Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Vbet live in Nederland

Vbet live in Nederland

Bookmakers
10 augustus 2023
2

Vbet live in Nederland

Nederland verwelkomt een gloednieuwe online bookmaker! Op donderdag 11 augustus heeft Vbet de website geopend voor spelers en daarmee voegt het zich toe aan de groeiende lijst van operators op de Nederlandse markt.

Vbet's intrede in Nederland richt zich momenteel uitsluitend op sportweddenschappen. De website maakt gebruik van de sportsbook-software ontwikkeld door hun eigen Betconstruct. Casinospelers zullen echter nog geduld moeten hebben, want dit zal niet direct worden toegevoegd aan het aanbod.

Vbet kreeg iets meer dan anderhalve maand geleden, op 23 juni 2023, het goede nieuws dat het een vergunning had gekregen van de Kansspelautoriteit (KSA). Hoewel deze vergunning enkel betrekking heeft op sportweddenschappen, voegt de livegang van Vbet nog een legale aanbieder toe aan de Nederlandse markt. Het aantal legale aanbieders van sportweddenschappen in ons land stijgt hiermee naar elf.

Domeinnaam was heikelpunt

De lancering van Vbet's Nederlandse website, vbetnl.com, is niet zonder zijn hobbels geweest. Vbet.nl is namelijk al in gebruik door een ander bedrijf. Toch verzekert Vbet dat eventuele aanloopproblemen snel zullen worden opgelost. Er wordt zelfs benadrukt dat het team achter de schermen hard werkt om ervoor te zorgen dat de lancering soepel verloopt en spelers een positieve ervaring hebben. 

De website is echter duidelijk nog niet helemaal af. Niet alle informatie wordt al verstrekt. Het telefoonnummer is nog niet bekend maar de klantenservice kan al wel bereikt worden via de online chat of via support@vbetnl.com.

Betconstruct maakt Vbet onderscheidend

Een bijzonder aspect van Vbet's toetreding tot de Nederlandse markt is het gebruik van Betconstruct's platform voor het sportsbook. Zowel Vbet als Betconstruct zijn opgericht door Vigen en Vahe Badalyan en vallen onder het moederbedrijf Vivaro Limited. Andere wereldwijde aanbieders, zoals de Betsson Group, Interwetten en Hollywood Bets, maken ook gebruik van de diensten van Betconstruct. Dit geeft Vbet een unieke interface die spelers nog niet eerder hebben gezien bij legale aanbieders in Nederland.

De komst van Vbet naar Nederland brengt een frisse wind in de wereld van online weddenschappen en voegt een nieuwe dimensie toe aan de keuzes voor Nederlandse spelers. Met een focus op sportweddenschappen en een interessant partnerschap met Betconstruct, is Vbet klaar om zijn stempel te drukken op de opwindende Nederlandse gokmarkt.

Bron: Vbet