Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wat zijn jouw ervaringen met Circus?

Bookmakers
29 maart 2022
0

Circus is één van de bookmakers die onlangs zijn deuren heeft geopend voor de Nederlandse markt. Nadat ze op 8 maart hun licentie in ontvangst mochten nemen van de Kansspelautoriteit, heeft het niet heel lang geduurd voordat ze klaar waren om hun Nederlandse website te lanceren. Deze bookmaker was al wat langer bekend onder de Belgische leden en stond daar vooral bekend als een prima bookmaker voor de recreatieve sportwedder. Nu hun sportsbook ook beschikbaar is voor Nederlanders, zijn wij vooral benieuwd of deze een beetje in de smaak valt! 

Onze review

Onze eerste indruk is vrij positief, de website ziet er goed uit en ook het bonus aanbod is één van de betere, hier beneden zullen we de welkomstbonus wat uitgebreider bespreken. Het aanbod sportweddenschappen bij Circus is voldoende, bij de grotere competities en wedstrijden is het aanbod uitgebreid genoeg voor de meeste mensen, alleen kan het bij de kleinere competities iets tegenvallen. Verder is de website ook erg gebruiksvriendelijk en zijn er ook genoeg manieren om te storten en uitbetalen. Je kunt onze volledige review hier onder lezen. 

Welkomstbonus

Net zoals de andere bookmakers in Nederland, heeft ook Circus een mooie welkomstbonus klaar staan voor alle nieuwe klanten. Let op, ook deze welkomstbonus is alleen beschikbaar voor klanten van 24 jaar of ouder. Het gaat hier om een stortingsbonus van 100% tot maar liefst €250. Afhankelijk van jouw storting, kun je een bepaald aantal freebets van €10 per stuk ontvangen. Deze freebets kunnen geactiveerd worden door een eerste weddenschap van minimaal €20 op een quotering van 1.60 of hoger te plaatsen. Deze bonus is te vinden via onze bonuspagina, samen met de rest van de voorwaarden!