Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Gary Anderson - Brendan Dolan (WK, Tweede Ronde)

Gepubliceerd 16/12/2019, 00:22 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Gary Anderson is terug op het podium waar hij al twee wereldtitels won. Dit jaar lijkt de kans klein dat de Schot opnieuw een titel pakt, daarvoor heeft hij sinds zijn blessure te weinig laten zien. De eerste horde is Brendan Dolan die geen moeite had met zijn tegenstander in de eerste ronde.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Gary Anderson
Gary Anderson

Gary Anderson: Vindt hij zijn topniveau nog terug?

Gary Anderson wist op de edities van 2015 en 2016 de wereldtitel te pakken in het Alexandra Palace en werd in de jaren daarna respectievelijk uitgeschakeld in de finale, kwartfinale en halve finale. Dit jaar zien de bookmakers hem niet als grote kanshebber maar als outsider. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de hernieuwde rugklachten van de Schot begin dit jaar waarna hij de premier league moest afzeggen. Hierdoor heeft hij een tijd lang stilgezeten en heeft hij weinig bijzonders laten zien op het podium. In de afgelopen twee maanden deed hij mee aan vier televisietoernooien. Op de World Grand Prix versloeg hij Keegan Brown waarna Chris Dobey bij de laatste zestien te sterk was. Vervolgens eindigde hij tijdens de Champions League of Darts laatste in een groep met Wade, Smith en Van Gerwen.Op de World Series of Darts Finals leek het noodlot opnieuw toe te slaan. The Flying Scotsman leek zijn worp niet af te kunnen maken en er werd gespeculeerd over een nieuwe blessure. Anderson verloor zijn wedstrijd ruim van Danny Noppert en gooide zijn laagste gemiddelde op televisie ooit (71.05). Op de Grand Slam of Darts verscheen hij op het podium alsof er niets gebeurd was. Hij werd groepswinnaar dankzij overwinningen op William O'Connor en Dave Parletti en schakelde vervolgens landgenoot Robert Thornton uit. In de kwartfinale was hij scorend niet op zijn best en verloor hij dan ook ruim van Gerwyn Price (9-16).

Statistieken 2019

Gemiddelde: 94.6


Dubbels: 38%


180ers per leg: 0.31


Statistieken over 295 legs

Logo Brendan Dolan
Brendan Dolan

Brendan Dolan: Snel klaar met Kumar

Brendan Dolan doet al voor de twaalfde keer op rij mee aan het wereldkampioenschap van de PDC. Vorig jaar kende hij een topjaar toen hij onder andere Cullen, King en Van de Pas versloeg en de kwartfinale haalde. Sinds het WK-succes vielen de prestaties van de Noord-Ier in eerste instantie behoorlijk tegenm op zijn eerste twintig toernooien kwam hij niet voorbij de laatste 32. Pas na de zomer stond Dolan er weer. Hij won in augustus voor het eerst sinds 2014 een Players Championship door Jermaine Wattimena in de finale te verslaan (8-5) en deed dit in oktober nog eens dunnetjes over door Krzysztof Ratajski in een finale te verslaan (8-1).het WK tegen Nitin Kumar. De Indiër werd vorig jaar al met 3-0 naar huis gestuurd door Jeffrey de Zwaan en de wedstrijd tegen Dolan werd een herhaling hiervan. In de eerste set miste Kumar een pijl voor setwinst, de volgende twee sets won Dolan beiden met 3-1. De voormalig World Grand Prix-finalist gooide gemiddeld 97 per beurt en raakte maar liefst 69% van zijn kansen op een dubbel. Daarnaast raakte hij één maximale score in dertien legs.The History Maker begon

Statistieken 2019

Gemiddelde: 90.9


Dubbels: 39%


180ers per leg: 0.13


Statistieken over 132 legs

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.