Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur verlengt samenwerking met Fun88

Bookmakers
18 april 2018
0

Fun88 heeft de samenwerking met Premier League club Tottenham Hotspur verlengd. Er zijn geen details over de lange termijn deal bekend maar wel is er bevestigd dat Fun88 de officiële wedpartner in Azië en Latijns-Amerika zal blijven van de Londense Club.

Fun88 en de Spurs zullen samen gaan werken om de fans in zowel de Aziatische als de Latijns-Amerikaanse markt meer te betrekken bij verschillende activiteiten. In ruil voor de samenwerking zullen er reclame uitingen van Fun88, gedurende thuiswedstrijden, zichtbaar zijn op boarding in het stadion.

“We zijn er trots op dat we de relatie met Spurs en hun fans in Azië en Latijns-Amerika kunnen voortzetten; we hebben Fun88 zien groeien, evenredig aan de groei van de Spurs. Zowel op als naast het veld. Onze klanten zullen veel meer meekrijgen van de interactie met het team. Daarnaast zal het nieuwe stadion onze klanten voorzien van nog meer exclusieve aanbiedingen. Onze aankomende campagnes met de club zijn zeker de moeite waard om naar uit te kijken,” aldus Nathan Walker van Fun88.

Fran Jones, hoofd van partnerships bij Tottenham voegt er aan toe: “We kijken er naar uit om de samenwerking voort te zetten, door de voortzetting zien we Fun88 ook mee verhuizen naar ons nieuwe state-of-the-art stadion.”

De constante en imponerende groei van de digitale kanalen van de club bieden Fun88 een goed platform om hun merk bekendheid te laten groeien in zowel Azië als Latijns-America.

Fun88 heeft ook een sponsordeal met een andere Premier league club, namelijk Newcastle United. Bij Newcastle staat Fun88 ook op de shirts. Vorige week heeft de club uit Newcastle nog een boete gekregen omdat Fun88 ook op de shirts van de jeugdteams stond, dit is tegen de regels van de English Football Association.