Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Oranje vertrekt vandaag naar Qatar

Oranje vertrekt vandaag naar Qatar

WK 2022
15 November 2022
2

Vandaag vliegt Oranje naar Qatar

Het Nederlands elftal stapt vandaag op het vliegtuig naar Qatar. Gisteren kwam de groep voor het eerst bij elkaar en werkte het in de avond nog een laatste training af. In Zeist waren 1.500 supporters welkom om de afsluitende training bij te wonen.

De vlucht staat gepland om 11:30 deze ochtend. Het is ongeveer zes uur vliegen naar de hoofdstad van Qatar, Doha. Omdat het twee uur later is in Qatar is de verwachte plaatselijke  aankomsttijd 19:30. Bondscoach Louis van Gaal heeft aangegeven vanavond nog een uitlooptraining op het programma te hebben gezet. Morgen zal de eerste normale training plaatsvinden.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Met deze 26 spelers gaat Nederland strijden om de wereldtitel in Qatar!

Denzel Dumfries

Dumfries viel bij zijn club Internazionale in de laatste wedstrijd nog uit met een knieblessure. Het was niet duidelijk hoe erg deze blessure precies was maar naar eigen zeggen heeft hij geen enkele twijfel of hij het WK gaat halen. De rechtervleugelverdediger deed zelfs bijna de gehele afsluitende training van Oranje mee.

Memphis Depay

Ook Memphis Depay, die vanwege hamstringproblemen de laatste wedstrijden bij Barcelona aan zich voorbij heeft moeten laten gaan maakte een goede indruk op de training. De bondscoach heeft al aangegeven dat Depay niet zal starten tegen Senegal. Dat betekent dat Vincent Jansen tegen Senegal hoogstwaarschijnlijk in de spits zal gaan starten.

Senegal - Nederland

De eerste wedstrijd in de poule neemt Nederland het dus op tegen de winnaars van de Afrika Cup. Volgens veel mensen is Senegal de moeilijkste tegenstander in de poule. Sadio Mané is gewoon meegenomen door bondscoach Aliou Cisse. De sterspeler van Bayern München raakte geblesseerd en het is nog niet duidelijk of hij tegen Nederland beschikbaar is. 

Gratis WK voorspellen

Gratis WK voorspellen

Doe jij al mee met de WK game van Voetbalwedden.net? OVer 5 dagens start het WK! Schrijf je nu dus snel in en voorspel alle WK wedstrijden aan de hand van de populairste voetbalweddenschappen. Speciaal voor he WK kan je ook gebruik maken van een unieke actie. Als lid van Voetbalwedden.net kan je namelijk op elke wedstrijd van Oranje een €5 Live free bet inzetten!