Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

bet365 voegt ‘vroege uitbetaling’ en ‘voetbalaccumulators’ toe.

Bookmakers
24 november 2021
0

Vanaf vandaag is het mogelijk om bij bet365 gebruik te maken van twee nieuwe functies; vroege uitbetaling en voetbalaccumulators. Deze zullen beschikbaar zijn op meer dan 80 competities. Wat zijn deze functies precies en hoe kun je er precies gebruik van maken? Dat leggen we hieronder uit. 

Vroege uitbetaling

Zoals de naam misschien al verklapt, kun je met deze functie eerder uitbetaald krijgen. Hiervoor zet je een kwalificerende voor-de-wedstrijd weddenschap, op het team wat jij denkt dat gaat winnen. Als jouw team dan met 2 doelpunten verschil voorstaat, wordt jouw weddenschap afgehandeld. Het maakt niet uit als de tegenstander uiteindelijk toch de gelijkmaker weet te scoren, of de wedstrijd wint, jouw weddenschap is al afgehandeld! Bij meervoudige weddenschappen zal deze weddenschap ook als ‘gewonnen’ worden gemarkeerd. Kijk hier op de site van bet365 voor alle voorwaarden en in aanmerking komende competities. 

Om gebruik te maken van deze functie heb je een account nodig bij bet365. Log in met je account en kijk onder ‘promoties’ voor deze afhandelingsfunctie.

Voetbalaccumulator

Met deze nieuwe functie kun je 5-70% extra uitbetaald krijgen bovenop je gewonnen weddenschap, mooi meegenomen dus! Hiervoor plaats je een voor-de-wedstrijd accumulator van 3 of meer selecties op een van de volgende wedmarkten: Eindresultaat, Beide teams scoren of Resultaat/Beide teams scoren. Als je weddenschap succesvol is, kun je 5 tot 70% extra uitbetaald krijgen, afhankelijk van het aantal selecties in je weddenschap. Deze extra uitbetaling wordt onderdeel van je opneembaar saldo en kan dus meteen opgenomen worden! Kijk hier op de site van bet365 voor alle voorwaarden en in aanmerking komende competities. 

Om gebruik te maken van deze functie heb je een account nodig bij Bet365. Log in met je account en kijk onder ‘promoties’ voor deze afhandelingsfunctie.

Over de bookmaker

bet365 is wereldwijd een van de meest toonaangevende bookmakers, dit komt mede door hun brede aanbod en aantrekkelijke platform. Naast sportweddenschappen kun je ook terecht bij hun voor poker of hun (live) casino. Ben je benieuwd naar deze bookmaker? Dan kun je hier onze review lezen, net als de ervaringen van onze community.