Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Accepteren bookmakers de winst van Biden?

Bookmakers
16 november 2020
0

Het aantal rechtszaken in Georgia en North Carolina’s verdubbelen elke dag en sommige bookmakers hebben aangegeven hierdoor nog geen definitieve winnaar aangeduid te kunnen hebben. 

De meeste bookmakers hebben al meer dan $1 miljard uitbetaald aan weddenschappen op de presidentsverkiezingen in Amerika. Toch heeft Betfair besloten om nog te wachten met de uitbetalingen. Een van de openstaande betalingen van Betfair is een winst van $2.1 miljoen. Dit fijne bedrag is gewonnen door een wedder die 1 miljoen GBP op Biden heeft ingezet in oktober. 

Grote bookmakers zoals William Hill en bet365 hebben wel al besloten dat Biden de race gewonnen heeft, maar ook Ladbrokes en Coral wachten nog even met de definitieve uitbetalingen, net als Betfair. 

Betfair heeft het volgende verkondigd; “de weddenschappen zullen definitief beoordeeld worden wanneer de uitslag bevestigd i.s. Verder hebben ze aangegeven te willen wachten op meer duidelijkheid wat betreft de stemmen die nog geteld moeten worden, de hertellingen en de rechtszaken die nog lopen of nog worden aangespannen. 

Andere bookmakers beweren dat, omdat er nog steeds wereldwijd gewed wordt op de verkiezingsuitslag, er voldoende gronden zijn om te wachten op het definitieve resultaat. Er worden veel weddenschappen geplaatst op de vraag of de verkiezingsuitslag zal worden teruggedraaid. Alleen Betfair heeft al meer dan 550 miljoen GBP geïnd wat betreft deze vraag.

Totdat de uitslag definitief is, bieden bookmakers gewoon nieuwe politieke weddenschappen aan voor 2024, zodat wedders zich alweer kunnen richten op de volgende presidentsverkiezingen.