Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Circus nu ook toegankelijk voor 18-23 jarigen

Circus nu ook toegankelijk voor 18-23 jarigen

Bookmakers
28 april 2022
0

 

Spelers tussen 18 en 23 jaar kunnen eindelijk een account aanmaken bij Circus. Ondanks dat Circus al ruim een maand online is in Nederland was het tot op heden nog niet mogelijk voor spelers tussen de 18 en 23 jaar om een account aan te maken. Dit had te maken met een technische storing bij Circus. Circus had als sinds de lancering van de website in Nederland  te maken met deze technische mankementen waardoor er voor de welkomstbonus geen onderscheid gemaakt kon worden tussen spelers van 18 tot 23 en 24 jaar en ouder.

Om deze reden moesten ze tijdelijk alle spelers van 18 tot 23 jaar uitsluiten van hun platform. Een beetje ongelukkig is het wel, als we kijken naar hoeveel moeite Circus heeft gedaan om zo snel mogelijk live te kunnen gaan in Nederland. Het is 28 april in ieder geval weer mogelijk voor spelers tussen de 18 en 23 jaar om zich te registreren bij Circus!

Regelgeving voor kansspel bonussen

Circus biedt op dit moment een mooie welkomstbonus aan voor spelers van 24 jaar en ouder. Je ontvangt namelijk een bonus van 100% bij je eerste storting tot €250. Wanneer je een bedrag stort van €200 ontvang je dus ook €200 bonus. Wanneer je €300 euro stort ontvang de maximale bonus van €250. Deze bonus is dus alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. 

Dit komt omdat reclames en bonussen wettelijk niet gericht mogen zijn aan mensen jonger dan 24 jaar. Daarnaast mogen reclames niet gericht zijn op mensen met psychische problemen, mensen met gokproblemen en mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast zijn er nog een aantal additionele regels die van toepassing zijn. Zo mogen beroepssporters of bekende personen jonger dan 25 geen reclame maken voor kansspelen.

Populaire welkomstbonussen

Alle acutele bonussen van legale online bookmakers in Nederland vind je op onze bonuspagina. De meest populaire welkomstbonussen van dit moment vind je bij bet365 en Jacks.