Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Eredivisie bookmaker promoties speelronde 33

Eredivisie bookmaker promoties speelronde 33

Bookmakers
10 mei 2022
3

Het einde van de Eredivisie loopt op zijn eind. Vanavond kan Ajax in de Johan Cruijff Arena het kampioenschap binnenhalen door te winnen van Heerenveen. Ook is de strijd op plek 4 nog spannend. Zowel FC Twente als AZ zal er alles aan doen om de play-offs voor Europees voetbal te ontlopen. 

Bookmaker promoties eredivisie

In de middenmoot strijden zes ploegen voor het laatste plekje dat recht geeft op play-offs voor Europees voetbal. De laatste vijf ploegen zijn nog niet zeker van lijfsbehoud. Met slechts vijf punten verschil kan er in de laatste fase van de competitie nog veel gebeuren. Het ideale moment om bookmaker promoties onder de loep te nemen!

Jack’s Casino & Sports promotie

Ontknopingen van voetbalcompetities kunnen voor bijzondere uitslagen zorgen. Zo kreeg Bristol Rovers het in de League Two het voor elkaar op de laatste speeldag met 7-0 (!) te winnen van Scunthorpe United, waardoor het op doelsaldo directe promotie naar de League One afdwong. Door de vele belangen in de Eredivisie zou het ook vanavond doelpunten kunnen regenen. Denk jij dat er veel gescoord gaat worden? Bij Jack’s win je 10 x je inzet als er vanavond 25 doelpunten of meer vallen. Deze promotie is enkel beschikbaar voor nieuwe spelers.

Betcity promotie

Bij Betcity is het mogelijk een free bet van 5 euro te claimen voor de 33e speelronde van de Eredivisie. Deze free bet kan alleen ingezet worden op pre-match weddenschappen. Deze free bet is te gebruiken voor alle Betcity spelers! Heb je nog geen Betcity account? Dan krijg je naast je free bet ook nog eens een welkomstbonus van 50 euro. De free bet is te claimen tot 19:59 vanavond!

Circus promotie

Om de ontknoping van de Eredivisie nóg spannender te maken heeft ook Circus een mooie promotie gelanceerd. Bij Circus kan je een free bet ontvangen van 5 euro wanneer je voor minimaal 20 euro inzet op Eredivisiewedstrijden uit speelronde 33. De minimale odd moet hierbij wel 1.6 zijn en het mag alleen uit single bets bestaan. Er is maximaal één free bet per account te verdienen.

TOTO specials

TOTO biedt geen promoties aan voor de Eredivisie wedstrijden van vanavond. Wel kun je hier terecht voor mooie betspecials. Zo krijg je 4,75x je inzet wanneer je inzet op Ajax, Feyenoord en PSV winnen met 2 goals of meer verschil. Winnen deze ploegen met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan vermenigvuldig jij jouw inzet zelfs met 40! Deze quoteringen kunnen in de loop van de dag veranderen. Bekijk voor alle TOTO specials de website.

Wedtips

Ga jij gebruik maken van een van deze promoties? Dan wil je natuurlijk dat je jouw promotie zo goed mogelijk gebruikt. Zorg er voor dat je wedstrijden van tevoren altijd analyseert. Is het team in vorm? Zijn er blessures of schorsingen? Hoe meer informatie jij hebt, des te beter jij jouw weddenschappen kunt uitzoeken. Hulp nodig bij het vinden van de beste weddenschappen? Bekijk onze wedtips en voorbeschouwingen en haal het beste uit je inzet! Bekijk ook alle andere bookmaker bonussen van dit moment.