Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Kindred spreekt zich uit over cijfers Q4

Kindred spreekt zich uit over cijfers Q4

Bookmakers
28 October 2022
2

Unibet cijfers voetbalwedden

Kindred, het moederbedrijf van unibet, heeft zich uitgesproken over de groeicijfers van de operator in Nederland. Het gokbedrijf heeft in de kwartaalcijfers laten zien dat het bedrijf in het derde kwartaal weer een groei heeft doorgemaakt. Op dit moment zou de brutowinst per dag zelf zijn gestegen naar ruim een half miljoen euro!

unibet heeft zich ook uitgesproken over doelstellingen van 2023. Een van die doelstellingen was om geen omzet meer te halen uit probleemgokkers. Ondanks dat deze doelstelling vrijwel onhaalbaar lijkt, blijft deze toch een kern focuspunt van de organisatie.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Unibet is ambitieus

Unibet is naar eigen zeggen nog lang niet uitgegroeid in Nederland. “De 15% verwachte groei in het laatste kwartaal is mooi maar we mikken voor hogere cijfers in 2023. We willen in 2023 marktleider zijn in Nederland. Aldus de Zweedse bookmaker. Nederland telt bijna 140.000 actieve spelers bij Unibet, wat bijna 10% is van het totale aantal actieve spelers van de bookmaker.

Unibet en het WK 2022

Ook in het vierde kwartaal denkt Kindred goede zaken te gaan doen in Nederland. Met het wereldkampioenschap voetbal in het verschiet, verwacht de aanbieder naar een marktaandeel van 15% te groeien. Unibet benadrukte tijdens de bekendmaking van de cijfers hoe belangrijk de Nederlandse markt voor ze is.

In tegenstelling tot sommige andere populaire online bookmakers heeft Unibet in aanloop naar het WK voetbal wel ruim op tijd een goklicentie weten te bemachtigen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Onder andere Bwin, Betsson en Leovegas lijken het WK in ieder geval niet meer te gaan halen. Met het WK voetbal op komst staan er spannende tijden in het vooruitzicht. Een eindtoernooi is altijd een prachtige kans wat betreft het werven van nieuwe klanten. 

Gratis WK poule

Met nog drie weken tot de start van het WK kunnen gebruikers van Voetbalwedden zich al registreren voor het spannende WK spel. Je hebt al de mogelijkheid om vrienden en familie uit te nodigen voor cadeaubonnen en over zeven dagen gaat het spel daadwerkelijk van start! Meld je nu gratis aan en word de beste WK voorspeller van Nederland!

Gratis WK poule