Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Bookmaker Pomoties: EK Kwartfinales

Bookmaker Pomoties: EK Kwartfinales

Bookmaker promoties

Afgelopen zondag wist Nederland met 4-1 te winnen van Zwitserland en was daarmee definitief door naar de kwartfinales. In verband met een 5-0 winst van Zweden tegen Portugal, is Nederland tweede in de poule geworden en zullen ze het zaterdag als laatsten opnemen tegen één van de grote kanshebbers dit toernooi, Frankrijk. Hiervoor worden uiteraard nog drie andere kwartfinales gespeeld:

  • Country flag Europees Kampioenschap, Wednesday 20 July 2022
  • Country flag Europees Kampioenschap, Thursday 21 July 2022
  • Country flag Europees Kampioenschap, Friday 22 July 2022
  • Country flag Europees Kampioenschap, Saturday 23 July 2022

Als het Nederland lukt om van Frankrijk te winnen, zullen ze het volgende week woensdag in de halve finale opnemen tegen de winnaar van Duitsland - Oostenrijk. Als we kijken naar de odds, is Duitsland de duidelijke favoriet om deze wedstrijd te winnen van Oostenrijk. De favorieten voor de andere halve finale - die een dag eerder gespeeld zal worden - zijn Engeland en Zweden.

Bookmaker Promoties

Uiteraard hebben de meeste bookmakers weer een promotie klaar staan voor de wedstrijd tussen Frankrijk en de Oranjeleeuwinnen, of het EK in het algemeen. Hieronder kun je een kort overzicht zien van deze promoties.

Jack's

Jack’s Casino & Sports heeft gedurende het hele EK een profit boost van 25% voor elke wedstrijd van het Nederlands elftal. Aangezien Nederland de kwartfinales heeft gehaald, loopt deze promotie dus gewoon door! Om gebruik te maken van deze promotie dien je 24 jaar of ouder te zijn, er is geen minimale storting nodig om de promotie te activeren. Lees voor het gebruik eerst de voorwaarden!

Circus

Bij Circus kun je een free bet van €10 ontvangen als je minimaal €10 inzet op de wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland. Dit is omdat deze wedstrijd is uitgeroepen tot de Match of the Week! De free bet zal worden ontgrendeld zodra de kwalificerende weddenschap is afgerond. Lees voor het gebruik eerst de voorwaarden!

BetCity

Bij BetCity is de wedstrijd ook verkozen tot wedstrijd van de week. Dit betekent dat je een €5 Live Free Bet kunt ontvangen bij een minimale storting van €20. Deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Lees voor het gebruik eerst de voorwaarden!

ZEbet

Bij ZEbet kun je €10 aan freebets ontvangen door twee single bets met een minimale quotering van 1.50 en minimum inzet van €10 per weddenschap te plaatsen op de kwartfinale wedstrijden van het EK. Ook deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Lees voor het gebruik eerst de voorwaarden!

LiveScore Bet

LiveScore Bet heeft op dit moment nog geen promotie klaar staan voor de wedstrijd tussen Frankrijk (V) en Nederland (V), maar je kunt wel een Free Bet van €5 ontvangen wanneer je €10 inzet op een wedstrijd of speler special van Duitsland (V) - Oostenrijk (V). Lees voor het gebruik eerst de voorwaarden!

Laatste nieuwsberichten in Bookmaker promoties

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal