Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Adrian Lewis - Cristo Reyes (WK, Tweede Ronde)

Gepubliceerd 20/12/2019, 18:27 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Oud-wereldkampioen Adrian Lewis neemt het in de eerste ronde op tegen Cristo Reyes. Gezien Michael Smith al is uitgeschakeld liggen er goede kansen voor Lewis om de kwartfinale te halen, maar daarvoor zal hij eerst langs Cristo Reyes moeten.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Adrian Lewis
Adrian Lewis

Adrian Lewis: Eindelijk weer ver op een major

Adrian Lewis keert terug op het podium waar hij in 2011 en 2012 de wereldtitel pakte. Inmiddels lijkt dat niet meer voor te stellen, de 34-jarige darter heeft sinds 2017 een flinke daling op de wereldranglijst gemaakt en kwam zelden nog ver op een televisietoernooi. Na zijn plaats in de halve finale op de World Matchplay kende hij een droogte van twee jaar, vorige maand wist hij eindelijk weer eens een kwartfinale te halen op een major. Hij plaatste zich via een kwalificatietoernooi voor deze major en werd vervolgens tweede in de groep met Van Gerwen, Williams en Ross Smith. Vervolgens wist hij James Wade uit te schakelen na een beslissende leg en kwam hij opnieuw Van Gerwen tegen die voor de tweede keer te sterk bleek (16-6).Jackpot wist dit jaar ook ver te komen op een aantal vloertoernooien. Hij strandde twee keer in de kwartfinale en drie keer in de halve finale op een Players Championship en wist in maart zelfs een editie te winnen door in de finale Raymond van Barneveld te verslaan. Ook haalde hij drie kwartfinales en één halve finale op de EuroTour. De klasse is er zeker nog bij Lewis maar of hij ooit weer een constante top tien speler kan worden is de grote vraag.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 91.8


Dubbels: 39%


180ers per leg: 0.27


Statistieken over 353 legs

Logo Cristo Reyes
Cristo Reyes

Cristo Reyes: Comeback tegen Ilagan

Cristo Reyes heeft inmiddels vier jaar een Tour Card bij de PDC maar liet in de afgelopen twee jaar weinig van zich spreken. In 2017 kwam hij nog twee keer tot de laatste vier op een EuroTour, vorig jaar wist hij geen enkele keer de laatste acht te bereiken. Dit jaar deed hij amper podiumervaring op gezien hij zich voor slechts één van de dertien EuroTours kwalificeerde. Zijn enige succesjes van het jaar bereikte hij op een Players Championship in september en één in oktober. Beide keren strandde Reyes in de kwartfinale, iets wat hem al sinds februari 2017 niet was gelukt. Daarnaast kan hij tevreden zijn over zijn UK Open van dit jaar. Reyes was op dat toernooi scorend zeer matig (85 gemiddeld) maar had het geluk dat Ryan Joyce en Richard North op dat vlak ook tegenvielen waardoor de Spanjaard twee overwinningen op zijn naam kon schrijven.The Spartan begon aan dit WK tegen Lourence Ilagan. Hij kwam in de eerste set met 2-0 voor maar miste maar liefst zeven setdarts waardoor de Filipijn alsnog 0-1 voor kwam. Nadat Ilagan ook de tweede set pakte leek het boek vroegtijdig te sluiten voor Reyes, toch wist hij zich als een ware spartaan terug te knokken in de wedstrijd. Toen hij eenmaal op 2-2 in sets kwam was het verzet van de nummer één van Azië gebroken, Reyes haalde de vijfde set binnen met 3-0. Hij gooide 85 per beurt gemiddeld in deze wedstrijd, raakte 30% van zijn checkouts en gooide zeven maximale scores in 21 legs (0.33 per leg).

Statistieken 2019

Gemiddelde: 87.0


Dubbels: 33%


180ers per leg: 0.15


Statistieken over 41 legs

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.