Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

TOTO Lekker Man valt binnen 4 minuten

TOTO Lekker Man valt binnen 4 minuten

Bookmakers
25 augustus 2022
1

TOTO lekker man valt binnen 4 minuten

De TOTO Lekker Man is in de wedstrijd PSV - Rangers al binnen 4 minuten gevallen. Het gevolg? 6685 uitzinnige TOTO spelers. DIt was namelijk het aantal gebruikers dat had ingezet op de TOTO Lekker Man weddenschap.

TOTO speler kregen de mogelijkheid om met een verhoogde oddboost in te zetten op een schot op doel van buiten het zestienmetergebied van Cody Gakpo. Met een maximum inzet van €20 en een odd van 3.00 speelden dus ruim 6500 spelers mee. Het is volgens TOTO de snelste Lekker Man ooit! Allemaal even dankjewel zeggen tegen Cody Gakpo.

Wat is TOTO Lekker Man?

Ongeveer twee keer per week krijgen spelers van TOTO de mogelijkheid om in te zetten op een sportweddenschap met een verhoogde quotering. Het is dus een tijdelijke actie waarmee je nog meer winst met jouw weddenschap kan realiseren. Deze weddenschappen worden vooraf door TOTO uitgekozen en verschillen vaak qua soort.

De TOTO Lekker Man kan voor de ene wedstrijd dus het aantal schoten op doel zijn, en voor de andere wedstrijd een asian handicap, of een player special. Deze special kun je alleen meespelen via de website en niet in de winkel.

TOTO specials

De TOTO specials vind je linksboven in het menu. Deze week staat de Grand Prix van België weer op het programma en TOTO staat wederom weer klaar met interessante specials. Ook ‘gewoon’ voor voetbalweddenschappen kun je dit weekend weer een aardig graantje slaan.

Bron: TOTO