Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Betcity deelt jaarcijfers 2022

Betcity deelt jaarcijfers 2022

Forum topics

Bookmakers
9 March 2023
2

Entain deelt jaarcijfers 2022 voetbalwedden

Afgelopen week heeft het moederbedrijf van Betcity, Entain de jaarcijfers bekend gemaakt van 2022. Hierin gaf Entain aan dat Betcity een marktaandeel heeft van 20% in Nederland. Op 14 juni 2022 werd bekendgemaakt dat Entain Betcity had overgenomen voor €300.000.000.

Met alle resultaten van Betcity is het weerzinwekkende bedrag inmiddels opgelopen tot meer van €400 miljoen euro en het loopt nog op. Entain is naar eigen zeggen ontzettend blij met de overname en kan in Nederland opereren in een aantrekkelijke, snelgroeiende markt. Betcity is een van de eerste tien operators geweest die sinds het begin van de regulering op 1 oktober 2022 een gokvergunning heeft ontvangen. Het is niet helemaal duidelijk of het gemelde 20% marktaandeel bestaat uit aantal spelers of het omzetaandeel in Nederland. 

Entain positief over 2022

Entain rapporteerde tijdens de presentatie van de jaarcijfers goede prestaties voor het afgelopen jaar, waarbij de EBITDA (winst vóór rente, belasting, afschrijvingen en amortisatie) met 13% toenam tot £ 993 miljoen (€ 1,1 miljard).

CEO van Entain, Jette Nygaard-Anders vertelt: “In het jaar 2022 heeft Entain uitstekende vooruitgang geboekt op financieel, operationeel en strategisch gebied, en belangrijke stappen gezet om wereldleider te worden in weddenschappen, gaming en interactief entertainment. Entain neemt een leidende rol op zich op het gebied van verantwoord gokken in de sector en is nu de enige wereldwijde exploitant die uitsluitend opereert in nationaal gereguleerde of regulerende markten. Dit is een indicatie van de voortgang die is geboekt bij de implementatie van hun duurzame groeistrategie. Terwijl Entain zich uitbreidt naar de $170 miljard adresseerbare markt, ziet het bedrijf nog steeds aanzienlijke kansen over de hele wereld.

Het bedrijfsmodel van Entain is divers en actief in meer dan 40 gebieden, met een platform dat aantoonbare concurrentievoordelen biedt. Het bedrijf is vastbesloten om een veilige omgeving te bieden aan de steeds groter wordende klantenkring, zodat zij kunnen genieten van de producten en diensten die Entain aanbiedt. Deze factoren, gecombineerd met de sterke onderliggende dynamiek van de bedrijfsactiviteiten, geven het bedrijf het vertrouwen om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.”

Betcity pakt door

In het begin was niet iedereen positief gestemd over Betcity. Het zou een slap aftreksel zijn van unibet maar Betcity doet er alles aan om zich te onderscheiden op het gebied van spelaanbod en sportweddenschappen. Ook op het gebied van bonussen en promoties is Betcity inmiddels een grote naam. Op elke populaire sportwedstrijd is tegenwoordig wel een mooie promotie te vinden. Hierdoor kunnen nieuwe én bestaande spelers hier veel voordeel uit halen! 

Bij een storting van €20 tot €49.99 ontvang je een free bet van €20. Bij een storting van €50 of meer ontvang je een free bet van €50. Alleen beschikbaar voor nieuwe leden 24+!
Geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Per vriend kan er €50 worden verdiend tot een maximum bedrag van €250. Bekijk de algemene voorwaarden van de deze bonus op de website van Betcity.

Bron: Entain

Forum topics