Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nieuwe Champions League promoties!

Bookmakers
21 februari 2022
0

Het is weer zo ver, er staan weer vier Champions League wedstrijden op het programma! Net zoals vorige week, zijn er een aantal bookies die hier een aantal mooie promoties voor aanbieden! Kijk hieronder voor een overzicht van deze promoties! Als er nog promoties bij komen doen wij ons best om ze zo snel mogelijk toe te voegen!

Jack's Casino & Sport

Jack's biedt een 50% profit boost aan op de weddenschap Benfica - Ajax, Haller scoort 2 of meer goals. Deze profit boost is dus alleen beschikbaar voor deze weddenschap en kan alleen pre-match worden ingezet. Overigens is deze promotie alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder en loopt de promotie tot woensdag 21:00, wanneer de wedstrijd tussen Benfica en Ajax van start gaat. Ga hier naar Jack's om de rest van de voorwaarden te lezen! 

BetCity.nl

BetCity biedt een flinke odds boost aan op de wedstrijd Benfica - Ajax, als je inzet op Ajax kun je namelijk 40 keer (!) je inzet terug krijgen. Er hangen alleen wel een aantal voorwaarden aan vast, zo is de maximale inzet slechts €1 en is deze promotie alleen beschikbaar voor nieuwe spelers. Ook dien je minimaal 24 jaar oud te zijn en de minimale storting van €20 te hebben volbracht, voordat je gebruik kan maken van deze promotie. Klik hier om gelijk door te gaan naar Betcity en de volledige voorwaarden te lezen! 

TOTO

TOTO heeft voor de komende Champions League wedstrijden geen nieuwe promotie aangekondigd. Je kunt alleen nog wel gebruik maken van dezelfde promotie als vorige week. Als je inzet op een wedstrijd uit de Champions League, met een minimale odd van 1.50, kun je een gratis weddenschap ontvangen van €5. Let op, ook bij TOTO dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn om gebruik te maken van deze promotie.