Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Financiële injectie voor Livescore Bet!

Financiële injectie voor Livescore Bet!

Bookmakers
8 september 2022
2

Livescore bet investering

Livescore Group is een samenwerking aangegaan met het Zwitserse Ringier AG. Het mediabedrijf heeft een investering van bijna 60 miljoen euro gedaan in Livescore Group waarmee Livescore Bet en Virgin Bet zich verder uit kunnen breiden. 

Deze investering zal vooral gebruikt worden voor het vergroten van het marktaandeel in Centraal- en Oost-Europa. Ringier AG gaat niet alleen financieel bijdragen aan dit project. Ook de expertise van het Zwitserse bedrijf en de connecties die het heeft in de focusgebieden.

Reactie Ringier AG

Marc Walder, CEO van Ringier AG is blij met de samenwerking. “Livescore Group heeft met het aanbieden van livescores en een innovatief sportsbook bewezen dat het een voorloper is op de gokmarkt. We zien dit dan ook als een fantastische businesspartner voor Ringier AG. Samen willen we het sportplezier van mensen vergroten door het verbinden van onze expertises.” Livescore Bet is een van de eerste online aanbieders in Nederland die een licentie wist te bemachtigen voor de Nederlandse markt. 

Livescore Bet

Ook Sam Sadi, CEO van Livescore Group is lyrisch over de aangekondigde samenwerking. “Met de inbreng van Ringier AG zetten we een grote stap vooruit. We kunnen onze krachten bundelen en sterke posities in Oost- en Centraal-Europa bemachtigen.” De succesvolle resultaten van de afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat Livescore Group deze samenwerking heeft weten binnen te halen.

Livescore Bet bonussen en promoties

Livescore Bet is natuurlijk geliefd om zijn bekende Livesore Bet Squads. Met dit gratis spel krijg jij elke werkdag een nieuwe speler toegewezen gekregen die in jouw team plaatsneemt. Scoren deze spelers in hun wedstrijd? Dan verdien je hier geld mee! Alleen dat al is reden om direct een account aan te maken bij Livescore Bet.

Bron: Livescore Group