Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tonybet ontvangt goklicente vlak voor WK voetbal

Tonybet ontvangt goklicente vlak voor WK voetbal

Bookmakers
15 november 2022
1

Tonybet krijgt licentie

Tonybet heeft vandaag een licentie ontvangen van de Kansspelautoriteit (KSA). Dit betekent dat TonyBet per direct zijn gokdiensten aan mag bieden aan Nederlandse spelers. 

Dat de nieuwe aanbieder een licentie heeft betekent echter nog niet dat ze direct toegankelijk zijn. Achter de schermen doet Tonybet er alles aan om zo snel mogelijk live te gaan met de website. Of dit voor het WK gaat lukken is nog maar de vraag. Vaak doen nieuwe operators een tijdje over om gebruiksklaar te zijn na het verkrijgen van een licentie.

Tonybet focust zich op sportweddenschappen

Zoals de naam al doet vermoeden zal de focus vooral liggen op het aanbod sportweddenschappen. Zowel prematch weddenschappen als live weddenschappen zullen in overvloed aangeboden worden. Omdat Tonybet een Amerikaans bedrijf is zullen naast de populaire sporten in Nederland (voetbal, tennis, darts, formule 1) ook veel Amerikaanse sporten te vinden zijn. Denk hierbij aan NBA, NFL en meer.

Tonybet welkomstbonus

Net als andere bookmakers verwachten we dat Tonybet met een mooie welkomstbonus komt voor nieuwe leden. Of dit een stortingsbonus wordt of free bets is nog niet duidelijk. Zodra hier meer informatie over beschikbaar is zullen we deze natuurlijk delen op de bonuspagina van Tonybet.

Bron: KSA