Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

LeoVegas introduceert: LeoKing!

LeoVegas introduceert: LeoKing!

Bookmakers
14 december 2023
2

LeoKing

Leovegas heeft zojuist de lancering aangekondigd van LeoKing, een spannende quiz dat door iedereen van 24 jaar of ouder is mee te spelen. Hoe meer resultaten je goed voorspelt, des te hoger jij jezelf in de leaderboards terugvindt! Het mooiste hiervan? Meespelen is volledig gratis!

Je kunt jouw voorspellingen invullen wanneer je maar wilt, maar zorg er wel voor dat het uiterlijk voor de start van de wedstrijd gebeurt. Heb je een voorspelling goed? Dan verdien je een punt. Elke week worden de beste voorspellers beloond met prijzen, variërend van jackpots tot gegarandeerde geldprijzen. Behoor jij tot de allerbesten?

Gratis meespelen

Meespelen is super makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is naar de LeoKing sectie te gaan op LeoVegas. Verzin een leuke bijnaam voor jezelf en bekijk alvast welke prijzen je kunt winnen. Heb je nog geen account bij LeoVegas? Doe dit dan eerst. Vergeet daarbij niet de LeoVegas bonuscode te gebruiken voor extra voordelen!

  1. Log in bij LeoVegas
  2. Ga naar de LeoKing sectie
  3. Kies het toernooi waar je aan wil deelnemen
  4. Geef jouw voorspellingen door
  5. Volg je prestaties!

Prijzenpot

In elke ronde van LeoKing staan de prijzen vermeld op de specifieke toernooipagina. Sommige toernooien omvatten zowel een jackpot als een eerste prijs, terwijl andere alleen een van beide hebben. De deelnemer met de meeste correcte voorspellingen in een specifiek toernooi wordt beloond met een gegarandeerde geldprijs!

De geldprijs van de jackpot gaat naar de deelnemer die alle wedstrijden in het toernooi correct voorspelt. Als er meerdere winnaars zijn, wordt deze geldprijs onder hen verdeeld. De beloning voor de 1e prijs is net even anders. Deze beloning staat garant voor een geldprijs voor de deelnemer met de meeste juiste voorspellingen in een toernooi. Ook hier wordt de geldprijs verdeeld als er meerdere winnaars zijn.

Spelregels

Elke juiste voorspelling levert één punt op. De prijzenpot voor LeoKing wordt vermeld in de spellobby, en de spelers met de meeste juiste voorspellingen delen de eerste prijs. De jackpot voor LeoKing staat vermeld op de toernooipagina, en de spelers die alle resultaten in het toernooi correct voorspellen, delen de jackpot. Als geen van de spelers correcte voorspellingen heeft, wordt de prijzenpot niet uitbetaald. Spelers kunnen hun voorspellingen aanpassen tot aan het begin van een wedstrijd, waarbij de sluitingstijd wordt weergegeven in de toernooilobby. LeoKing is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

Bron: Leovegas