Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Messi weg bij Barcelona; op welke transfer odds te wedden?

Bookmakers
6 augustus 2021
0

De kogel is door de kerk; Lionel Messi heeft besloten Barcelona te verlaten. De Catalaanse club laat weten dat ze wel tot een akkoord met Messi zijn gekomen, maar dat contractverlenging niet mogelijk was door regels van La Liga. Maar de Spaanse media zegt dat er andere problemen speelden. Messi zou niet tevreden zijn met de huidige selectie van Barcelona en het feit dat Romero niet aan het team kon worden toegevoegd, heeft hem doen besluiten niet bij de Spaanse club te blijven voetballen. 

Romero

Naar verluidt zou Messi hebben verzocht om Romero binnen te halen, waarna Barcelona een bod van 40 miljoen, inclusief 10 miljoen aan bonussen bij Atalanta zou hebben neergelegd. Helaas waren er ook andere clubs geïnteresseerd in de 23-jarige centrumverdediger en wordt er gezegd dat Romero overstapt naar Tottenham Hotspur voor het mooie bedrag van 55 miljoen. Dit bedrag zou FC Barcelona, die in zwaar weer verkeert als je kijkt naar hun financiën, waarschijnlijk nooit hebben kunnen bieden. 

Aanbiedingen Messi

Messi heeft laten weten dat hij open staat voor aanbiedingen van andere clubs. Er zijn twee clubs die op dit moment hebben zitten wachten; 

  • Manchester City
  • Paris Saint-Germain

Vooral PSG lijkt geïnteresseerd te zijn en het kan dan ook niet lang duren voordat zij met een bod komen. Manchester City is al veel geld kwijt aan Kane en Grealish, dus de kans dat zij Messi kunnen betalen lijkt wat kleiner. 

Memphis

Trainer Ronald Koeman is natuurlijk erg teleurgesteld over het feit dat Messi de club gaat verlaten, maar niemand lijkt er meer teleurgesteld over te zijn dan Memphis. Memphis is net aangekocht door de Spaanse club en zag er naar uit om met zijn idool Messi te mogen spelen. Niet alleen Memphis en Koeman zullen moeten wennen aan een Camp Nou zonder Messi, maar iedereen in Spanje was na 17 jaar gewend aan La Pulga (De Vlo) op het veld. 

Odds transfer

Wil je een wedje wagen op een transfer van Messi naar PSG? Dan kan dit bij Unibet. Op dit moment zijn de odds hiervoor 1.63. Unibet biedt maar liefst odds van 8.0 aan voor een transfer van Messi naar Manchester City. Een transfer naar Manchester United lijkt nog minder waarschijnlijk volgens Unibet en de odds hiervoor zijn op het moment van schrijven nog 21! Bij Skybet kun je nog wedden op Messi die toch bij Barcelona zal blijven tegen odds van 3.5.