Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Cijfer Unibet hoger dan verwacht

Cijfer Unibet hoger dan verwacht

Bookmakers
28 September 2022
2

Unibet overtreft cijfers

In een update over de financiële situatie van Kindred heeft het moederbedrijf van Unibet de cijfers bekendgemaakt. Unibet was een van de operators in Nederland die lang moest wachten op een licentie van de KSA. In de tijd dat Unibet niet toegankelijk was voor Nederlandse spelers hebben andere online aanbieders toegeslagen. Nu unibet terug is lijkt het populaire bookmaker weer marktaandeel terug te veroveren.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

De terugkeer op de Nederlandse markt heeft onze verwachtingen overtroffen. We zijn hard op weg om ons doel van 15% marktaandeel tegen het einde van dit jaar te behalen”. Dit gaf Henrik Tjärnström, CEO van Kindred aan. unibet behaalde in de periode tussen 4 juli en 11 september een gemiddelde brutowinst van €366.000 per dag! In deze periode wist de operator ongeveer 115.000 actieve spelers aan te trekken. 

Populairste online bookmaker

Er wordt niet verbaasd opgekeken naar de opmars van Unibet. De aanbieder was voor de regulering van de markt ook al een van de populairste online bookmakers. Andere bookmakers zullen veel merken van de groei van Unibet. Van de 115.000 spelers van Unibet komt een aanzienlijk deel van andere bookmakers, die tijdelijk elders hun weddenschappen plaatste. 

Unibet wordt vooral geroemd door het uitgebreide sportsbook, het aanbod live weddenschappen en de goede klantenservice. Daarnaast kan je hier ook altijd terecht voor leuke Unibet bonussen en promoties. Unibet is volgens onze community dan ook veruit de beste online bookmaker. 

Toekomst Unibet

Unibet timmert dus hard aan de weg in Nederland. De Zweedse bookmaker is dan ook zeker niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. Ze hebben aangegeven het sportsbook in de toekomst te gaan verbeteren. De ervaring van de spelers is topprioriteit. Ook wil het bedrijf uitbreiden naar nog meer landen.

Concurrenten van Unibet zien de plannen met lede ogen aan. Groei van Unibet betekent slecht nieuws voor andere bookmakers. Tot nu toe zijn er veel operators in Nederland bijgekomen, maar het zal naar alle waarschijnlijkheid niet lang duren voordat de eerste aanbieders de stekker uit de Nederlandse markt trekken.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden