Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Dimitri Van den Bergh - Josh Payne (WK, Tweede Ronde)

Gepubliceerd 21/12/2019, 02:47 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

De 25-jarige Dimitri van den Bergh speelt vandaag tegen de 26-jarige Josh Payne. Welke van deze jongelingen is momenteel het verst in zijn ontwikkeling?

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Dimitri Van den Bergh
Dimitri Van den Bergh

Dimitri van den Bergh: Dit jaar beter op de vloer dan op het podium

Dimitri van den Bergh haalde twee jaar geleden de kwartfinale van het WK, de Belg was toen pas 23 jaar oud. Hij gaf zijn prestatie op het hoogste niveau een goed vervolg door in 2018 ook de kwartfinale op de Grand Slam of Darts te bereiken, sindsdien zijn de prestaties van Van den Bergh minder indrukwekkend. Vorig WK verloor hij bij de laatste 32 met 4-1 van generatiegenoot Luke Humphries. Op het UK Open wist hij nog enkele wedstrijden te winnen, sindsdien verloor Dimitri vrijwel al zijn wedstrijden op televisie. Hij verloor zijn eerste partij op de World Grand Prix met 1-2 van King en ook op het European Championship kon hij na één wedstrijd naar huis, dit keer was Chisnall te sterk (3-6). Op de Grand Slam of Darts wist hij in de poulefase te winnen van BDO-wereldkampioene Mikuru Suzuki maar verloor hij van zijn concurrenten Thornton en Price en overleefde de groepsfase dus niet. Ook op het meest recente toernooi was het direct over voor de Belg, hij verloor op de Players Championship Finals met 4-6 van Bunting.The Dreammaker is altijd een speler geweest die beter presteerde op televisie dan op de ProTour, dit jaar kwam daar verandering in. Van den Bergh bereikte in februari voor het eerst de finale van een Players Championship en herhaalde dit trucje in augustus. Omdat Durrant (8-3) en Ratajski (8-7) te sterk waren blijft zijn eerste titel op de vloer voorlopig nog uit.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 93.2


Dubbels: 40%


180ers per leg: 0.27


Statistieken over 236 legs

Logo Josh Payne
Josh Payne

Josh Payne: Sterke partij tegen Portela

Josh Payne heeft al sinds 2013 een Tour Card en gaat dus ondanks zijn jonge leeftijd al flink wat jaren mee. Hij wist in 2016 voor het eerst een Players Championship te winnen en in 2018 lukte hem dit opnieuw. Het succes op de televisietoernooien bleef lange tijd uit, dit jaar bereikte hij voor het eerst de laatste acht op een televisietoernooi. Payne versloeg Baine (6-3), Kyle Anderson (10-2), Jamie Lewis (10-7) en Whitlock (10-7) en verloor vervolgens in de kwartfinale van de latere finalist Rob Cross. Dit was ook direct het enige hoogtepunt van 2019 voor Payne, hij kwam namelijk op dertig Players Championships geen enkele keer voorbij de laatste zestien en won in totaal slechts één wedstrijd op de vijf EuroTours waaraan hij deelnam. De enige andere major waar hij op het podium verscheen naast het UK Open was de Players Championship Finals van vorige maand, hier verloor hij zijn openingsduel met 4-6 van Adrian Lewis.Afgelopen woensdag zagen we ineens weer de Payne van het UK Open op het podium staan. Hij won met 3-0 in sets van Diogo Portela en gaf in totaal maar twee legs weg aan de Portugees. The Maximum gooide 96.5 per beurt gemiddeld, raakte 45% van zijn finishes en gooide op een belangrijk moment 130 uit.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 92.7


Dubbels: 34%


180ers per leg: 0.30


Statistieken over 114 legs

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.