Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmaker promoties week 43!

Bookmaker promoties week 43!

Bookmakers
27 oktober 2022
2

Bookmaker promoties week 43

PSV heeft zich na de blamage tegen FC Groningen sterk herpakt in de Europa League door met 2-0 te winnen van Arsenal. Ook AZ deed goede zaken door tegen FC Vaduz te winnen. Ajax en Feyenoord verlieten echter in mineur het veld. De Amsterdammers werden door Liverpool uitgeschakeld in de Champions League en Feyenoord kreeg in blessuretijd nog de tegentreffer om de oren.

Ook in de internationale voetbalcompetities kampen clubs met het drukke schema. Engelse clubs spelen soms wel drie wedstrijden per week en dat begint zijn tol te eisen. Dit weekend staan er weer een aantal mooie affiches op het programma. Maar of alle clubs op volle sterkte spelen is nog maar de vraag. Bekijk hieronder de bookmaker promoties van komend weekend!

Jack’s Casino & Sports

Bij Jack’s kunnen alle sportliefhebbers weer aanschuiven want dit weekend staan er verschillende sportevenementen op het programma. Naast veel clubvoetbal is er natuurlijk ook weer een Formule 1 race. Ditmaal is Mexico het land waar geracet gaat worden. Pakt Max de 14e overwinning van het seizoen? Je ontvangt bij Jack’s tot €150 extra op de formule 1!

Ook worden er dit weekend weer pijltjes gegooid. De Jack’s European Championship staat namelijk op het programma. Je kunt 4 keer €150 extra winst pakken op deze weddenschappen! Bekijk de voorwaarden hoe je deze mooi promotie kunt meespelen.

Betcity

Voetbal staat altijd hoog in de wedlijsten bij Betcity en dat is natuurlijk logisch want dat is de populairste sport in Nederland. Je ontvangt namelijk als nieuwe speler 50 keer je inzet wanneer je inzet op Manchester United, Manchester City, PSV, FC Twente, FC Barcelona of Real Madrid.

Naast verschillende sportpromoties kun je hier dit weekend ook terecht voor free bets op de NBA, Formule 1 en MLB! Reden zat om direct een kijkje te nemen in een van de populairste online bookmakers van ons land.

Unibet

Bij elk Eredivisieweekend kan je bij Unibet een 25% live profit boost ontvangen door te wedden op de wedstrijden. De profitboost kan je direct toepassen op de wedstrijden en is vrij te spelen door in te zetten op een live weddenschap met een quotering van minimaal 1.40.

Je kan ook al free bets verdienen voor het WK voetbal! Om deze vrij te spelen dien je een weddenschap van minimaal €5 in te zetten op de Eredivisie. Je ontvangt dan een €10 free bet die je later dit jaar in kan zetten op wedstrijden van het WK.

Bron: Voetbalwedden