Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Win 2 kaarten voor de Dutch Darts Masters!

Win 2 kaarten voor de Dutch Darts Masters!

Bookmakers
21 juni 2022
2

Dutch Darts Masters Voetbalwedden

Heb jij ooit al eens bij een darttoernooi aanwezig willen zijn? Dit is je kans! TOTO geeft namelijk 2 kaarten weg. Vrijdagavond 24 juni opent de Ziggo Dome in Amsterdam weer zijn deuren voor de Dutch Darts Masters. Het evenement maakt deel uit van de PDC’s World Series of darts en brengt ‘s werelds beste darters samen om te strijden tegen de hoogst geklasseerde Nederlandse darters. Jij kan erbij zijn!

Speelformat

Vrijdagavond is de eerste ronde van het evenement. Samen met 17.000 andere dartfans kan jij met een vriend of vriendin in jullie leukste outfit genieten van darts op wereldniveau! Om 19:00 zal het evenement losbarsten. In de eerste ronde nemen acht Nederlandse darters het op tegen de internationale wereldtop. Doormiddel van een knock-out systeem wordt bepaald welke darters het tegen elkaar op mogen nemen in de finale op zaterdag.

Deelnemers 

Dit is je kans om wereldsterren als Michael van Gerwen en Peter Wright in het echt te aanschouwen. Ook Gerwyn Price, James Wade, Michael Smith, Johnny Clayton, Dimitri van den Bergh en Fallon Sherrock doen mee.

Voor Nederland moeten Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, VIncent van der Voort, Jermain Wattimena, Martijn Kleermaker, Jeffrey de Zwaan, Maik Kuivenhoven en Ron Meulenkamp de eer hoog houden.

Wat moet je doen?

Deze actie is inmiddels afgelopen en de winnaar is geselecteerd: kevind, gefeliciteerd! We hebben een privé bericht gestuurd. 

Deze actie is alleen voor nieuwe spelers van TOTO. Heb je dus nog geen TOTO account? Dan kom je in aanmerking voor deze kaarten! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken bij TOTO en minimaal €10 storten. Geef vervolgens jouw TOTO gebruikersnaam door via een persoonlijk bericht aan Support. De actie duurt tot vrijdagochtend 10:00!

Op een rij:

  1. Maak een TOTO account aan via deze link.
  2. Stort minimaal €10.
  3. Geef jouw TOTO gebruikersnaam door aan Support.
  4. Vrijdagochtend om 10:30 wordt de winnaar bekend gemaakt!

TOTO Dutch Open Darts

De TOTO Dutch Open Darts is dit jaar weer een daverend succes geweest. Op 10, 11 en juni konden zowel amateur- als professionele darters zich aan elkaar meten in een grote feesttent. Het evenement staat garant voor drie dagen lang gezelligheid met veel darts.