Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Jamie Hughes - Zoran Lerchbacher (WK, Eerste Ronde)

Gepubliceerd 12/12/2019, 23:58 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Zoran Lerchbacher begint aan zijn vierde WK maar is in rap tempo voorbijgestreefd door zijn tegenstander in deze eerste ronde. Jamie Hughes wist in zijn eerste jaar bij de PDC al een EuroTour te winnen en liet in februari van dit jaar al zien wie de sterkere is. Hij won toen met 6-3 van Lerchbacher tijdens een Players Championship.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Jamie Hughes
Jamie Hughes

Jamie Hughes: Sterk eerste jaar op het hoogste niveau

De 33-jarige Jamie Hughes brak in 2014 door met een finaleplaats op de Winmau World Masters. In 2016 en 2017 haalde hij de halve finale van het WK bij de BDO waarna hij dit jaar de overstap naar de PDC maakte. Hughes wist op de eerste dag van Q-School direct een Tour Card te pakken, hij gooide in zijn laatste drie wedstrijden ruim 109 gemiddeld. Hughes viel vooral op bij de EuroTours. Hij wist zich door maar liefst elf van de dertien kwalificatietoernooien te worstelen en kwam in mei voor de eerste keer tot de halve finale op één van deze EuroTours. In juni pakte hij zelfs een titel op het Czech Open, een prestatie waar veel top-20 spelers jaloers op kunnen zijn.Op de televisietoernooien hebben we Hughes nog niet op de toppen van zijn kunnen gezien. Hij deed dit jaar mee aan zes grote toernooien maar kwam geen enkele keer voorbij de laatste 32. Op de World Matchplay speelde hij een prima openingsduel maar verloor met 10-7 van Michael Smith ondanks een gemiddelde van bijna 98, ook op de Players Championship Finals vorige maand speelde hij twee sterke partijen. De eerste won hij met 6-3 van Jermaine Wattimena dankzij een gemiddelde van bijna 100 punten per beurt, de tweede verloor hij met 4-6 van Rob Cross ondanks een gemiddelde van 98 per beurt.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 94.8


Dubbels: 33%


180ers per leg: 0.29


Statistieken over 334 legs

Logo Zoran Lerchbacher
Zoran Lerchbacher

Zoran Lerchbacher: Verloor vrijwel al zijn wedstrijden dit jaar

De Oostenrijkse Zoran Lerchbacher stond in december 2013 voor het eerst op het WK, toen won hij zijn voorrondewedstrijd maar verloor hij vervolgens in de eerste ronde kansloos van Michael van Gerwen. Bij zijn tweede WK eind 2016 overkwam hem hetzelfde, na de voorronde door te komen verloor hij in de eerste ronde met 3-0 van Robert Thornton. In december 2017 lukte het hem eindelijk om de tweede ronde te bereiken na een 3-2 overwinning op Mervyn King waarna hij in de tweede ronde zijn meerdere moest erkennen in Keegan Brown.Na een jaar afwezigheid is Lerchbacher terug op het podium van het Alexandra Palace. Dat lukte hem niet via de ProTour waar hij beneden niveau presteerde dit jaar. Op de dertig Players Championships strandde hij maar liefst twintig keer bij de laatste 128, oftewel in de eerste ronde. Slechts één keer kwam hij tot de laatste zestien, geen enkele keer bereikte hij de laatste acht. The Hypercane faalde op alle dertien kwalificatietoernooien voor de EuroTours en werd ook op de verschillende kwalificatietoernooien voor majors direct verslagen. Op 9 november won Lerchbacher de WK-qualifier van Zuid-Oost Europa door in de finale landgenoot Rusty-Jake Rodriguez te verslaan. Dit mag dus met recht het enige hoogtepunt in een jaar tijd voor Zoran genoemd worden hoewel hij het aan zijn stand verplicht was, Lerchbacher was de enige profdarter die meedeed aan dit toernooi.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 90.1


Dubbels: ?


180ers per leg: 0.19


Statistieken over 428 legs (Players Championships)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.