Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Unibet binnen enkele dagen live!

Unibet binnen enkele dagen live!

Bookmakers
7 juni 2022
2

We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet heeft een vergunning ontvangen om in Nederland online kansspelen aan te bieden. Sinds 1 oktober 2021 is het voor Nederlanders niet mogelijk geweest om gebruik te maken van de diensten van deze geliefde bookmaker.

In het persbericht laat Unibet weten dat ze een licentie hebben ontvangen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Daarmee hebben ze toestemming gekregen om in Nederland online kansspelen aan te bieden vanaf 8 Juni 2022.

Binnen enkele dagen live

Wanneer er een nieuwe licentie wordt uitgedeeld, kan het in veel gevallen weken duren voordat de bookmaker daadwerkelijk live gaat in Nederland. Unibet is niet van plan om lang stil te zitten, ze verwachten namelijk ergens de komende dagen het domein Unibet.nl te lanceren. 

Het is natuurlijk geen verrassing dat Unibet beter voorbereid is dan de meeste bookmakers, de Nederlandse markt is namelijk erg belangrijk voor het bedrijf. Sinds het bedrijf de Nederlandse markt heeft verlaten, vallen de financiële resultaten namelijk tegen. Daarnaast hebben ze meer dan een half jaar de tijd gehad om zich voor te bereiden. Het bedrijf zal maar wat graag zijn diensten willen aanbieden aan de Nederlandse spelers.

Lees onze Unibet review

Hoewel de site nog niet live is, kun je wel alvast onze review lezen. Deze is vooral gebasseerd op de oude site, maar zal bijgewerkt worden zodra Unibet.nl online is. Uit de community reviews blijkt ook weer waarom Unibet de favoriet is, met een gemiddelde score van 8,2! 

Moet ik een nieuw account maken? 

Het zal niet mogelijk zijn om jouw oude Unibet account te gebruiken wanneer de site gelanceerd is. Sinds de legalisering wordt er namelijk gebruik gemaakt van diensten om via jouw identiteitsbewijs een account aan te maken, dus zul je een nieuw account moeten aanmaken. Samen met een groot aantal andere maatregelen moet dit gokverslaving voorkomen door inzicht te krijgen in het speelgedrag van bepaalde spelers. Unibet zal al deze maatregelen ook moeten volgen, wil het de markt betreden.