Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Circus en 433 slaan handen in één

Circus en 433 slaan handen in één

Bookmakers
6 September 2022
2

Circus

Circus gaat samenwerken met het populaire voetbalplatform 433. Met het Instagramaccount 433nl zullen 433 en Circus een voetbalshow gaan hosten die uitgezonden gaat worden tijdens de Eredivisiewedstrijden.  Ook het WK voetbal zal onderwerp van gesprek zijn in deze voetbalshow.

De samenwerking werd aangekondigd via Instagram. Hierin is bekendgemaakt dat Circus de officiële hoofdsponsor van 433nl voor het ‘22/’23 seizoen is. In de aangekondigde voetbalshows zullen naar alle waarschijnlijkheid geen uitgebreide analyses en voorbeschouwingen op wedstrijden vinden. De show richt zich vooral op de snelle feitjes, korte analyses, grappige content en quizzen.

433 Instagram

Het wereldberoemde Instagram account 433 is opgericht door oud-international Demy de Zeeuw en heeft op dit moment meer dan 50 miljoen volgers. Hiermee is dit het grootste voetbal account op Instagram ter wereld. Naast dit hoofdaccount bestaat er ook 433esports en 433skills en 433nl. Via dit laatstgenoemde account gaan 433 en Circus dus deze voetbalshow presenteren.

Circus blij met samenwerking

CEO van Circus Martijn Maertens is blij met de samenwerking en in het bijzonder met de aangekondigde voetbalshow. “Bij Circus staat plezier, innovatie en entertainment centraal. Met 433 hebben we een ideale partner gevonden die deze kernwaarden deelt met zijn volgers. Deze samenwerking zal leiden tot nog meer creatieve content tijdens Eredivisiewedstrijden en het WK voetbal. Voetballiefhebbers kunnen hiermee profiteren van mooie shows en exclusieve promoties.”

WK voetbal

Het WK voetbal staat voor de deur en online bookmakers zijn hard op zoek naar samenwerkingen. De verwachting is dat meerdere operators binnenkort partnerships aan zullen kondigen. Tijdens het WK kun je bij Voetbalwedden meespelen met het leukste WK spel van Nederland. Meedoen is volledig gratis en je maakt kans op fantastische prijzen! Meer weten? Bekijk dan nu de WK game. Mede mogelijk gemaakt door Jack's Casino & Sport.

WK poule

Bron: 433