Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmaker promoties week 40!

Bookmaker promoties week 40!

Bookmakers
6 oktober 2022
3

Bookmaker promoties week 40

We kijken met een gemengd gevoel terug op de Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs. Ajax leed de grootste thuisnederlaag ooit tegen Napoli (1-6) en Feyenoord gaf een 2-0 voorsprong bij Midtjylland uit handen. (2-2). PSV en AZ deden gelukkig wel goede zaken. Een overwinning op Zürich en Apollon Limassol zorgde ervoor dat beide ploegen volop in de race zijn voor overwintering in Europa. AZ staat met 9 punten uit 3 wedstrijden zelfs heel comfortabel op de eerste plaats.

Naast voetbal zijn er dit weekend ook weer andere mooie sporten te bewonderen. Zo kan Max Verstappen op het circuit van Suzuka weer een gooi doen naar het wereldkampioenschap. Het belooft weer een spannende race te worden want er is weer kans op regen! Ook bij de World Grand Prix of darts staan er geweldige affiches op het programma. Met het WK in zicht proberen spelers zich zo goed mogelijk voor te bereiden.

Livescore Bet

Morgen (zaterdag) staan Alistair Overeem en Badr Hari in GLORY: COLLISION 4 lijnrecht tegenover elkaar. In 2008 en 2009 vochten ze ook al tegen elkaar. Beiden wisten een partij te winnen. De winnaar van dit gevecht maakt kans om het op te nemen tegen wereldkampioen Rico Verhoeven. Bij Livescore Bet weten ze dat dit een populair evenement is en ze hebben daarom een mooie promotie online staan. Je ontvangt een free bet van €5 wanneer je een weddenschap plaatst van minimaal €10!

Jack’s Casino & Sports

Het maakt niet uit wat jouw favoriete sport is, bij Jack’s vind je promoties in verschillende sporten! Zo kun je hier dit weekend terecht voor een mooie profit boostpack op de World Grand Prix of Darts. Deze bestaan uit 2 live profit boosts van 20% en 3 pre-game profit boosts van 20%. De bonus is geldig voor het gehele weekend en met Michael van Gerwen, Gerwyn Price en Peter Wright nog in het toernooi belooft het een spannende strijd te worden.

Toch liever de ogen gericht op de formule 1? Het wordt een vroegertje zondag maar dat weerhoudt echte fans er niet van om gekluisterd voor de buis te zitten. Je kan de race nóg spannender maken door de promotie van Jack’s te gebruiken. Plaats een weddenschap van minimaal 20 euro op de kwalificatie en ontvang een 25% profit boost zodra de weddenschap is afgerond. Deze profitboost kun je vervolgens inzetten op de race van zondag! Je pakt tot 150 euro extra winst met deze promotie.

Unibet

Voor diegene die toch liever bij het voetbal blijven weten dat er voor hen altijd een promotie klaar staat bij Unibet. Met het programma van dit weekend zijn er weer genoeg spannende wedstrijden te bekijken. Bij Unibet ontvang je het hele seizoen al free bets als je inzet op de Keuken Kampioen Divisie en op de Eredivisie kan je in aanmerking komen voor een 25% live profitboost. 

Op de Grand Prix van Japan ontvang je een free bet van €5 wanneer je een weddenschap plaatst van €10 op de vrije training, kwalificatie of race.

Betcity

Ook bij Betcity kan je flik extra geld winnen. Als nieuwe speler krijg je namelijk een oddboost van 50 bij winst van Hari of Overeem. Hou je het liever bij voetbal? Dan zijn er ook voor deze nieuwe spelers dikke promoties. Je ontvangt namelijk 100 keer jouw inzet bij winst van Vitesse en Twente! Reden genoeg om direct een account aan te maken. 

Je kan bij Betcity overigens ook profiteren van promoties op tennis, darts en andere voetbalwedstrijden. Bekijk alle promoties op de website van Betcity.





Bron: Bookmakers