Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Transfer deadline: De grootste geruchten van deze week

Bookmakers
26 augustus 2021
0

Nu de transfer deadline nadert, lijkt het erop dat we een spannende week tegemoet gaan met veel belangrijke spelers die nog steeds in de transfer spotlights staan. Bij deze een aantal van de laatste nieuwtjes en geruchten.

KANE

De Harry Kane transfer saga lijkt te zijn geëindigd en hij blijft een Spurs speler. Hoewel er voldoende belangstelling was van de speler en de club Manchester City, zal er geen pen op papier worden gezet. Velen zeggen dat Harry, die weg wilde bij Tottenham, het "op de verkeerde manier" heeft aangepakt en de overstap had kunnen maken als de onderhandelingen anders waren gelopen. Wat betekent dit voor City, dat op zoek is naar een plan B voorin?

MBAPPE

Kylian Mbappe, die heeft aangekondigd dat hij PSG wil verlaten, zit midden in zware onderhandelingen tussen de club en Real Madrid. Woensdag wees PSG de €160 miljoen van Real Madrid af, door te stellen dat ze niet minder zullen accepteren dan wat ze in 2017 voor hem betaalden. Real Madrid lijkt nu een nieuw, hoger bod voor te bereiden om PSG's offerte van €210 miljoen te evenaren. Er lijkt ook enige interesse te zijn vanuit Liverpool, maar er is nog geen bod uitgebracht. PSG zal in ieder geval ook op zoek gaan naar een vervanger voor Mbappe. Is er een kans dat we Ronaldo naast Messi zullen zien spelen? 

RONALDO

Nu lijkt dit een beetje vergezocht of uit de lucht gegrepen, maar er zijn geruchten die Cristiano Ronaldo in verband brengen met een overstap naar Manchester City. De media in Portugal en Italië beweren dat City hem een tweejarig contract zou willen geven en dat de Bianconeri de speler, wiens contract over een jaar afloopt, ongeveer 25 miljoen euro bieden. De stap lijkt nog steeds onwaarschijnlijk omdat Ronaldo nooit deel heeft uitgemaakt van Pep Guardiola's plannen. Rapporten suggereren echter dat super-agent Jorge Mendes woensdag naar Turijn vloog om de toekomst van de superster te bespreken. Een overstap naar City zou in ieder geval een streep zetten door zijn erfenis bij Manchester United

NONI MADUEKE

Ander nieuws is dat de sterspeler van PSV Eindhoven, Noni Madueke, een zure smaak in de mond heeft achtergelaten bij eredivisieclubs als Manchester United en Leicester City door een nieuw vierjarig contract te tekenen bij de Nederlandse ploeg. Madueke kwam een paar jaar geleden over van Tottenham en heeft zich in de Eredivisie uitstekend ontwikkeld.

RUBEN LOFTUS-CHEEK

Jose Mourinho wil een hereniging met Ruben Loftus-Cheek om zijn Roma-selectie op scherp te stellen. Mourinho is op jacht naar een creatieve speler en heeft onthuld dat de speler met wie hij werkte tijdens zijn tweede periode als Chelsea baas, hun nummer één doel is in de laatste dagen van de transferwindow. Ze willen hem uitlenen, met een optie tot koop voor £13.5million.

JULES KOUNDE

Chelsea staat op het punt om de Franse verdediger Jules Kounde over te nemen van Sevilla - Thomas Tuchel's belangrijkste doelwit voor de verdediging deze zomer. De jonge verdediger staat bekend als een talent, waarvoor grote clubs uit heel Europa belangstelling tonen. Om deze veelgevraagde speler binnen te halen, zal Chelsea een fors bedrag van meer dan 55 miljoen euro moeten betalen. Daarom willen ze ook verdediger Kurt Zouma van de hand doen, die in gesprek is over een overstap naar West Ham in Londen.

Dit is een greep uit de laatste transferroddels nu we de laatste paar dagen en uren van de transferwindow in Europa ingaan. De deadline voor de meeste Europese landen is 31 augustus, maar onthoud dat alles kan gebeuren zolang de transferwindow nog open is.  Andere namen die volgens de geruchten vandaag in verband worden gebracht met een transfer zijn:

  • Sven Botman (Lille) naar Wolves
  • Ilaix Moriba (Barcelona) naar Chelsea/ RB Leipzig
  • Bernardo Silva (Manchester City) naar Barcelona/Atletico Madrid
  • Richarlison (Everton) naar PSG
  • Kieran Trippier (Atletico Madrid) naar Arsenal
  • Saul (Atletico Madrid) naar Manchester United