Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Unibet voegt Paypal toe als betaalmethode

Unibet voegt Paypal toe als betaalmethode

Bookmakers
7 november 2022
2

Unibet voegt Paypal toe

Het is vanaf nu mogelijk om geld te storten vi Paypal bij Unibet. De populaire bookmaker maakte het al mogelijk om via iDeal, Mastercard, Visa, Paysafecard en Trustly geld op een account te zetten. Paypal komt daar nu dus ook bij!

Het minimale stortingsbedrag via Paypal is net als alle andere betaalmethoden €10. Alleen bij iDeal is het mogelijk om vanaf €5 te storten. De maximale storting is echter wel fors. Het is namelijk mogelijk om tot €10.000 te storten via Paypal, mits jouw persoonlijke limieten dit toestaan natuurlijk.

Uitbetalen naar Paypal niet mogelijk

Het is helaas nog niet mogelijk om geld uit te laten betalen naar jouw Paypal account. Op dit moment kan je geld alleen maar uit laten betalen aan je gekoppelde bankrekening. In de meeste gevallen staat dit geld binnen enkele uren al op je rekening!

Met het toevoegen van Paypal zet Unibet nog een extra stap betreft gebruiksgemak. Sinds Unibet weer actief is op de Nederlandse markt zijn veel oud-spelers weer bij deze bookmaker teruggekeerd. Voor andere bookmakers wordt het nu nog lastiger om nieuwe klanten aan te trekken. Unibet is hard bezig om het gebruiksgemak voor spelers te optimaliseren. Het toevoegen van verschillende betaalmethodes is ook een manier om in deze behoefte te voorzien.

Unibet populairste bookmaker in Nederland

Voor de regulering van de markt was Unibet al de populairste bookmaker in Nederland en ze zijn hard op weg om weer marktleider te worden in Nederland. Met het groeiende spelersbestand hopen ze in 2023 weer de grootste te zijn in Nederland. Benieuwd naar wat onze community vindt van Unibet? Bekijk de uitgebreide Unibet review hier en profiteer van actuele bonussen en promoties.

WK poule

Bron: Unibet