Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Dashboard is vernieuwd!

Dashboard is vernieuwd!

Voetbalwedden
21 maart 2023
4

Het is jullie vast niet ontgaan dat er een aantal dingen zijn veranderd op de website. We leggen jullie graag uit wat we vernieuwd hebben en welke nieuwe functies er op de website te vinden zijn.

Naast deze nieuwe functionaliteiten zijn we ook bezig met andere projecten die in de toekomst doorgevoerd zullen worden. Lees hieronder alles over de nieuwe en toekomstige functionaliteiten.

Dit is er nieuw:

 

Verdien XP met activiteit

Verdien XP op VW

Activiteit wordt extra beloond! Door jouw wed- en voetbalkennis te delen met de Voetbalwedden community kan je vanaf nu XP verdienen. Des te meer XP jij verdient, des te sneller jij een level omhoog gaat en in de toekomst meer privileges krijgt (hierover later meer).

 

Op deze manier kan jij XP verdienen:

Actie XP
Wedtip geplaatst 50XP
Wedtip + onderbouwing geplaatst 200XP
Tiptopper meegespeeld 100XP
Bookmaker review geplaatst 500XP
Stelling van de week beantwoord 100XP
Aangemeld voor een tipcompetitie 100XP
Een dag ingelogd 20XP
Binnenkort: VW-Tientje meegespeeld 200XP

Daarnaast krijg je dagelijkse en wekelijks nieuwe challenges voorgeschoteld die je extra XP op kunnen leveren! Deze challenges vind je rechtsbovenaan in het vernieuwde dashboard.


V: Wat wordt er gedaan met in het verleden behaalde resultaten?

A: We snappen dat leden reputatiepunten hebben opgebouwd in het verleden. Deze reputatiepunten worden omgezet in XP punten. Ook worden het aantal wedtips en bookmaker reviews omgezet in XP. Dat is de reden dat de meesten van  jullie niet op level 1 beginnen maar al gevorderd zijn in XP. De achievements die in het verleden behaald zijn zullen nog steeds zichtbaar zijn op jullie profiel.

 

Nieuw dashboard

Nieuw dashboard VW

Een andere grote verandering op de site is de verandering van het dashboard. Waar je voorheen alle informatie in het kort kon vinden op het dashboard hebben we er voor gekozen om dit op te splitsen. Vanaf nu vind je op het dashboard jouw voortgang op Voetbalwedden. Denk hierbij aan jouw XP en huidige level, het aantal wedtips en de belangrijkste wedstatistieken zoals winst en yield.

Ook vind je op het dashboard jouw challenges die je aan kunt gaan om extra XP te verdienen. We verzorgen actueel voetbalnieuws in samenwerking met Soccernews.nl en je vindt een handig overzicht met aankomende wedstrijden die binnenkort beginnen gaan beginnen met de hoogste odds. Op deze manier mis je geen wedstrijd!

 

Activiteit in de tijdlijn

Nieuwe VW tijdlijn

We gaan werken met een tijdlijn waarin de activiteit en bijdragen van spelers worden getoond. Je vindt hier bijvoorbeeld (onderbouwde) wedtips van spelers die jij volgt en ziet ook wanneer deze spelers een nieuw forum bericht plaatsen. Ook worden algemene berichten, bookmaker promoties en nieuwsberichten door VW gedeeld op deze tijdlijn. Op deze manier vind je alle belangrijke informatie voor jouw sportweddenschappen in het vervolg op een centrale plek op de website.

Je kan zelf aangeven welke informatie je wilt zien op de tijdlijn. 

  • Nieuwe wedtips
  • Nieuwe tipcompetities
  • Nieuwe voorbeschouwingen
  • Nieuwe speler activiteiten

Wat zit er in de toekomst aan te komen?

Het nieuwe dashboard is de volgende stap naar een gebruiksvriendelijkere website. We willen spelers de mogelijkheid geven om meer informatie over sportwedstrijden op voetbalwedden.net te vinden. Daarom gaan we meer informatie bieden over competities en clubs.

 

Nieuwe hosting provider

Terugkomend over de update van gisteren; we zijn hard bezig met het verhelpen van de problemen op de website. Binnenkort zullen we overstappen naar een andere hostingprovider waardoor een aantal vervelende problemen opgelost zullen worden. Deze taak staat op de eerst plek van de prioriteitenlijst. Tot die tijd vragen we nog jullie begrip voor de slechte gebruikerservaring.

 

Uitgebreide competitie pagina's

Op dit moment bieden we nog geen uitgebreide competitie informatie. Binnenkort kan je wel informatie vinden over een bepaalde competitie. Het gaan dan om de stand, de topscorers, speelschema, uitslagen en wedtips die gerelateerd zijn aan de competitie. Ook zie je de toptipper die beste wedtips heeft verzorgd in de afgelopen tijd. 

 

Uitgebreide clubpagina’s

Op dit moment bieden we nog geen uitgebreide clubinformatie aan. Binnenkort kan je net als bij de competitie pagina's meer informatie vinden over een club. Wanneer je op een club klikt vind je binnenkort uitgebreide informatie, zoals het speelschema, recente vorm, wedtips voor deze club, de stand in de competitie, de huidige selectie met het aantal doelpunten, assists en kaarten per speler en actueel voetbalnieuws in samenwerking met Soccernews.nl

 

Forum herstructurering

Voetbalwedden.net bestaat al sinds 2008 en sinds die tijd zijn er ontzettend discussies gestart op het forum. Echter zijn veel oude discussies op dit moment niet meer relevant. Daarom hebben we ervoor gekozen om een een grote schoonmaak te houden. Alle oude forumtopics waar sinds 2015 niet meer op gereageerd is wordt verwijderd. Daarnaast zullen we de structuur enigszins aanpassen. Er komen nieuwe (subcategoriën) waardoor het in de toekomst makkelijker is om een nieuwe topic in de juiste categorie te plaatsen. Ook kan je topics op deze manier makkelijk vinden.

 

VW-Tientje

Nieuw in de games corner; het VW-Tientje! Met het VW-Tientje krijg je wekelijks 10 populaire voetbalwedstrijden voorgeschoteld waarvan je de winnaar moet voorspellen. Hoe meer je goed hebt des te meer XP je kunt verdienen. In de toekomst worden hier zeer waarschijnlijk ook prijzen aan gekoppeld. Het VW-Tientje kan je invullen van maandag tot en met vrijdag. De wedstrijden die gekoppeld zijn zullen alleen in het weekend gespeeld worden. De maandag daaropvolgend zie jij hoeveel wedstrijden je goed hebt voorspeld. Kom jij in de Hall of Fame?

 

Vaker nieuwe tipcompetities

Door nieuwe wetten en regelgeving op het gebied van online kansspelen is het voor Voetbalwedden.net niet meer toegestaan om gratis freebets weg te geven. Ook mogen we geen prijzen weggeven aan spelers jonger dan 24 jaar. In de nabije toekomst zullen we vaker nieuwe tipcompetities organiseren met een andere samenstelling van prijzen. Op deze manier worden maandelijks en jaarlijks prijzen verdeeld die je kan winnen in verschillende tipcompetities. Denk hierbij aan Nederlands voetbal, Belgisch voetbal, internationaal voetbal en Europees topvoetbal.

 

Bron: VW