Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Start Champions League ‘22/’23

Start Champions League ‘22/’23

Bookmakers
5 september 2022
3

Champions League tipcompetitie

Nog geen twee weken na de Champions League loting staan de eerste wedstrijden van de groepsfase alweer op het programma. PSV heeft deelname aan de Champions League in de laatste kwalificatiewedstrijd door de handen laten glippen door thuis met 0-1 te verliezen van Rangers. 

Ajax moet de Nederlandse eer hoog houden op het grootste Europese podium. De Amsterdammers nemen het woensdag in eigen huis op tegen diezelfde Schotten van Rangers. Lukt het Rangers om weer te stunten tegen een Nederlandse topclub? Volgens de bookmakers is Ajax de grote favoriet.

Mooiste wedstrijden 1e speelronde

De eerste poulewedstrijd begint vanavond en er staan al een aantal mooie affiches op het programma. Ook voor morgen zijn er leuke wedstrijden om in de gaten te houden, want er zijn interessante live odd boosts beschikbaar!

PSG - Juventus

De mooiste wedstrijd toch echt PSG - Juventus. De ploeg uit Parijs heeft een geweldig elftal en wist in de Ligue 1 al 24 keer te scoren in 6 wedstrijden. De Italianen zijn wat minder aan de competitie begonnen en kampen met aardig wat blessures. Chiesa, Pogba en Szczesny zijn er niet bij.

Sevilla - Manchester City

Sevilla staat het 1 punt uit 4 wedstrijden op de 16e plek in La Liga. Het is onrustig bij de ploeg uit Spanje en er is dan ook weinig vertrouwen in deze wedstrijd tegen de geoliede machine van Pep Guardiola. Haaland lijkt zijn plek helemaal gevonden te hebben en is met 7 goals in zijn laatste 3 wedstrijden dé man in vorm. De laatste keer dat deze twee ploegen elkaar troffen was in 2015. Manchester City was toen toen ook in beide wedstrijden te sterk (1-3 en 2-1).

Champions League tipcompetitie

Ajax - Rangers FC

In een poule met Liverpool en Napoli is dit direct een cruciale wedstrijd voor Ajax. Er moet thuis gewonnen worden van de ploeg van Giovanni van Bronckhorst om met een goed gevoel naar Liverpool af te reizen. Van Rangers FC wordt niet veel verwacht en zullen spelen voor plek 3. Dat ze überhaupt al meedoen aan de Champions League wordt al gezien als een topprestatie.

Internazionale - Bayern München

Inter moet de zure nasmaak van de Milanese derby zien weg te spoelen met een resultaat tegen Bayern. Romelu Lukaku moet deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Hij kampt sinds vorige week met een blessure. Bij Bayern lijkt Matthijs de Ligt eindelijk meer minuten te maken. Ryan Gravenberch moet het nog altijd doen met invalbeurten. Kunnen de Nederlanders van waarde zijn voor het grote Bayern?

Napoli - Liverpool

Bij Liverpool lijkt de magie van voorgaande seizoenen nog even ver weg. In de Premier League loopt het nog niet zoals ze willen. Henderson, Keita, Konaté en Oxlade-Chamberlain zijn er vanwege blessures niet bij. Ook zijn Thiago en Carvalho nog twijfelachtig. Kan Napoli profiteren van dit Liverpool? De laatste twee onderlinge duels werden niet gewonnen door Liverpool. Napoli won thuis met 2-0 en speelde met 1-1 gelijk op Anfield.

Jack’s Champions tipcompetitie

Denk jij de beste tipper te zijn dit Champions League seizoen? Doe dan mee aan de Jack’s Champions tipcompetitie en win te gekke prijzen! Deelname is volledig gratis en kan gedurende het hele seizoen. Om in aanmerking te komen van de hoofdprijs (4K TV ter waarde van €510) raden we je aan om je nu al in te schrijven.

Champions League tipcompetitie

 

Bron: Voetbalwedden