Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Wat is Unibet Impact?

Wat is Unibet Impact?

Bookmakers

Unibet Impacht voetbalwedden

Unibet heeft een licentie bemachtigd van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) maar is tot op heden nog niet operationeel in Nederland. Achter de schermen wordt er natuurlijk hard gewerkt om eindelijk weer Nederlandse spelers te verwelkomen en dit is de reden waarom het misschien wat langer duurt dan verwacht.

Het was al bekend dat Unibet sponsordeals had gesloten met sportclubs. Onder andere Ajax zou een overeenkomst hebben gesloten. Deze deal werd pas bekend gemaakt toen Unibet een goklicentie in bezit had. Een driejarige deal gaat Ajax jaarlijks zo’n drie miljoen euro opleveren. Naast het commerciële aspect is Unibet ook bezig om zich te ontwikkelen in veilig en verantwoord spelen voor de gebruiker. 

Schadelijke gokkers naar 0%

Met de aankondiging van Unibet Impact wil de operator haar platform op een zo veilig mogelijke manier aanbieden. Naar eigen zeggen wil het in 2023 0% inkomsten genereren uit schadelijke gokkers. In het eerste kwartaal van 2022 was dit nog 3,3%. Met deze doelstelling wil Unibet laten zien dat wedden ook leuk en spannend kan zijn wanneer er op een verantwoorde manier mee om wordt gegaan. In het project worden nieuwe samenwerkingen opgestart met amateurclubs in nederland. 50 teams in het amateurvoetbal kunnen zich aanmelden voor eens sponsordeal met Unibet. Het team wordt dan voorzien van gratis clubtenues. 

Unibet tegen matchfixing

Als kers op de taart werd er ook nog een samenwerking bekend gemaakt met de European Football Development Network (EFDN). Samen gaan de partijen de strijd aan tegen matchfixing in Nederland. Niet alleen onderzoek naar eventuele matchfixing zaken worden hier behandeld, ook het bewustzijn over de potentiële risico’s van matchfixing worden vergroot. Er wordt voorlichting gegeven over clubs en spelers over alles wat met matchfixing te maken heeft.

Unibet welkomstbonus

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaardenWedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal