Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Cristo Reyes - Lourence IIagan (WK, Eerste Ronde)

Gepubliceerd 16/12/2019, 15:02 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Cristo Reyes krijgt in de eerste ronde de beste speler van Azië tegenover zich. Lourence Ilagan won daar drie toernooien op rij en gooide zelfs een gemiddelde van 110 per beurt in een finale.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Cristo Reyes
Cristo Reyes

Cristo Reyes: Geen progressie

De 32-jarige Cristo Reyes heeft sinds 2015 een Tour Card maar staat al twee jaar stil in zijn ontwikkeling. In 2017 haalde hij nog twee halve finales op de EuroTour, vorig jaar kwalificeerde hij zich voor zeven van deze toernooien maar kwam hij geen enkele keer tot de laatste acht. Dit jaar kwam Cristo amper aan minuten op het podium, hij kwalificeerde zich voor slechts één van de dertien toernooien. Wel viel de Spanjaard in september weer eens in positieve zin op op de vloertoernooien. Voor het eerst sinds februari 2017 kwam hij tot een kwartfinale, twee weken later herhaalde hij dit kunstje.Voornamelijk door deze laatste twee toernooien verdiende Reyes een plaats op de Players Championship Finals. Daar gooide hij in de eerste ronde slechts 86 punten per beurt gemiddeld en was daarmee kansloos tegen Chris Dobey (6-1). Het enige hoogtepunt voor The Spartan dit jaar was het UK Open in maart waar hij de laatste zestien bereikte. Hij won toen van Ryan Joyce (10-2) en Richard North (10-7) ondanks gemiddelden van ongeveer 85. In de ronde hierna gooide Cristo slechts 83 gemiddeld en verloor hij ruim van Rob Cross.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 87.0


Dubbels: 33%


180ers per leg: 0.15


Statistieken over 41 legs

Logo Lourence IIagan
Lourence IIagan

Lourence Ilagan: Beste van de Asian Tour

De Filipijnse Lourence Ilagan stond in 2009 voor het eerst op het WK van de PDC, hij werd toen in de voorronde uitgeschakeld door Marko Kantele. Dat jaar blonk hij vooral uit door de halve finale te halen op de World Masters. Tijdens zijn tweede WK-poging in 2013 wist hij wel een wedstrijd te winnen, Lourence versloeg toen in de voorronde Jamie Lewis. Het bleef vervolgens stil rondom Ilagan tot hij vorig jaar op de Shanghai Masters en het WK verscheen. Op de Shanghai Masters bleek Daryl Gurney met 6-1 te sterk, op het WK was Vincent van der Voort met 3-1 in sets duidelijk de betere.PDC Asian Tour waar hij drie van de tien evenementen won. In maart versloeg hij Yuki Yamada in de finale met een gemiddelde van negentig en in juni won hij zelfs twee finales op rij. Beide keren versloeg hij landgenoot Noel Malicdem in de eindstrijd waarbij hij vooral uitblonk in de eerste van de twee, Ilagan gooide namelijk ruim 110 gemiddeld en won met 5-2. In september haalde hij voor de vierde keer de finale, deze verloor hij ondanks een gemiddelde van honderd per beurt van Seigo Asada. Omdat hij overall het beste presteerde op deze tien toernooien eindigde


De voormalig soft tip darter deed dit jaar mee aan de The Gunner eerste op de Asian Tour Order of Merit, vlak voor Asada.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 85.2


Dubbels: 39%


180ers per leg: 0.2


Statistieken over 380 legs (Asian Tour)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.