Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

10x je inzet bij een-tweetje Red Bull Racing!

10x je inzet bij een-tweetje Red Bull Racing!

Bookmakers
18 mei 2022
2

Jacks promotie formule 1

Na de prachtige race van Miami strijkt de de formule 1 dit weekend neer in Spanje. Op het zonovergoten circuit van Catalonië kunnen de verhoudingen tussen de teams misschien wel voor het eerst echt goed in kaart worden gebracht. Red Bull heeft aangegeven verschillende updates mee te nemen naar het circuit. De auto zou zelfs zo’n acht kilo kwijt zijn! Kan Red Bull voor de tweede keer dit seizoen voor een één-tweetje zorgen?

Jack’s promotie

Jack’s komt weer met een mooie promotie voor dit weekend. Ondanks dat er veel kan gebeuren in een race staat Red Bull er in dit weekend goed voor. Met Max Verstappen in bloedvorm en Sergio Perez die zich goed voelt in de auto zal Ferrari een lastig weekend kunnen krijgen.

Deze promotie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Promotie loopt tot en met zondag 14:59. 

>Naar de actie<

Belangrijk weekend

Volgens de Formule 1 teams is komend weekend uitermate belangrijk. Het circuit in Spanje wordt gezien als de beste graadmeter voor de prestatie van de auto omdat deze baan van alles wat heeft. Lewis Hamilton won de afgelopen vijf edities van de Spaanse race. Er moet een wonder gebeuren wil hij ook dit weekend de snelste zijn. De strijd vooraan wordt vooral gestreden tussen Red Bull en Ferrari. 

Charles Leclerc staat met 104 punten nog 19 punten voor op Max Verstappen. Het gat wordt alsmaar kleiner en de Red Bull lijkt op dit moment beter doorontwikkeld te worden. Max is dit seizoen wederom niet te stoppen. Alle races die de Nederlander uitreed won hij ook. Leclerc laat zien nog niet optimaal onder druk te kunnen presteren en maakt teveel fouten. Perez lijkt zich dit seizoen een stuk beter in de auto te voelen en kan eindelijk de tweede rijder zijn die Red Bull van hem verwacht.

Formula 1 Pirelli Gran Premio de Espana 2022

De grand prix van Spanje belooft dit jaar een mooi race te worden. Waar Red Bull bekend staat om de goede downforce van de auto heeft het dit jaar meer de focus op snelheid liggen. Op de lange rechte stukken is de Red Bull niet bij te houden. Het korte circuit van 4,6 kilometer is een van de kortere circuits op de kalender. Ondanks dat kan hier prima ingehaald worden. 

Vrije training 1: Vrijdag 14:00 - 15:00

Vrije training 2: Vrijdag 16:00 - 17:00

Vrije training 3: Zaterdag 13:00 - 14:00

Kwalificatie: Zaterdag 16:00 - 17:00

Race: Zondag 15:00 - 17:00