Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022 odds

WK 2022 odds

WK 2022 favorieten

Weet jij al zeker wie het WK gaat winnen? Dan heb je de mogelijkheid om jouw kennis om te zetten in een voetbalweddenschap! Brazilië en Frankrijk zijn al maandenlang dé favoriet bij de bookmakers voor het WK 2022. Engeland staat er ook goed bij maar doet het historisch gezien niet heel goed op eindrondes. Daarnaast hebben ze een dramatische Nations League achter de rug waar ze zelfs in eigen huis met 0-4 verloren van Hongarije.

Nederland lijkt een beetje te zijn geklommen na de prestaties in de Nations League en met Louis van Gaal aan het roer lijkt Oranje toch meer kans te maken dan gedacht. Hieronder vind je per land de beste quotering voor winst van het WK 2022. Altijd up-to-date!

Favorieten WK 2022

Topscorers WK 2022

Topscorer WK 2022

Wedden op wie de topschutter van het toernooi wordt, is een van de favoriete weddenschappen van veel spelers. Niet alleen hangt dit echter af van de kwaliteiten van de speler, maar ook de totale vorm van het team. Een topspits bij een land die in de eerste ronde wordt uitgeschakeld maakt nu eenmaal niet veel kans op de titel van topscorer. 

Miroslav Klose is met 16 doelpunten op het WK de topscorer aller tijden. Hij wist op maar liefst vijf verschillende WK's te scoren. Harry Kane werd met zes doelpunten in 2018 topscorer terwijl James Rodriguez in 2014 ook zes voor zijn rekening nam als topscorer. Wil jij wedden op de topscorer van het WK? Neem dan sowieso onderstaande tips mee! 

  1. Vorm
    Hoe doet de speler het bij zijn club? Als hij het daar goed doet zit het ook goed met zijn zelfvertrouwen en zal de coach hem waarschijnlijk ook opstellen.
  2. Opstelling
    Kan de speler goed overweg in de opstelling van het nationale team en wordt hij ook op zijn favoriete positie opgesteld? 
  3. Poule
    Zit het team in een makkelijke poule waar veel doelpunten kunnen vallen? Dan maakt jouw topscorer nog meer kans om te scoren.
  4. Penalties & vrije trappen
    Bekijk goed wie de penalty en vrije trappen specialisten zijn van het team. Degene die de penalties mag nemen zal meer kans maken om te scoren dan wanneer hij niet de penalties neemt.

Nederland heeft in het verleden genoeg kansen gehad om de wereldtitel binnen te slepen. In 1974, 1978 en 2010 stonden we al in de finale. Alle finales werden helaas verloren, met de finale van 2010 natuurlijk nog in ons geheugen gegrift. Na de finale heeft Nederland zelfs nog een tijdje op de eerste plaats van de wereldranglijst gestaan. In 2014 werd wederom een wereldprestatie geleverd door 3e te worden. Argentinië was toen in de halve finale te sterk en won met strafschoppen. Ga jij dit WK wedden op het WK? Neem dan sowieso een kijkje bij bet365 en Unibet.

Kansen Nederland WK 2022

De kaarten zijn dit jaar weer helemaal opnieuw geschud. Met bondscoach Louis van Gaal weer aan het roer heeft het Nederlandse volk frisse moed. Hij was immers ook degene die ons in 2014 met een discutabele selectie naar de 3e plaats leidde. Nederland presteert over het algemeen goed op eindrondes. Met de poule waar Nederland in zit moet het dan ook geen probleem zijn om de knock-outfase van het toernooi te bereiken. Welke landen kan Nederland eigenlijk treffen?

Nederland favoriet voor groepswinst

Het speelschema van het WK is al lang en breed bekend. Alle 32 deelnemende landen hebben zich in het afgelopen jaar gekwalificeerd en zijn geloot in verschillende poules. Nederland speelt in poule A zijn eerste wedstrijd tegen Senegal. Verder bestaat groep A uit Ecuador en gastland Qatar. Zij spelen de openingswedstrijd op 20 november om 17:00.

Elke voetballiefhebber ziet in dat Nederland een hele goede kans maakt om de groepsfase te overleven. Nederland maakt zelfs de grootste kans om groepswinnaar te worden. De bookmakers zijn al volop aan het speculeren over de kansen van alle WK deelnemers en ze zijn het allemaal met elkaar eens: Nederland wordt groepswinnaar.

Nederland is met een gemiddelde quotering van 1.42 veruit de favoriet voor de groepswinst. Senegal en Ecuador gaan uitmaken wie de tweede plaats weet te bemachtigen. Met een gemiddelde odd van 5.20 en 6.00 ligt dit dicht bij elkaar. Qatar gaat het volgens de bookmakers in ieder geval niet redden (12.00).

Groepswinnaar      Odd
Nederland 1.42
Senegal 5.20
Ecuador 6.00
Qatar 12.00


Nederland in de knock-outfase

De poulefase lijkt Nederland zonder al te veel moeite door te moeten komen. Welke tegenstanders kan Nederland tegenkomen wanneer het de knock-outfase van het toernooi bereikt? Er zijn twee verschillende routes naar de finale. Wanneer Nederland groepswinnaar wordt, zijn dit de meest waarschijnlijke tegenstanders. 

Nederland wordt eerste in de poule

Achtste finale:  Nederland - VS/Wales
Kwartfinale: Nederland - Argentinië/Polen
Halve finale: Nederland - Brazilië/Spanje
Finale: Nederland - Frankrijk/Engeland

Nederland wordt tweede in de poule

Achtste finale: Nederland - Engeland
Kwartfinale: Nederland - Frankrijk
Halve finale: Nederland - Duitsland/België
Finale: Nederland - Brazilië/Argentinië/Spanje

Wie wordt wereldkampioen voetbal 2022?

Wie wordt wereldkampioen voetbal 2022?

Om te voorspellen wie de wereldkampioen voetbal van 2022 gaat worden, moet er gekeken worden naar verschillende aspecten. De verschillende vraagstukken zullen helpen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de nieuwe wereldkampioen.

  1. Waar wordt het toernooi gehouden? 
  2. Hoe ziet het elftallen er uit?
  3. Zijn er geblesseerde spelers?
  4. Wat is de loting van het WK?
  5. Wat is de huidige vorm van de landen?

Brazilië wordt wereldkampioen voetbal 2022

Als we al deze vragen behandelen komen we op een duidelijke winnaar uit van het WK 2022. Brazilië! De Seleção is gewend om in extreme hitte te spelen, heeft veruit het meest gebalanceerde elftal en heeft een prima loting gehad. De Braziliaanse selectie heeft daarnaast ook hun goede vorm de afgelopen periode door kunnen trekken. Concurrenten Frankrijk en Engeland hebben juist een mindere vorm laten zien en daarom lijkt niks de wereldtitel in de weg te staan voro Brazilië!

Wie wordt wereldkampion voetbal 2022?

Foto: © Pro shots 

Odds per wedstrijd WK 2022

Per wedstrijd op zoek naar de meest voordelige bookmakers? Bekijk hieronder de beste bookmaker odds per wedstrijd en verzeker jezelf van de hoogste winst.

WK poule

 

Wedstrijden