Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

ZEbetting & Gaming nieuwe licentie houder!

Bookmakers 17 February 2022
ZEbetting & Gaming nieuwe licentie houder!

Op woensdag 16/02 heeft de Kansspelautoriteit (KSA) een nieuwe Koa-vergunninghouder bekend gemaakt. Deze nieuwe vergunninghouder is ZEbetting & Gaming

In het nieuwsbericht geeft de KSA aan dat deze nieuwe vergunninghouder zal opereren onder de domeinnamen zebet.nl en zeturf.nl. Het kan heel goed zijn dat deze naam je al bekend voorkomt, aangezien ZEbetting & Gaming al actief is in Nederland, onder de merknaam Runnerz. Het bedrijf is de enigste vergunninghouder in Nederland, die weddenschappen mag aanbieden op binnenlandse en buitenlandse paardenraces. 

Wat dat betreft is het geen grote verassing dat ze de ambitie hebben om uit te breiden naar andere sportweddenschappen en een Koa-vergunnings aanvraag hebben gedaan bij de KSA. 

ZEturf

Het kan wat verwarrend zijn met al deze verschillende namen, ZEbetting & Gaming, ZEturf en Runnerz. Het enigste wat je eigenlijk hoeft te weten, is dat het allemaal onder het 'moederbedrijf' Groupe ZEturf uit Frankrijk valt. ZEbetting & Gaming is dus de Nederlandse tak van dit bedrijf, en zal actief zijn onder de domeinen ZEturf.nl ZEbet.nl. 

Wat wel opvalt is dat de website van Runnerz niet meer beschikbaar is. In plaats daarvan kun je voor de weddenschappen op paardenraces tegenwoordig terecht op ZEturf.nl. 

Wanneer gaan ze live?

Op het moment van schrijven is de website van ZEbet nog niet bereikbaar, het is ook nog niet bekend wanneer deze live zal gaan. Het is helaas ook nog niet mogelijk om alvast een kijkje te nemen op de Franse website, aangezien deze je meteen doorstuurt naar de Nederlandse website. Het zal dus een grote verassing zijn wat deze bookmaker zal bieden, maar zodra hij live is kun je onze review uiteraard hier vinden!  

 

Laatste 8 nieuwsberichten in Bookmakers

Licentievrijgave nieuwe operators nog altijd onduidelijk
Bookmakers 7 April 2022

Licentievrijgave nieuwe operators nog altijd onduidelijk

Wat zijn jouw ervaringen met Circus?
Bookmakers 30 March 2022

Wat zijn jouw ervaringen met Circus?

Bookmaker promoties voor komend weekend!
Bookmakers 25 March 2022

Bookmaker promoties voor komend weekend!

bet365 stopt activiteiten in Rusland
Bookmakers 11 March 2022

bet365 stopt activiteiten in Rusland

Nieuwe Champions League promoties!
Bookmakers 22 February 2022

Nieuwe Champions League promoties!

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal