Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Glen Durrant - Damon Heta (WK, Tweede Ronde)

Gepubliceerd 20/12/2019, 20:04 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Glen Durrant deed al zes keer aan Lakeside mee en begint dit weekend aan zijn eerste WK bij de PDC. In de eerste ronde neemt hij het op tegen Damon Heta die deze zomer een titel op de World Series pakte.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Glen Durrant
Glen Durrant

Glen Durrant: Drie halve finales op een major dit jaar

Drievoudig WK-winnaar bij de BDO Glen Durrant maakte begin dit jaar de overstap naar de PDC en liet meteen zien het niveau van de PDC aan te kunnen. Op de eerste vier Players Championships haalde hij twee keer de finale. De eerste verloor hij nog van Dave Chisnall, de tweede wist hij te winnen van Dimitri van den Bergh. Ook later in het jaar haalde hij nog twee finales op de vloertoernooien waarvan hij er opnieuw één won. Daarnaast wist hij zich voor negen van de dertien EuroTours te kwalificeren, daar strandde hij twee keer in de kwartfinale en één keer in de halve finale.


PDC.


De meeste indruk maakte Duzza echter op de majors. Hij haalde afgelopen zomer de halve finale van de World Matchplay na overwinningen op Lewis, Van Gerwen en Wade en wist ook in de afgelopen twee maanden twee halve finales te halen. Op de World Grand Prix liet Glen zien sterk te zijn op de checkouts en op de Grand Slam kwam hij opnieuw tot de laatste vier, iets dat hem in zijn BDO-tijd nog niet was gelukt. Op deze laatste twee toernooien versloeg hij onder andere Aspinall, Clemens, Michael Smith, Cross en Ratajski. Door zijn sterke serie toernooien staat de Engelsman nu 27e van de wereldranglijst na slechts één jaar spelen. Mocht hij volgend jaar opnieuw zo goed presteren dan is er een goede kans dat hij in de top tien terecht komt. Zeker gezien hij dit jaar nog voor de BDO uit kwam op de Grand Slam en zijn prijzengeld dus niet is meegeteld op de Order of Merit van de

Statistieken 2019

Gemiddelde: 96.9


Dubbels: 40%


180ers per leg: 0.24


Statistieken over 424 legs

Logo Damon Heta
Damon Heta

Damon Heta: Wint de Brisbane Masters

De 32-jarige Damon Heta komt al jaren uit op de DPA Tour, de Australische tak van de PDC. Hij was voor het eerst op het grote podium te bewonderen op de Sydney Darts Masters van 2014 waar hij een 6-0 whitewash kreeg van Dave Chisnall. In 2016 kwam hij al dichter bij succes, toen verloor hij van Van Gerwen op de Auckland Darts Masters maar pakte hij wel drie legs. Dit jaar wist hij voor het eerst een grootse prestatie neer te zetten op deze World Series Events. Hij kwalificeerde zich voor alle drie de toernooien en won de titel op de Brisbane Masters. Na een 6-5 overwinning op Wade, 8-6 overwinning op Anderson en 8-6 overwinning op Whitlock wist hij in de finale Rob Cross met 8-7 te verslaan. Op het volgende toernooi in Melbourne won hij opnieuw van Wade maar verloor hij dit keer van Cross, op de Nieuw-Zealand Masters eindigde zijn toernooi in de eerste ronde na een 6-1 nederlaag tegen Wright. Door zijn goede prestatie in Brisbane kreeg Heta ook een uitnodiging voor de World Series Finals, in Amsterdam verloor hij zijn openingsduel met 6-3 van Suljovic.Afgelopen dinsdag liet Heta zien ook in Europa wedstrijden te kunnen winnen, hij was met 3-0 in sets te sterk voor Jose de Sousa. De eerste set won The Heat ternauwernood met 3-2, ook de volgende twee sets gingen met 3-2 naar Damon. Hoewel het iedere keer op een beslissende leg aankwam liet de man uit Perth juist op dat moment steeds zien zijn zenuwen onder controle te hebben, hij gaf slechts één setdart weg aan De Sousa.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 90.9


Dubbels: 33%


180ers per leg: 0.23


Statistieken over 88 legs

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.