Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Bookmaker promoties: EK Oranjeleeuwinnen

Bookmaker promoties: EK Oranjeleeuwinnen

Bookmakers
4 July 2022
2

EK 2022 vrouwen

Het EK voetbal voor vrouwen staat op punt van beginnen! Gastland Engeland trapt woensdagavond om 21:00 Nederlandse tijd af tegen Oostenrijk. Het Old Trafford stadion in Manchester is decor voor de openingswedstrijd van het EK 2022, welke eigenlijk al in 2021 zou plaatsvinden. Omdat het EK van de mannen een jaar werd uitgesteld door corona, was ook het vrouwentoernooi genoodzaakt om een jaar te wachten.

Nederland is de regerend Europees kampioen. In 2017 wist Nederland op eigen bodem de harten te stelen van veel voetballiefhebbers. In de knock out-fase waren de Oranjeleeuwinnen te sterk voor Zweden (2-0), Engeland (3-0) en Denemarken (4-2). De finale vond plaats in de Grolsch Veste, onder het toeziend oog van 28.182 toeschouwers. Lieke Martens werd uitgeroepen tot speler van het toernooi.

Favorieten EK 2022 vrouwen

Ondanks dat Nederland de regerend kampioen is, zijn er andere landen die een grotere kans maken op de titel. Nederland heeft een twijfelachtige voorbereiding gehad met wisselvallig voetbal. In Engeland werd nog met 5-1 verloren door veel persoonlijke fouten in de achterhoede. 

Engeland maakt volgens de bookmakers een grote kans op de overwinning. In eigen land kan het team van bondscoach Sarina Wiegman rekenen op extra steun van het publiek. Ook Spanje is topkandidaat voor de eindzege. Het is al meer dan twee jaar geleden dat de Spanjaarden hebben verloren. Op 8 maart 2020 was de Verenigde Staten met 1-0 te sterk. Nederland en Frankrijk worden gezien als de outsiders.

Programma Nederland

Nederland trap op zaterdag 9 juli om 21:00 af tegen Zweden. Op papier direct de moeilijkste wedstrijd in de poulefase. Op 13 juli staat het tegenover Portugal en op 17 juli treedt het aan tegen Zwitserland. Wordt Nederland groepswinnaar? Dan moet het zich opmaken voor een duel tegen de nummer twee van groep D. Naar Alle waarschijnlijkheid wacht dan Frankrijk of Engeland in de kwartfinale. Een loodzware opgave maar volgens bondscoach Mark Parsons niet onhaalbaar. 

Bookmaker promoties

Natuurlijk hebben de bookmakers weer mooie promoties live gezet voor het EK voetbal vrouwen. Het vrouwenvoetbal zit in de lift en het niveau wordt steeds hoger. Het wordt sinds enkele jaren dan ook standaard uitgezonden op tv. Reden genoeg om het nauwlettend in de gaten te houden.

Jack's promotie 

Bij Jack’s ontvang je nu een profit boost van 25% op elke wedstrijd van het Nederlands elftal! Deze promoties is voor iedereen van 24 jaar en ouder toegankelijk. Er is geen storting nodig en je kunt de promotie makkelijk aanzetten wanneer je inzet op een wedstrijd van Oranje.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Betcity promotie

Nieuwe spelers bij Betcity ontvangen 50x hun inzet bij winst van het Nederlands elftal op Zweden! Hiervoor moet je minimaal €20 euro storten en kun je maximaal €1 inzetten. Ook bestaande spelers kunnen gebruik maken van een promotie. Voor ligt een freebet van €5 klaar en is te gebruiken op pre-match weddenschappen en live weddenschappen van alle wedstrijden van Oranje in de poulefase.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Circus promotie

Bij Circus is Nederland - Zweden de match of the week en dat betekent dat je een freebet van €10 ontvangt bij een bet van minimaal €10! Je kan de freebet ontvangen door in te zetten op single bets, prematch bets of live bets met een minimale odd van 1,30.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden