Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

KSA ontvangt klachten over Unibet bonussen

KSA ontvangt klachten over Unibet bonussen

Bookmakers
12 juli 2022
1

Klachten bonussen unibet

De Kansspelautoriteit (KSA) heeft aangegeven meldingen te ontvangen van Unibet spelers over problemen met bonussen. Unibet erkent de problemen en is in gesprek met de KSA over de oplossing van deze problemen. 

Vooral de welkomstbonussen zorgde voor problemen. Spelers kregen hier geen - of slechts gedeeltelijk - toegang toe door een technische fout. Het systeem heeft onterecht bonussen geblokkeerd door een te gevoelig interventiesysteem. Unibet hoopt de problemen deze week nog opgelost te hebben. Op de website van Unibet staat alle informatie omtrent het probleem. 

Statement Unibet

Op de website van Unibet is zichtbaar veel te doen over de problemen. Veel spelers hebben geen toegang tot hun bonus. Helaas hebben we deze week geconstateerd dat het systeem te gevoelig is ingesteld. Hierdoor pikt het systeem signalen op en verbindt daaraan een risico, waarna een interventiemaatregel (vaak is dit een pop-up) volgt. Zodra er een interventiemaatregel heeft plaatsgevonden, worden alle bonussen voor een bepaalde periode geblokkeerd en bevroren.” Aldus Unibet. 

Ook geeft Unibet aan dat hun klantenservice medewerkers verkeerde informatie hebben gegeven aan spelers over de oorzaak van de problemen. Het probleem ligt aan Unibet en aan de systemen die gebruikt worden. De KSA staat hier volledig buiten.

Opstartproblemen

Ondanks dat Unibet een ervaren speler is op de markt is het niet gek dat er opstartproblemen plaatsvinden. Eerder kenden Holland Casino en Circus ook al problemen na livegang. Online aanbieders van kansspelen moeten in Nederland aan strenge voorwaarden voldoen, willen ze hun diensten aanbieden in Nederland.

 

Bron: Unibet