen in het vizier, maar aan het einde van de rit kwamen de Romeinen net tekort om de Scudetto voor zich op te eisen. Overigens lukte het AS Roma wel om Napoli onder zich te houden, waardoor er een ticket voor de groepsfase van de Champions League veilig werd gesteld. Op transfergebied was er tot op heden veel te beleven. Zo streek AS Roma tientallen miljoenen op met de verkoop van Mohamed Salah (Liverpool), Antonio Rudiger (Chelsea) en Leandro Paredes (Zenit). AS Roma zelf kocht ook een aantal nieuwe spelers, maar de transfersommen waren wat minder hoog. Aleksandar Kolarov kwam over van Manchester City en in de Eredivisie werden Hector Moreno (PSV) en Rick Karsdorp (Feyenoord) opgehaald.

Prognose: Om Juventus van de troon te stoten zal alles mee moeten zitten. Qua selectie lijkt AS Roma er niet op vooruit te zijn gegaan. Francesco Totti heeft zijn voetbalschoenen inmiddels opgeborgen en zijn afwezigheid zal wellicht ook meespelen. Het wordt voor AS Roma een lastig seizoen, maar deze ploeg heeft de kwaliteiten in huis om wederom mee te spelen om de bovenste plaatsen.

 

SPAL

Eindklassering 2016/2017: Kampioen in de Serie B

Selectie: Het verhaal van SPAL leest als een sprookje. In 2012 kwam deze club nog uit in de Serie D, maar daarna vond er een ongekende opmars plaats die afgelopen mei eindigde met promotie naar de Serie A. Voor het eerst in 49 jaar zal SPAL op het hoogste niveau te bewonderen zijn en dat is een prestatie waar de achterban trots op kan zijn. Qua budget kan SPAL echter niet kunnen wedijveren met de meeste clubs in de Serie A en daarom moet er creatief worden gezocht naar nieuwe spelers. Inmiddels werden er vooral huurlingen vastgelegd die overkwamen van clubs uit het rechterrijtje van de Serie A.

Prognose: Uiteraard is SPAL een van clubs die favoriet zijn voor degradatie naar de Serie B. Een club als Crotone heeft echter bewezen dat het mogelijk is om de dans te ontspringen en daar kan SPAL zich aan vastklampen. Feit is wel dat het een uiterst lastig seizoen gaat worden voor deze verrassende nieuwkomer.

 

Sampdoria

Eindklassering 2016/2017: 11e

Selectie: Sampdoria verloor richting het eind van vorig seizoen de aansluiting met de Europa League plaatsen en liet het daarna volledig lopen. Van de laatste tien wedstrijden werd er slechts een in winst omgezet en zo duikelde Sampdoria nog naar de elfde plaats. Qua binnenkomende transfers heeft Sampdoria de wenkbrauwen nog niet doen fronsen, terwijl er toch wat geld valt te besteden. Zo werden Milan Skriniar (Internazionale), Luis Muriel (Sevilla) en Bruno Fernandes (Sporting Lissabon) voor aanzienlijke bedragen verkocht. Daar stond tot op heden eigenlijk nog weinig tegenover. Gianluca Caprari (Internazionale) en Gaston Ramirez (Middlesbrough) zijn de duurste aankopen tot dusver.

Prognose: Sampdoria lijkt er qua kwaliteit binnen de selectie iets op achteruit te zijn gegaan en daarom zal het moeilijk worden om mee te spelen voor een klassering in de top acht van de Serie A.

 

Sassuolo

Eindklassering 2016/2017: 10e

Selectie: Sassuolo was in het seizoen 2015/2016 een van de grote verrassingen in de Serie A. De relatief kleine club werd uiteindelijk zesde en plaatste zich daarmee voor de Europa League. Vorig seizoen liep het allemaal wat minder soepel bij Sassuolo. Van de Europa League werd al snel afscheid genomen en de aansluiting met de bovenste zes plaatsen was er simpelweg niet. Deze club heeft inmiddels alweer afscheid moeten nemen van enkele basisspelers. Zo maakten Lorenzo Pellegrini en Gregoire Defrel de overstap naar AS Roma. Zelf heeft Sassuolo een klein budget en dat heeft ervoor gezorgd dat er een stel relatief onbekende spelers zijn aangetrokken. Francesco Cassata, vorig jaar door Juventus uitgeleend aan Serie B-club Ascoli, is daarvan de duurste.

Prognose: De tiende plaats van afgelopen seizoen was gezien de kwaliteit binnen de selectie een vrij degelijke eindklassering. Deze club heeft simpelweg het budget niet om structureel bij de beste zes te eindigen. Een plaats in het linkerrijtje zal wel weer het doel zijn, maar het zal lastig worden om deze missie te halen.

 

Torino

Eindklassering 2016/2017: 9e

Selectie: Torino is de laatste vier seizoenen een van de clubs die lekker meehobbelt in de middenmoot zonder echte uitspattingen naar boven of naar beneden. Afgelopen seizoen werd er beslag gelegd op de negende plaats en daarmee herstelde de club zich van de twaalfde positie van een jaar eerder. Torino nam inmiddels afscheid van Marco Benassi die naar Fiorentina vertrok, maar verder is het eigenlijk vrij rustig gebleven. Zelf slaagde Torino erin om Alex Berenguer over te nemen van Osasuna. Nicolas N'Koulou kwam over van Olympique Lyon.

Prognose: Een positie in de middenmoot zal hoogstwaarschijnlijk weer het eindstation zijn van Torino en daar is, gezien de kwaliteit binnen de selectie, niets mis mee. De achterban hoopt wellicht op aansluiting met de top zeven, maar dan zal echt alles mee moeten zitten.

 

Udinese

Eindklassering 2016/2017: 13e

Selectie: Tussen 2011 en 2013 slaagde Udinese er drie keer achter elkaar in om een plek bij de beste vijf te veroveren en dat mag met recht een puike prestatie worden genoemd. Daarna zakte Udinese echter weer weg. Vorig jaar werd degradatie naar de Serie B maar net voorkomen middels de zeventiende plaats en afgelopen jaar ging het niet veel beter. De achterban hoopt nu op een terugkeer naar de top, maar dat zal er komend jaar niet in zitten. Qua transfers is het redelijk rustig gebleven bij Udinese. Opvallend is wel dat deze club vooral buiten Europa winkelt en hoopt op een voltreffer. Van de nieuwe spelers is Bram Nuytinck de meest bekende naam. De 27-jarige Nederlander verliet RSC Anderlecht na vijf seizoenen trouwe dienst om voor het avontuur in Italië te gaan.

Prognose: Udinese is sinds 1995 een vaste waarde in de Serie A. In 2015 en 2016 stond de club aan de rand van de afgrond, maar liep het uiteindelijk met een sisser af. De ploeg van Luigi Delneri hoopt de weg naar boven weer te vinden, maar voor een top tien klassering komt Udinese waarschijnlijk tekort.

 

Wedtips: 

Lazio Roma eindigt in de top zes @ 1.85 (Unibet)

Napoli maakt meeste doelpunten @ 2.50 (Unibet)

AS Roma eindigt boven Internazionale @ 1.72 (Unibet)

 

Deel hier jullie eigen tips en discussieer over het Italiaanse voetbal. 

 

 

0
0
0 likes
Gestart door
Avatar bartjo
Country flagbartjo
11-08-2017 10:44 in Voetbal
1 reactie

op de eindmeet sneuvelen voor een mooi tshirt van mertens of naiggolan had beter niet meer gewed echt een sukkelaar

1
1
1 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Welkomstbonus: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Nieuwe spelers, 18+. Speel bewust. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50,-. De minimale storting is €20. De gratis weddenschap kan enkel in één keer worden ingezet. De algemene voorwaarden

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60). Jouw freebet dient binnen 7 dagen na activatie gebruikt te worden. Alleen beschikbaar voor

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

24+ Speel bewust. Minimumstorting €10. Bij een storting van €300 ontvang je €550 (waarvan €250 bonusgeld). Min. quotering van 1.40. Rollover 6x. De algemene voorwaarden van Bingoal zijn al

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Onze moderators

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal