Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op voetbal uit Japan

Ik ben hier al enig tijd lid, ondanks dat ik de laatste 2 maanden afwezig ben geweest. Gezien mijn naam en avatar kun je waarschijnlijk al raden dat mijn interesse bij het Japanse voetbal ligt. Wekelijks volg ik het voetbal nu al een aantal jaren op de voet en zal je met mijn kennis over deze competities zo goed mogelijk helpen. Dit is de competitie waar ik vrijwel het vaakst mijn bets op inzet en ook het meest heb gewonnen.

De competities waar ik mijn tips over zal delen zijn de J-League 1. , J-League 2. , J-league Cup en de Emperors Cup. Wellicht ben ik hier een beetje laat mee aangezien de Japanse competities allemaal begin maart waren begonnen, dus zijn we inmiddels al in speelronde 22 van de J-League 1 en speelronde 30 van J-League 2. Tot aan het einde van het seizoen zal ik jullie zo goed mogelijk advies geven en als het wat wordt het volgende seizoen ook.

De eerste volgende speelrondes in de competities zijn op 14 september. Morgen is de 4de ronde alweer aan de beurt van de Japanse versie van de KNVB Beker. Namelijk de Emperors Cup. Hierbij de beste tips voor jullie.

Tip 1: Cerezo Osaka - Jubilo Iwata Draw No Bet - Jubilo Iwata @ 2,85

Al ziet het volgens de bookmakers eruit alsof Jubilo niet echt een kans maakt, lijkt dit toch niet wat het is. Jubilo staat op de 3de plaats in de 2de divisie met 10 punten achterstand op rechtstreekse promotie, wel heeft het nu recht op play-offs en zijn ten opzichte van Cerezo vele malen constanter. Daar waar Cerezo ( vorig jaar nog CL-plaatsing ) nu op een 16de plaats staat en voor het laatst op 3 Mei (!) een overwinning in de competitie wist te pakken. In de voorgaande 2 rondes won het in penalty's van een amateurclub ( Veertien Kuwana ) en met een matige 1-0 van Kataller Toyama die laatste staan in de J-League 2. Al waren de tegenstanders van Jubilo ook niet veel sterker, wel was het overtuigender. Voor de gewaagde gok kun je ook geen voor Jubilo Iwata @ 3,85

Tip 2: Montedio Yamagata - Sagan Tosu Double Chance 1X @ 1,95

Zelf ben ik fan van Yamagata en zie ik ze het liefst zo ver mogelijk komen. Echter staat ze een zware klus te wachten tegen de nummer 2 van de J-League 1. Ik zie " Dio " als een echte Cup-fighter en blijf erbij dat ze kunnen gaan verassen. Makkelijk zal het niet worden voor Tosu die met Yamagata een stroeve tegenstander heeft. Zoek wat filmpjes van de fans op en je zult zien waarom uit altijd lastig zal worden. De trouwe aanhang zal ze naar de overwinning schreeuwen. Yamagata ging door tegen Roassa Kumamoto ( 16de J-L2 ) en Sony Sendai uit de J-League 3. Sagan won van amateurclub Tokayama University en Oita Trinita ( 6de J-L2 ) Ook is de bet Under 2,5 @ 1,74 aantrekkelijk aangezien ik niet veel goals zie vallen.

Tip 3 Sanfrecce Hiroshima - Gamba Osaka Over 3,5 @ 3,25

Een wedstrijd waarin ik veel doelpunten verwacht. Sanfrecce Hiroshima die vorig jaar verliezend finalist en kampioen was wilt met het teleurstellende resultaat van dit seizoen ( 9de plaats en uitgeschakeld in de CL ) de fans nog enigszins tevreden houden en zal er alles aan doen om het tot de finale te schoppen. Met Gamba Osaka op bezoek, dat zeer zwak aan het seizoen begon maar de 2de seizoenshelft misschien wel het beste voetbal van de J-league heeft zal dat niet zo makkelijk worden. Het verloor slechts 2 van zijn laatste 15 wedstrijden met heel wat wedstrijden waar veel goals vielen ( 5-0,3-3,5-1,5-1,4-0 ). Het zal een open wedstrijd worden met 2 aanvallende ploegen.

Ik hoop dat mijn eerste poging tot veel goeds zal leiden en een beetje vertrouwen in mij. Als ik geen van de 3 goed heb sta ik natuurlijk een beetje voor Jan met de korte achternaam ;)


0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar kakitani
Country flagkakitani in 9-09-2014 15:24 Voetbal
in 9-09-2014 15:24 Voetbal
71 reacties
Leuk dat je je hier aan waagt. Ik speel tip 1 mee met je. Die andere laat ik nog even aan me voorbij gaan.
0 Vind ik leuk's
Snap ik inderdaad ! Is ook nog nieuw voor mij, hoop dat het goed uitpakt voor je ! Welke heb je meegespeeld als ik vragen mag ?
0 Vind ik leuk's
Ik speel alle drie mee!
0 Vind ik leuk's
Tip 3 kan ik me helemaal in vinden! Heb afgelopen weken ook Japans voetbal gevolgd en Gamba scoort veel en vaak en Hiroshima had Uwara Red Diamonds uitgeschakeld in de beker. Dus ik hoop op een hoop doelpunten! Gamba wint volgens mij wel.
0 Vind ik leuk's
@ Diyar21 Ik hoop dat je geluk hebt ! Veel succes :)

@ Hollandia Ik verwacht inderdaad ook wel dat Gamba gaat winnen, vindt ze ontzettend sterk de afgelopen maanden en zie ze als potentiële winnaar van deze beker !
0 Vind ik leuk's
Alles gevolgd! ;-)
0 Vind ik leuk's
Tip 3 Sanfrecce Hiroshima - Gamba Osaka
Die spelen zat ook tegen elkaar voor de comp
0 Vind ik leuk's
De jager vond een konijn, maar het konijn vond van niet
@ Kakitani, heb je soms ook kennis van de Zuid-Koreaanse K-League?

Ik denk zelf meer aan deze bets in Japan:

Hiroshima - Gamba Osaka - Over 2.5 goals
Cerezo Osaka - Iwata - Over 2.5 goals
Yamagata - Tosu - Tosu winst

Wat vinden jullie hier van?
0 Vind ik leuk's
Ik speel mee met Tip3:

Sanfrecce Hiroshima - Gamba Osaka Over 2.5
8/10 dus high stakes.
0 Vind ik leuk's
Niet verkeerd Kakitani, 2/3 goed!
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Moderators

Avatar dionysiou
Country flag
dionysiou
Avatar joevidov
Country flag
joevidov
Avatar datel13
Country flag
datel13
Avatar rutger133
Country flag
rutger133
Avatar rollings
Country flag
rollings
Avatar fr18
Country flag
fr18
Avatar toxar
Country flag
toxar
Avatar jeffrey14g
Country flag
jeffrey14g